2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Azar azar geliyorsa korkma benimde oyleydi agrin varmi onemli olan agriyla kanaman oluyorsa ozaman sikintili sen hamile oldugunu ne zaman ogrendin ve kan testini kacinci gun yaptin

Azar azar geliyorsa korkma benimde oyleydi agrin varmi onemli olan agriyla kanaman oluyorsa ozaman sikintili sen hamile oldugunu ne zaman ogrendin ve kan testini kacinci gun yaptin
genelde 30 günde bir adet görüyorum 33 34 35 gününde idrar testi yapmıştım hepsi pozitif çıkmıştı 35. günde kan testi yaptırdım Oda 14.6 çıktı.
Yani bu pazartesi öğrendim !!!
Ve dün 38.günümde kanama geldi.
açıkça şimdiye kadar ağrım da yoktu ama şuanda hafif adet sancısı gibi ağrım da başladı ... çok Üzgünüm o kadarda ümit etmiştim aslında

Sikma canini herseyin hayirlisi 14.6 dusuk bir deger adetine yakin hamile kalmis olabilirsin seninde benim gibi ogrendikten 5 gun sonra falan baslamis kanamam kanaman basladigi zaman gidip baktirma ihtimalin olsaydi iyi olurdu bthcg drgrrine gore zaten anlasilirdi ilac baslardin hemen umudunu yitirme sakin yarin git kesin

Kızlar çok kötüyüm bulantim hafif var.öğürme kusma gibi değil.sadece yemeklerden tiksiniyorum.sinirli şeyler yiyebildigimden karnım çok aç ne yapmalıyım

C

Kızlar çok kötüyüm bulantim hafif var.öğürme kusma gibi değil.sadece yemeklerden tiksiniyorum.sinirli şeyler yiyebildigimden karnım çok aç ne yapmalıyım
Canim mideni zorlayacak seylerden uzak dur bana corba iyi geliyo eger imkanin varsa annen yada baska biri yemekleri yapma yemek yaparken iyice tiksiniyosun cunku yogurt iyi geliyo onun disinda evet bende acim midem kaziniyo ama gecen haftaya gore daha iyiyim bol su iyi geliyo bide dis macunuyla fircalayamiyorum artik bos fircakiyorum disimi yoksa feci ogurme var daha bir defa kustum ama ogurmee feciii bogazim kitleniyo resmen koku olmazsa superim bol bol bastirsin diye cubuk kraker yiyorum bide muz bak oda dokunmadi bana iyi geldi tok tutuyo en azindan

zaten baktırma şansım olsaydı hemen giderdim hiç durmazdım.
allahıma bin şükür dünya tatlısı bir kızım var.allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

Ama böyle birden pozitifi görünce kan testi de pozitif çıkınca çok sevinmişdik kızıma kardeş gelecek diye zaten şaşırmıştım nasıl oldu diye çünkü bu ay bir iki kez birliktelik oldu oda adet dönemlerin ortasında oldu tahminen.
sevincim yarıda kaldı kısmet değilmiş demek hayırlısı olsun artık.

yarın doktora gidecem kan testi yapar herhalde ???

Allah bagislasin kizini kardeste gelecektir allahin izniyle baktirir mutlaka haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…