Tamamen hislerinlesaolasın canım ensefalosel denen bı hastalık yuzunden kaybettım kızımı yanı nöral tüp defekti kafasının arkasında kafasından 1 cm kucuk yanı kafası kadar kist olusmus beyın dokusu kistin içine akmış rabbım kımseye yasatmasın tam hareketlerını hıssetmeye basladım hafıf hafıf ciciler almaya baslıycaktım ıcımde kotu bı hısle acile gıttım o gun ogrendım cok doktorlar gezdım mucıze olur dıye olmadı kesınlesınce hastalıgı sonlandırıldı gebelım zaten bı kac gun daha dursa ölcekmıs buyuk ıhtımal beyin kanaması başlamış otopsi raporunda yazıyodu
17 NISANDA BASLADIM CANIM ILK RANDEVUMDA VERDI DOKTOR 5 HAFTALIKTI BASLADIGIMDAhmm ne zamandır kullanıyosun
Devletten randevu için aradim veee 25 gün sonrasında randevu verebiliriz dediler yazık vallahi ne diyim yaptirmicam o testleri yaal canım aslında bnde doktoruma gıttıgımde sorım bakam onu eskıden kedı beslıyodum cunku :S Allah korusun
sifa olsun bebişlere güzel güzel büyüsünler inşallah saglıkla :):)17 NISANDA BASLADIM CANIM ILK RANDEVUMDA VERDI DOKTOR 5 HAFTALIKTI BASLADIGIMDA
hayırlı olsun canım ekledim
AMINN INŞ..BENDE YARIN DOKTORA GIDIYIM DIYORUM 10 GUN OLDU TAHLIL SONUCLARINIDA ALMADIM SIMDI 6+3 OLSA GEREK INŞ.KALP ATISINI DUYARIM DAHA KIMSEYE SOYLEMEDIM ESIMDEN BASKAAsifa olsun bebişlere güzel güzel büyüsünler inşallah saglıkla :):)
valla ben zeynep kamile gittim ordada yaptıramadım özeldeki dr un istediği testlere bakmadı bile bizim standart yaptırdığımız testleri yazarım sadece dedi onların içinde de yok sağlık ocağı da yapamıyor yine özele kaldık heralde ama çok pahalı bende uygun bir yer arıyorum
COK SUKUR SARI AKINTIDAN BASKA BIR SEY YOK AMA AGRI GELDIKCE COK KORKUYORUM NORMALDE ADET DONEMIM INANILMAZ SANCILI GECERDI.DOGUM YAPMIS KADAR OLURDUM YANI ( HER NEKDAR NASIL BIR SEY OLDUGUNU BILMESEMDE :) )
bende cooooooook unutkanlık basladı napıcam ben yaaaaa dusun bugun doktor kan ve idrar ver dedi onu bile unuttummAMINN INŞ..BENDE YARIN DOKTORA GIDIYIM DIYORUM 10 GUN OLDU TAHLIL SONUCLARINIDA ALMADIM SIMDI 6+3 OLSA GEREK INŞ.KALP ATISINI DUYARIM DAHA KIMSEYE SOYLEMEDIM ESIMDEN BASKAA
Benimki 6 hafta + 3 günlükken kalp atışlarını duymuştum hayılşrısı olsun tatlım...ikinciye hamileyim ama unuttum . bebek kaçıncı haftada görünüyordu ultrasonda
Ben keseyi 4+2 de gordum kalp atisini da 6+2 de. Kisiye gore degisiyor.ikinciye hamileyim ama unuttum . bebek kaçıncı haftada görünüyordu ultrasonda
Hoşgeldin o zaman hayırlısı ile kucağımız alalım...Kıyısından yakaladım aralık annesi olmayı :)
bende bugun gittim 6+4 tü keseyi görebildim bebegi goremedimikinciye hamileyim ama unuttum . bebek kaçıncı haftada görünüyordu ultrasonda
kese görünüyorda bebek daha geç görünüyorbende bugun gittim 6+4 tü keseyi görebildim bebegi goremedim
bende bugun gittim 6+4 tü keseyi görebildim bebegi goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?