2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tamamen hislerinle yarappim birdaha yasatmasin insallah kimseye ... sukurler olsun bak erkenden fark etmissin

al canım aslında bnde doktoruma gıttıgımde sorım bakam onu eskıden kedı beslıyodum cunku :S Allah korusun
Devletten randevu için aradim veee 25 gün sonrasında randevu verebiliriz dediler yazık vallahi ne diyim yaptirmicam o testleri ya

hayırlı olsun canım ekledim

teşekkür ediyorum, bu arada doktora gittiğimde ben adet tarihime göre 5+6 diye hesaplarken ultrasonda keseyi 5+1 olarak hesapladı :) geç döllenme falan oldu heralde bakalım 8 mayıs da tekrar gidicez insallah kalp atışlarını da duyarız :)

Devlet Hastanesi yapiomus ve özel ler. Devletten randevu için aradim 25 gun sonrasina randevu veriyo uyuz oldum ya yaptirmicam bu testleri aile hekiminin yaptığı testleri yaptiririm sadece

COK SUKUR SARI AKINTIDAN BASKA BIR SEY YOK AMA AGRI GELDIKCE COK KORKUYORUM NORMALDE ADET DONEMIM INANILMAZ SANCILI GECERDI.DOGUM YAPMIS KADAR OLURDUM YANI ( HER NEKDAR NASIL BIR SEY OLDUGUNU BILMESEMDE :) )

Canım sarı akinti bendede var doktora sormayı unuttum neden oluyomus

AMINN INŞ..BENDE YARIN DOKTORA GIDIYIM DIYORUM 10 GUN OLDU TAHLIL SONUCLARINIDA ALMADIM SIMDI 6+3 OLSA GEREK INŞ.KALP ATISINI DUYARIM DAHA KIMSEYE SOYLEMEDIM ESIMDEN BASKAA
bende cooooooook unutkanlık basladı napıcam ben yaaaaa dusun bugun doktor kan ve idrar ver dedi onu bile unuttumm

Kizlar vitamin olarak ne kullaniyorsunuz? Ben folik asit ve balik yagi kullaniyorum. Balik yagi kullanan yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…