canım folık asıt ıcemıyosan alabalık ye yıyebılıyosan en yuksek folık asıt onda var onuda yıyemıyosan portakal ve fıstıkta varcok tesekkurler :) icimi rahatlattiniz
simdilik bulantim olmadigi icin herseyi yiyorum arayi kapatmak icin :)
findik,fistik, muz ,su :)
aslinda ben urtiker hastasiyim bu yuzden folik asit haplari alerjimi tetikliyodu kullanamiyodum fakat biraz geriden gidince doktor folik aside yeniden baslayalim urtikerini tetiklerse duruma gore bakariz dedi. cok sukur simdilik tetiklemedi. sen folik asit kullaniyomusun gelisimini oda cok hizlandiriyomus
Canım ben folio 120 tablet olan ilaçı içiyorum hafta bir kezde balık yiğyorum... Balık hapı balık yemiyormusun ondan mi içiyorsun...Kizlar vitamin olarak ne kullaniyorsunuz? Ben folik asit ve balik yagi kullaniyorum. Balik yagi kullanan yok galiba
amin cnaım rabbım kımseye yasatmasın Allah ıste demekkı gormemı ıstedıkı once ruyamda bebegımın kafasındakı kıstın hızasına bırının vurdugunu gordum uyandım ıcımı kotu bı hıs kapladı eşimi ıkna ettım acıle gıdelım dıye cok tecrubelı bı doktora denk geldım belkıde o gun gıtmesem bebek o pozısyona gelmıycektı ve belkı bana bıle zarar vercektı Allah cok buyukTamamen hislerinleyarappim birdaha yasatmasin insallah kimseye ... sukurler olsun bak erkenden fark etmissin
hayda o neymıs ya sen yınede al kuzum bakılsın herseyıne geçte olsun bunlar onemlı testler bende doktoruma gıttıgımde sorucamDevletten randevu için aradim veee 25 gün sonrasında randevu verebiliriz dediler yazık vallahi ne diyim yaptirmicam o testleri ya
nedenini folik asit icmemenmiydi ? Bir mesajinda oyle yazmissinamin cnaım rabbım kımseye yasatmasın Allah ıste demekkı gormemı ıstedıkı once ruyamda bebegımın kafasındakı kıstın hızasına bırının vurdugunu gordum uyandım ıcımı kotu bı hıs kapladı eşimi ıkna ettım acıle gıdelım dıye cok tecrubelı bı doktora denk geldım belkıde o gun gıtmesem bebek o pozısyona gelmıycektı ve belkı bana bıle zarar vercektı Allah cok buyuk
evet canım bu hastalık folık asit eksıklıgınden oluyomus ilk gıttıgım doktorunda hatası oldugunu dusunuyorum cunku ılk 5 haftalıkken gıtmıstım bana folık asıtten bahsetmedı bılenedenini folik asit icmemenmiydi ? Bir mesajinda oyle yazmissin
gozun aydın canım bende 12 mayısı beklıyorum ama gecmıo zamanBiz de geldik drdan kızlar. Bebişimi ve kesemizi gördük şükürKarından baktı drum, vajinal bakıp kanamaya neden olmayalım dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim tekrar. Gel 11 mayıs geeeel
Doktor sormadi yiyormusun diye yazdi bende aldim iciyorum gunde 1 kere. Zaten yiyemiyorumda midem cok bulaniyo yemeklerden tiksiniyorumCanım ben folio 120 tablet olan ilaçı içiyorum hafta bir kezde balık yiğyorum... Balık hapı balık yemiyormusun ondan mi içiyorsun...
Şu ilk 3 ayı atlatınca daha çabuk geçecek zaman canım. Tehlikeli dönemimizi sağlıkla atlatalım inş.gozun aydın canım bende 12 mayısı beklıyorum ama gecmıo zaman
Bir sakıncası olmaz canım. Benim de hemoroit sorunum var. Hamilelikte kabızlık daha da sorun oldu. Ayakta durma çok dedi dr. Yatmadan 3-4 adet kuru kayısı ye ve 1 bardak ılık su iç canım.Aktivya yoğurdun bir zararı varmı sizce kızlar... Kabızlık için iyi geliyor ama...
Canim cok sevindim hadi hayirlisiyla kalp atislarimmizida duyariz insallahhhhBiz de geldik drdan kızlar. Bebişimi ve kesemizi gördük şükürKarından baktı drum, vajinal bakıp kanamaya neden olmayalım dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim tekrar. Gel 11 mayıs geeeel
sağol tatlım kayısı yedim ama işe yaramadı yoğurt daha çok işe yarıyor...Şu ilk 3 ayı atlatınca daha çabuk geçecek zaman canım. Tehlikeli dönemimizi sağlıkla atlatalım inş.
Bir sakıncası olmaz canım. Benim de hemoroit sorunum var. Hamilelikte kabızlık daha da sorun oldu. Ayakta durma çok dedi dr. Yatmadan 3-4 adet kuru kayısı ye ve 1 bardak ılık su iç canım.
ınsallah canım bıan once zaman gecsede sag saglım alsak kucaklarımızaŞu ilk 3 ayı atlatınca daha çabuk geçecek zaman canım. Tehlikeli dönemimizi sağlıkla atlatalım inş.
Bir sakıncası olmaz canım. Benim de hemoroit sorunum var. Hamilelikte kabızlık daha da sorun oldu. Ayakta durma çok dedi dr. Yatmadan 3-4 adet kuru kayısı ye ve 1 bardak ılık su iç canım.
belkide sende omega eksiliği gördüğü için vermiştir diye düşünüyorum... Bidaki gittiğinde sorarsın bu ilaçı neden verdiniz diye....Doktor sormadi yiyormusun diye yazdi bende aldim iciyorum gunde 1 kere. Zaten yiyemiyorumda midem cok bulaniyo yemeklerden tiksiniyorum
Folik trio, Coraspin, Progestan ve imom omega hapi kullamiyorum canm ben.Kizlar vitamin olarak ne kullaniyorsunuz? Ben folik asit ve balik yagi kullaniyorum. Balik yagi kullanan yok galiba
eğer haftada 1-2 kez balık tüketiyorsan almana gerek yok cnm ben almadım o balık yağı hapınıDoktor sormadi yiyormusun diye yazdi bende aldim iciyorum gunde 1 kere. Zaten yiyemiyorumda midem cok bulaniyo yemeklerden tiksiniyorum
gec dollenmeymiş kesenin içinde bebegi olusturacak hücreler varmıs bikaç gunu bebekte olusur dedi 2 hafta sonra cagırdı kalp atısını duymak içinneden goremedın canım.bu haftalara gore kalp atısınıda duyman gerekır ne dedı doktor..
Cok sordum kusura bakma ama insan tedirgin oluyorevet canım bu hastalık folık asit eksıklıgınden oluyomus ilk gıttıgım doktorunda hatası oldugunu dusunuyorum cunku ılk 5 haftalıkken gıtmıstım bana folık asıtten bahsetmedı bıle
yok canım benım ıcın sıkıntı deıl canını sıkan ne varsa sorabılırsın. amin canım rabbım kımseye yasatmasın ınsallahCok sordum kusura bakma ama insan tedirgin oluyorallahim birdaha yasatmasin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?