2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım folık asıt ıcemıyosan alabalık ye yıyebılıyosan en yuksek folık asıt onda var onuda yıyemıyosan portakal ve fıstıkta var

Kizlar vitamin olarak ne kullaniyorsunuz? Ben folik asit ve balik yagi kullaniyorum. Balik yagi kullanan yok galiba
Canım ben folio 120 tablet olan ilaçı içiyorum hafta bir kezde balık yiğyorum... Balık hapı balık yemiyormusun ondan mi içiyorsun...

Tamamen hislerinle yarappim birdaha yasatmasin insallah kimseye ... sukurler olsun bak erkenden fark etmissin
amin cnaım rabbım kımseye yasatmasın Allah ıste demekkı gormemı ıstedıkı once ruyamda bebegımın kafasındakı kıstın hızasına bırının vurdugunu gordum uyandım ıcımı kotu bı hıs kapladı eşimi ıkna ettım acıle gıdelım dıye cok tecrubelı bı doktora denk geldım belkıde o gun gıtmesem bebek o pozısyona gelmıycektı ve belkı bana bıle zarar vercektı Allah cok buyuk

Devletten randevu için aradim veee 25 gün sonrasında randevu verebiliriz dediler yazık vallahi ne diyim yaptirmicam o testleri ya
hayda o neymıs ya sen yınede al kuzum bakılsın herseyıne geçte olsun bunlar onemlı testler bende doktoruma gıttıgımde sorucam

Biz de geldik drdan kızlar. Bebişimi ve kesemizi gördük şükür Karından baktı drum, vajinal bakıp kanamaya neden olmayalım dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim tekrar. Gel 11 mayıs geeeel

nedenini folik asit icmemenmiydi ? Bir mesajinda oyle yazmissin

nedenini folik asit icmemenmiydi ? Bir mesajinda oyle yazmissin
evet canım bu hastalık folık asit eksıklıgınden oluyomus ilk gıttıgım doktorunda hatası oldugunu dusunuyorum cunku ılk 5 haftalıkken gıtmıstım bana folık asıtten bahsetmedı bıle

gozun aydın canım bende 12 mayısı beklıyorum ama gecmıo zaman

Aktivya yoğurdun bir zararı varmı sizce kızlar... Kabızlık için iyi geliyor ama...

Canım ben folio 120 tablet olan ilaçı içiyorum hafta bir kezde balık yiğyorum... Balık hapı balık yemiyormusun ondan mi içiyorsun...
Doktor sormadi yiyormusun diye yazdi bende aldim iciyorum gunde 1 kere. Zaten yiyemiyorumda midem cok bulaniyo yemeklerden tiksiniyorum

gozun aydın canım bende 12 mayısı beklıyorum ama gecmıo zaman
Şu ilk 3 ayı atlatınca daha çabuk geçecek zaman canım. Tehlikeli dönemimizi sağlıkla atlatalım inş.
Aktivya yoğurdun bir zararı varmı sizce kızlar... Kabızlık için iyi geliyor ama...
Bir sakıncası olmaz canım. Benim de hemoroit sorunum var. Hamilelikte kabızlık daha da sorun oldu. Ayakta durma çok dedi dr. Yatmadan 3-4 adet kuru kayısı ye ve 1 bardak ılık su iç canım.

sağol tatlım kayısı yedim ama işe yaramadı yoğurt daha çok işe yarıyor...

ınsallah canım bıan once zaman gecsede sag saglım alsak kucaklarımıza

Doktor sormadi yiyormusun diye yazdi bende aldim iciyorum gunde 1 kere. Zaten yiyemiyorumda midem cok bulaniyo yemeklerden tiksiniyorum
belkide sende omega eksiliği gördüğü için vermiştir diye düşünüyorum... Bidaki gittiğinde sorarsın bu ilaçı neden verdiniz diye....

neden goremedın canım.bu haftalara gore kalp atısınıda duyman gerekır ne dedı doktor..
gec dollenmeymiş kesenin içinde bebegi olusturacak hücreler varmıs bikaç gunu bebekte olusur dedi 2 hafta sonra cagırdı kalp atısını duymak için

evet canım bu hastalık folık asit eksıklıgınden oluyomus ilk gıttıgım doktorunda hatası oldugunu dusunuyorum cunku ılk 5 haftalıkken gıtmıstım bana folık asıtten bahsetmedı bıle
Cok sordum kusura bakma ama insan tedirgin oluyor allahim birdaha yasatmasin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…