2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım olur bu duygudurum değişikliği .. tek sende değil herkeste olmuştur. biraz daha pozitif düşün , bebeğini kucağına aldığın günleri düşün mutlu ol
Sağol canım ama tahammülüm yok artık hiç birşeye baya kötü hissediyorum. Psikolog gittim sigara bırakma ve daha önceki depresyön tedavisi yüzünden oluyor dedi.Ben daha önce 1,5 yıl tedavi görmüştüm şimdi hormon sigara falan derken Merhaba depresyon durumum varNasıl anlatacağım bilmiyorum

Markete ekmek almaya bile gittigimde oluyorum yorgunluktan..
Bi bulanti hic mi gecmez yaa.. Sabahtan aksama uyuyunca rahatim bi.. Yemek yiyomiyorum. Sacma sapan seylerle midemi bastirmaya calisiyorum tpk tutmuyorum. Hep acim. Carsamba randevum var insallah dr. Bi cozum bulur bana yoksa 7 ay bu bole gitmez.
Kizlar enerjim yerlerde bildiginoz iyi gelen birsey vrsa yazin lutfen. Domates salatalikta artik cozum degil midemde yuzuyor hepsi sanki..

Emedir suppozituar 100mg fitil yazdi canm bana kayinpederim hamile hastalarinda cok ise yaramis bulantilari gecmis birde surup yazdi bulanti icin rennie duo adinda.Sulu baharatli ve yagli yemek yeme dedi tost tarzi seyler yiyorum.

canım merak etme hep boyle surmuycek 12 haftadan sonra şikayetlerın azalcak eskı enerjıne kavuscaksın tarcınlı seker yada elmalı pasta deneyebılırsın bana ıyı gelıyo ınsallah sendede ıse yarar

bende şişkoluktan :S bulantı oldukca agzıma bıse atıyorum davul gıbı oldum
bugün 3. kez cikardim herseferinde daha da berbatlasiyor. hicbirsey yiyemedigim icin ilk birsey cikmamisti daha sonra sapsari renk aci tadi olan su cikti ne bilmiyorum ama hicbisi yiyemiyorum ve bu yüzden sürekli midem bulaniyor

bugün 3. kez cikardim herseferinde daha da berbatlasiyor. hicbirsey yiyemedigim icin ilk birsey cikmamisti daha sonra sapsari renk aci tadi olan su cikti ne bilmiyorum ama hicbisi yiyemiyorum ve bu yüzden sürekli midem bulaniyor
canım hıc bı sekılde su bıle ıcemıyosan doktora gıtmenı tavsıye ederım cunku sıvı kaybı cok onemlı ozellıkle hamılelıkte sıvı destegı yapılsın serumla bıde bulantı ıcın yutamıyosan ıgne ıste doktordan

Havuç ya da elma da yiyebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…