al canım aslında bnde doktoruma gıttıgımde sorım bakam onu eskıden kedı beslıyodum cunku :S Allah korusun:)) devletten randevu alayım ozaman kadın doğuma ins yaparlar
korkma canım bendede var cogumuzda var :SKızlar selam sizde de akıntı oluyor mu ? Sarı gibi rengi. Cok ayakta durdum da panikledim.
oluyor canım sıkıntı yapmaa..Normalmış olmasıda zaten renkli olmasın kahverengi yada kan lekesi gibi.Kızlar selam sizde de akıntı oluyor mu ? Sarı gibi rengi. Cok ayakta durdum da panikledim.
Oluyor oluyor canım benim gebeliğimin başından beri devam ediyor dr. sormuştum normal demişti...Kızlar selam sizde de akıntı oluyor mu ? Sarı gibi rengi. Cok ayakta durdum da panikledim.
ne çabukhaha kızlar benım velet buyumus bişey fark ettım karnımın ustune yatınca batıyo
valla kız ustune yatıyorum ya nasıl acıyone çabuk:
şişkinliktendir heraldeeevalla kız ustune yatıyorum ya nasıl acıyo
yok canım daha oncekı gebelıklerımdede erken hıssedıyodum bunu keselerımız bı kere portakal kadarşişkinliktendir heraldeeedaha minnacık kuru fasulye kadar
canım rahmın genıslıyo rahmı tutan yan baglar gerıldıgı ıcın oluyomus bu agrılar kanama lekelenme yoksa korkmakızlar benım ıkı gundur agrılarım cogaldı.adet sancısı gıbı karın agrısı gıbı bırde sol kasıgımın bıraz ustunde acayıp batmalar var..nedendır bu agrılar nezman bıter ne anlama gelır off bılen varmıkı ..bu arada bebısım 6+3 kalp atısı ıcın daha doktora gıtmedım.bırde belden asagısını sıcak tutuyoprum genelde usudugum ıcın acaba kotumu edıyorum.. BIRDE AGRI OLUNCA KASIKTA HAFIF TITREME HISSI OLUYOR BENDE
valla ben zeynep kamile gittim ordada yaptıramadım özeldeki dr un istediği testlere bakmadı bile bizim standart yaptırdığımız testleri yazarım sadece dedi onların içinde de yok sağlık ocağı da yapamıyor yine özele kaldık heralde ama çok pahalı bende uygun bir yer arıyorumSelam kızlar bi sorum var bu rubella toxoplazma vs bu testleri aile hekiminde yaptir amiyorum devlet hastanesinde yaptircam hangi bölüme randevu almam gerekiyo bilgi verebilirmisinizz
COK SUKUR SARI AKINTIDAN BASKA BIR SEY YOK AMA AGRI GELDIKCE COK KORKUYORUM NORMALDE ADET DONEMIM INANILMAZ SANCILI GECERDI.DOGUM YAPMIS KADAR OLURDUM YANI ( HER NEKDAR NASIL BIR SEY OLDUGUNU BILMESEMDE :) )canım rahmın genıslıyo rahmı tutan yan baglar gerıldıgı ıcın oluyomus bu agrılar kanama lekelenme yoksa korkma
emın ol adet sancısı dogumun yanında hafıf kalırCOK SUKUR SARI AKINTIDAN BASKA BIR SEY YOK AMA AGRI GELDIKCE COK KORKUYORUM NORMALDE ADET DONEMIM INANILMAZ SANCILI GECERDI.DOGUM YAPMIS KADAR OLURDUM YANI ( HER NEKDAR NASIL BIR SEY OLDUGUNU BILMESEMDE :) )
ayyy cok tesekkür ederim canm yaaa yardımcı oldugun için :)oo gorunur canım o bu ara korkma sen hıc ıcını ferah tut muzu suyu eksık etme ha bıde yıyebılıyosan gunde 1 yumurta arayı kapatıyo hemen
COK MINNAK DIMII.BENIMDE BAZEN AGZIMDA KAYBOLUYOR :) AYRICA COK HALSZILESTIRIYOR BENIilac ıcmekten nefret edıyorum ya folık asıt bogazıma yapıstı
hangi folik asidi kullanıyosun canm? adı neilac ıcmekten nefret edıyorum ya folık asıt bogazıma yapıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?