2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bugün ilk kontolümdü hcg 2 gün önce 980 di bugün 2800 olmuş keseyi gördük çok şükür haftaya bugün gel kalp atışlarını duyalım dedi . Progesteron testi yapıldı o düşük çıktı ama yani dikkat etmezsem düşük tehlikem olabilir bende hemen geldim yattım

Arkadaslar iyi aksamlar bugun doktorumuza gittik 7 haftalik kasiktan bakti bakti dedi vajinal bakalim ne oldu sikintimi var dedin kesenin etrafi duzgun gorunmuyor dedi cok korktum endiselendim bakti vajinal bebegimi cok net gprdum kisa sure kalp atisinida dinletti iyi dedi benim surrkli lekelenmem var zaten yatiyorum sekil bozuklugu canimi sikti sorun cikarirmi bilmiyorum buruk bi gun geciriyorum

haydi gözün aydın cnm

korkma canım kalp atısı var sorun olsa oda olmazdı belkı lekelenmeden sebep kesenın etrafında kanama gormustur

Ben 6+5 de gittiM gorememisti kalp atışı için 6.hafta bitsin dedi ama ben 7.hafta bitince gittim ve çok net gördüm

Canım
tam olarak kaç haftalıksın hemen hemen aynıyız galiba . Ben 5+1 im keseyi bugün yeni gördük kalp için 1 hafta sonra gel dedi

Canım

tam olarak kaç haftalıksın hemen hemen aynıyız galiba . Ben 5+1 im keseyi bugün yeni gördük kalp için 1 hafta sonra gel dedi
5+4 üz canım biz de. Ben de bugün kese ve bebişi gördüm. Sağlıklı dedi dr. 2 hafta sonra gideceğim tekrar

Duydum cnm cok sukur gecen iki hafta once duydum
Ahhh canım ne guzel ben bırını duydum.dıgerı cok derınden atıyor dedı.kalbı attıgı bellı ama sesı duymadık.ama sat a gore boyu gelısımı cok normal dedı.haftaya tekrar gıdıcem ınsallah guclenır yavrum

Selam kızlar bende geldim bebisimle buraya çok hareketli masaAllah bu topik aralık annesi olmak ayrıcalıklı olacak sanırım.. Ben ilk asilamayla hamile kaldım.5+2 haftalık sanırım.. Çarşamba doktora gidecem. Bakalım herşey yolunda gider insaAllah. Dua edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…