ay aynen yaa fit gebe ve fit anne olmak istiyorum beeenbende istiyorum bu hafta doktora gideceğim onaylarsa yürüyüş pilates yerimde duramıyorum bir an önce spora başlamak istiyorummmm
geçmiş olsun umarım düzelir..
haydi gözün aydın cnmKızlar bugün ilk kontolümdü hcg 2 gün önce 980 di bugün 2800 olmuş keseyi gördük çok şükür haftaya bugün gel kalp atışlarını duyalım dedi . Progesteron testi yapıldı o düşük çıktı ama yani dikkat etmezsem düşük tehlikem olabilir bende hemen geldim yattım
çok altlarda kalmışım da görememişimtamam canım haber ederim de liste düzenli ne yönden söledin anlamadım?
korkma canım kalp atısı var sorun olsa oda olmazdı belkı lekelenmeden sebep kesenın etrafında kanama gormusturArkadaslar iyi aksamlar bugun doktorumuza gittik 7 haftalik kasiktan bakti bakti dedi vajinal bakalim ne oldu sikintimi var dedin kesenin etrafi duzgun gorunmuyor dedi cok korktum endiselendimbakti vajinal bebegimi cok net gprdum kisa sure kalp atisinida dinletti iyi dedi benim surrkli lekelenmem var zaten yatiyorum sekil bozuklugu canimi sikti sorun cikarirmi bilmiyorum buruk bi gun geciriyorum
Ya bazen dusuk falan oluyomus korktum kese bozuldugu zaman rabbim korusun insan panukliyorkorkma canım kalp atısı var sorun olsa oda olmazdı belkı lekelenmeden sebep kesenın etrafında kanama gormustur
yok canım korkma bende okudum onlarda kalp atısı olmuyo bıldıgım kadarıylaYa bazen dusuk falan oluyomus korktum kese bozuldugu zaman rabbim korusun insan panukliyor
İkiside 9.4cnm kaç mm lerdi
Altta yaziyor bende sen resmi yukle istersen bakalimyok mm nerde yaziyo
Ben 6+5 de gittiM gorememisti kalp atışı için 6.hafta bitsin dedi ama ben 7.hafta bitince gittim ve çok net gördümkızlr ılk randevum 17 nısan cuma gunuydu.kesını gorduk hersey normal dedı.kalp arısı ıcın bır hafta sonra gel demıstı ve gebelıkte rutın yapılan butun testlerıde yaptırmıstı.sonuclar ıkıgun sonra cıkıcak denmıstı muayeneyede bır hafta sonra gel dıyınce bende calıstgım ıcın ıkısıne bır gıderım demıstım ama hala fırset bulupta gıdemedım.artık dayanamıyorum kalp atısı ıcın gıtmek ıstıyorum bugunle sanırım 6+3 oldu .yarın gıtsemmı nedersınız elım bos donmek ıstemıyorum.hala aılelerımıze soylemedık
tam olarak kaç haftalıksın hemen hemen aynıyız galiba . Ben 5+1 im keseyi bugün yeni gördük kalp için 1 hafta sonra gel dediBiz de geldik drdan kızlar. Bebişimi ve kesemizi gördük şükürKarından baktı drum, vajinal bakıp kanamaya neden olmayalım dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim tekrar. Gel 11 mayıs geeeel
Ben de aynıyım sizlerle bizi de haftaya salı çağırdı.Canım
tam olarak kaç haftalıksın hemen hemen aynıyız galiba . Ben 5+1 im keseyi bugün yeni gördük kalp için 1 hafta sonra gel dedi
5+4 üz canım biz de. Ben de bugün kese ve bebişi gördüm. Sağlıklı dedi dr. 2 hafta sonra gideceğim tekrarCanım
tam olarak kaç haftalıksın hemen hemen aynıyız galiba . Ben 5+1 im keseyi bugün yeni gördük kalp için 1 hafta sonra gel dedi
Ahhh canım ne guzel ben bırını duydum.dıgerı cok derınden atıyor dedı.kalbı attıgı bellı ama sesı duymadık.ama sat a gore boyu gelısımı cok normal dedı.haftaya tekrar gıdıcem ınsallah guclenır yavrumDuydum cnm cok sukur gecen iki hafta once duydum
hayda o neymıs ya sen yınede al kuzum bakılsın herseyıne geçte olsun bunlar onemlı testler bende doktoruma gıttıgımde sorucam
Benim de 21 aylık bir kızım var :)yok canım ikinci olcak inşallah :) bi tanede kızım var 1,5 yasında :) senin ilkmi ?
masallah allah bagıslasınBenim de 21 aylık bir kızım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?