CKızlar Günaydın. Mide bulantısı beni mahvetti iki gündür. Çok kötüyümbugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcem dua edin bana.
Kızlar Günaydın. Mide bulantısı beni mahvetti iki gündür. Çok kötüyümbugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcem dua edin bana.
hadi bakalım canlar hayırlı haberlerle gelin çok heycanlı ama güzel bi duygu hemen bize de haber edinGünaydınnnnnn Mutluuu günümüz olsun inş.
Bugün kalp atışı için gideceğim...İnş. herşey yolundadır. Çok heyecanlıyımmm
C
Herşey güzel olacak inş. canım:)Haberlerini bekliyozz Bende bugun kalp atışı için gidicem inş.
hadi bakalım canlar hayırlı haberlerle gelin çok heycanlı ama güzel bi duygu hemen bize de haber edin
Canım tuzlu kraker ye hemen bastıyor...Mide bulantısı için ne yapmam lazım çok kötü haldeyim hiç bişey yiyemiyorum( bayanlar.
Kalbi 14 nisanda dinledk 15 nisanda rutin testlerimi yaptı temiz çıktı bi daha ki randevumuz 1 ay sonra dedi bende tamam dedim bekliyorum bakalım normalde daha sık mı çağırılıyor canım?
Canım tuzlu kraker ye hemen bastıyor...
bnm 2-3 gündür yok canm. ama iştahsızlık var. yemek yiyemiyorum.sınırlı şeyler yiyorum.bulantı başlamasın diye de beyaz leblebi atıştırıyorum bastırıyor.Canım yiyorum artık onu yemekten de bi hoş oldum sizinde mide bulantiniz var mı
Ben 1 haftadan beri sol tarafıma hiç yatamıyorum. Ağrım, Sızım hep o yönde. Akşamda baya bir kasık ağrısı çektim ve bacaklarım çok ağrıdı sabaha kadar üşüdümDaha başında böyle isek sonunu hiç düşünemiyorum. Allah ım yardımcımız olsun hepimizin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?