2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar dun rutin test istediler.3tup kan ve idrar verdim.troite filan bakicaklarmis.bu testleri yaptiran varmi

hayırlı sabahlar hamişdaşlarım :)

eskiden miğdem bulanmaz iştahım süperdi, sadece kasık ağrım vardı o da ara ara. son 4-5 gündür halsizlik, aşırı kokulara hassasiyet, öğürtü aşırı uyku başladı (

bu durum ne kadar devam eder ki

Kızlar Günaydın. Mide bulantısı beni mahvetti iki gündür. Çok kötüyüm bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcem dua edin bana.

Günaydınnnnnn Mutluuu günümüz olsun inş.
Bugün kalp atışı için gideceğim...İnş. herşey yolundadır. Çok heyecanlıyımmm

Kızlar Günaydın. Mide bulantısı beni mahvetti iki gündür. Çok kötüyüm bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcem dua edin bana.
Günaydınnnnnn Mutluuu günümüz olsun inş.
Bugün kalp atışı için gideceğim...İnş. herşey yolundadır. Çok heyecanlıyımmm
hadi bakalım canlar hayırlı haberlerle gelin çok heycanlı ama güzel bi duygu hemen bize de haber edin

Mide bulantısı için ne yapmam lazım çok kötü haldeyim hiç bişey yiyemiyorum ( bayanlar.

Benimde Randevumu mayıs 18 dedi çok geç gibi geldi bana da.

Kalbi 14 nisanda dinledk 15 nisanda rutin testlerimi yaptı temiz çıktı bi daha ki randevumuz 1 ay sonra dedi bende tamam dedim bekliyorum bakalım normalde daha sık mı çağırılıyor canım?

Ben 1 haftadan beri sol tarafıma hiç yatamıyorum. Ağrım, Sızım hep o yönde. Akşamda baya bir kasık ağrısı çektim ve bacaklarım çok ağrıdı sabaha kadar üşüdüm Daha başında böyle isek sonunu hiç düşünemiyorum. Allah ım yardımcımız olsun hepimizin ...

Canım yiyorum artık onu yemekten de bi hoş oldum sizinde mide bulantiniz var mı
bnm 2-3 gündür yok canm. ama iştahsızlık var. yemek yiyemiyorum.sınırlı şeyler yiyorum.bulantı başlamasın diye de beyaz leblebi atıştırıyorum bastırıyor.

bende tam tersi hep soluma yatıyorum farketmeden yani normalde çok deli yatarım çok dönerim şimdi hep soluma yattığımı farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…