benimde bulantım çok var 2 haftadır falan. dediğin gibi çubuk krekerden bıktım artık ama en pratik yenebilen o olduğu için devamlı onunla yaşıyorumCanım yiyorum artık onu yemekten de bi hoş oldum sizinde mide bulantiniz var mı
Artık tuzlu kraker bile bulandırmaya başladı ya hele leblebiyi göresim yokCanım tuzlu kraker ye hemen bastıyor...
benimde bulantım çok var 2 haftadır falan. dediğin gibi çubuk krekerden bıktım artık ama en pratik yenebilen o olduğu için devamlı onunla yaşıyorumyeşil elmayı keşfettim 2 gündür o da masamda arada küçük küçük kesip onu yiyorum o da biraz iyi geliyor. evdeykende nane limon yapıp içtim ama bunun çözümü yok galiba inş bi an önce geçer çok zor gerçekten bi de ben çalışıyorum o daha da zor oluyor
bnm 2-3 gündür yok canm. ama iştahsızlık var. yemek yiyemiyorum.sınırlı şeyler yiyorum.bulantı başlamasın diye de beyaz leblebi atıştırıyorum bastırıyor.
Bende çok hafif oluyor ama öyle kusmadım yaniCanım yiyorum artık onu yemekten de bi hoş oldum sizinde mide bulantiniz var mı
Seninde çok bulanıyor heralde bayagı tükettin heralde canım:)Artık tuzlu kraker bile bulandırmaya başladı ya hele leblebiyi göresim yokHep bulantı varken yenince koşullanma oluyor herhalde
Ay de de çok memnun olurum ahahhaha hayalimdi gerçek oldu
Tabi canım ben de yaptrdımKizlar dun rutin test istediler.3tup kan ve idrar verdim.troite filan bakicaklarmis.bu testleri yaptiran varmi
Canlar Sükürler olsun ki benim bulantım kusmam yok şimdilik herkezde var acaba bende bebeğimde bir problem mi var diye düşündüm bir anda ama bazı kişilerde bulantı olmazmış gayet rahat geçermiş ... benim kontrolum 05/05/2015 de devlet hastahanesine gitmiştim ilk başlarda gine onada gidecem aynı zamanda söke egemen özel has. gidecem kuşadasında yaşıyorum 2 doktorum olması iyi diye düşündüm bakalım...
Benim şu boğaz ağrılarım bir geçse boğazım aslında iyi artık sadece ses tonum biraz kart ve birde gece çok öksürdüm hep kalktım devamı gelmesin öksürmiyeyim diye ballı karabiber yedim az da olsa işe yaradı inşallah bu gece her şey güzelmiş olur ve bende bol bol uyurum...
Sağol canım içime su serptin vallah evet ballı karabiber limon yapıyorum....Selam canim gecmis olsun. Bulanti bende de hic olmadi merak etme sansli say kendini. Oksuruk icin de balli karabibere biraz limon kat bogazini yumusatir. Ihlamur icmeye calis gunduzleri de. Benim de 5. 6. Haftalarda cok fenaydi oksuruk gecti sonra.
yok yok canım banada sadece folik asit (folio) hapı verdi doktorum ilk 3 ay içinde bu hap sonra ihtiyaç gözükürse verilir sanırım..merhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim
seninle aynı sayılır günlerimiz duymamış olmana şaşırdım, benm kontrolüm de c.tesi, duyabiliriz umarım. gözünaydınİyi geceler. İyi uykular kizlar. Gunum yogun gecti yazayim dedim uyumadan.
Kontrolum iyi gecti her sey yolundaymis doktor birkac takviye verdi. Kesemizi gorduk ama kalp atislari icin haftaya tekrar gitmem gerekiyormus. İlk uc ay kontrollerim iki haftada bir olacak sonra azalacak. Doktorumdan da memnun kaldim bundan sonra o ilgilenecekmis bizimle.
Haberler boyle benden... Biraz yazdiklarinizi okuyayim. :)
nereden istediler cnm bunları?Kizlar dun rutin test istediler.3tup kan ve idrar verdim.troite filan bakicaklarmis.bu testleri yaptiran varmi
güzel haberlerle gel inşallahKızlar Günaydın. Mide bulantısı beni mahvetti iki gündür. Çok kötüyümbugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitcem dua edin bana.
valla bnm ani bir atakla dün yol ortasında başladı, herkesin içinde gelmesiyle çıkması bir olduCanım yiyorum artık onu yemekten de bi hoş oldum sizinde mide bulantiniz var mı
Baş dönmemde başladi sadece lavaboya kalkiyorumBende öyleyim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?