2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gunaydin kizlar dun aksam yazmistim en son acliktan bulantidan mahvolmustum. gece hastaneye gittik. hala kalp atisini duyamadik.. kadin dogumcuya sikayetlerimi anlattim birazda ishal vardi. acipe inin tedaviniz orada yapilir dedi. sadece ultrasano aldi beni okadar. acildeki dr. serum takalim dedi ama istersen kusman olursa takalim bekleyelim dedi. bende taktirmadim. mide bulantisi icin ilac verdi dramamine .ve muz patates ye dedi.. dun en son saat 4 gibi biseyler yedim muzla yasamaya calisiyorum tok ta tutuyoo baya midemde kazinma olmuo..sabah kusucam sandim ogurdum resmen defalarca bos ama.. Fakat o ogurme bile nasil rahatlattiysa bi iki saat uyudum simdi daha iyiyim.rabbim bu zor gunlerde yardimcimiz olsun minik bebeklerimizi korusun..

Canım yiyorum artık onu yemekten de bi hoş oldum sizinde mide bulantiniz var mı
benimde bulantım çok var 2 haftadır falan. dediğin gibi çubuk krekerden bıktım artık ama en pratik yenebilen o olduğu için devamlı onunla yaşıyorum yeşil elmayı keşfettim 2 gündür o da masamda arada küçük küçük kesip onu yiyorum o da biraz iyi geliyor. evdeykende nane limon yapıp içtim ama bunun çözümü yok galiba inş bi an önce geçer çok zor gerçekten bi de ben çalışıyorum o daha da zor oluyor

Aynen canım bende çalışıyorum ölü gibiyim. Çalışacak halim yok Midem bulantım bu kadar yoktu 2 gündür maf etti. beni yemek kokusundan igrendim hepimize geçmiş olsun inş

Canlar Sükürler olsun ki benim bulantım kusmam yok şimdilik herkezde var acaba bende bebeğimde bir problem mi var diye düşündüm bir anda ama bazı kişilerde bulantı olmazmış gayet rahat geçermiş ... benim kontrolum 05/05/2015 de devlet hastahanesine gitmiştim ilk başlarda gine onada gidecem aynı zamanda söke egemen özel has. gidecem kuşadasında yaşıyorum 2 doktorum olması iyi diye düşündüm bakalım...
Benim şu boğaz ağrılarım bir geçse boğazım aslında iyi artık sadece ses tonum biraz kart ve birde gece çok öksürdüm hep kalktım devamı gelmesin öksürmiyeyim diye ballı karabiber yedim az da olsa işe yaradı inşallah bu gece her şey güzelmiş olur ve bende bol bol uyurum...

Selam canim gecmis olsun. Bulanti bende de hic olmadi merak etme sansli say kendini. Oksuruk icin de balli karabibere biraz limon kat bogazini yumusatir. Ihlamur icmeye calis gunduzleri de. Benim de 5. 6. Haftalarda cok fenaydi oksuruk gecti sonra.

merhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim

Selam canim gecmis olsun. Bulanti bende de hic olmadi merak etme sansli say kendini. Oksuruk icin de balli karabibere biraz limon kat bogazini yumusatir. Ihlamur icmeye calis gunduzleri de. Benim de 5. 6. Haftalarda cok fenaydi oksuruk gecti sonra.
Sağol canım içime su serptin vallah evet ballı karabiber limon yapıyorum....

merhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim
yok yok canım banada sadece folik asit (folio) hapı verdi doktorum ilk 3 ay içinde bu hap sonra ihtiyaç gözükürse verilir sanırım..

herkese hayirli gunler arkadaslar bilrsey soracagim bilginiz varsa yardimci olabilirmisiniz ben ozel sektorde calisiyorum dusuk tehlikem var ve 3haftadir raporluyum doktorum rapor veriyor bana ama yonetimdekiler sikinti cikariyolar rapor aldikca sonucta zaruri bir durum var be yatmam gerekiyor bunun icin ne yapabilirim haklarimiz neler tam olarak onlara cevap olarak verebilmem icin bu konuyu iyi bilmem lazim

seninle aynı sayılır günlerimiz duymamış olmana şaşırdım, benm kontrolüm de c.tesi, duyabiliriz umarım. gözünaydın

Canım yiyorum artık onu yemekten de bi hoş oldum sizinde mide bulantiniz var mı
valla bnm ani bir atakla dün yol ortasında başladı, herkesin içinde gelmesiyle çıkması bir oldu gebeyim ben tutmadım gitti o andan beri sürekli alttan alta devam eden bi huzursuzluk var midemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…