ben de yalnızca folikasit (folidoce) kullanıyorum, B12 takviyeli.merhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim
bende dacavıt vitamın + folık asıt kullanıyorumyok yok canım banada sadece folik asit (folio) hapı verdi doktorum ilk 3 ay içinde bu hap sonra ihtiyaç gözükürse verilir sanırım..
Evet canim ben de duyarim diye bekliyordum ama sanirim gec yumurtlama olmus bende. Cumartesi duyarsin umarim...seninle aynı sayılır günlerimiz duymamış olmana şaşırdım, benm kontrolüm de c.tesi, duyabiliriz umarım. gözünaydın
aa anladım, bnm aşılama ile oldu gebeliğim bu yüzden geç döllenme ihtimali olduğunu sanmıyorum inşallah duyarımEvet canim ben de duyarim diye bekliyordum ama sanirim gec yumurtlama olmus bende. Cumartesi duyarsin umarim...
İlk cocugun mu ikinci bebegi olanlar da cok sanirim forumda :)aa anladım, bnm aşılama ile oldu gebeliğim bu yüzden geç döllenme ihtimali olduğunu sanmıyorum inşallah duyarım
evet ikinci, hattâ üçüncüyü bekleyenler çok gerçekten. ama bnm ilk kısmetse.. 2 buçuk yıldır bunu bekledik biz.. senin de mi öyle?İlk cocugun mu ikinci bebegi olanlar da cok sanirim forumda :)
Tatlim bende asilamayla hamile kaldım kaçıncı hafta kesen göründüaa anladım, bnm aşılama ile oldu gebeliğim bu yüzden geç döllenme ihtimali olduğunu sanmıyorum inşallah duyarım
merhaba, 5+5'te gördük keseyi ve embriyoyu da! ama devlette zar zor kese belli oldu sadece. hemen oradan çıkıp özele gittik ve iyi bir makine vardı orada görmek kısmet oldu çörekotumuzuTatlim bende asilamayla hamile kaldım kaçıncı hafta kesen göründü
evet ikinci, hattâ üçüncüyü bekleyenler çok gerçekten. ama bnm ilk kısmetse.. 2 buçuk yıldır bunu bekledik biz.. senin de mi öyle?
Evet benim de ilk. 3 yillik evliyim...evet ikinci, hattâ üçüncüyü bekleyenler çok gerçekten. ama bnm ilk kısmetse.. 2 buçuk yıldır bunu bekledik biz.. senin de mi öyle?
Bende yarin gidecem insaAllah herşey yolunda gider yamerhaba, 5+5'te gördük keseyi ve embriyoyu da! ama devlette zar zor kese belli oldu sadece. hemen oradan çıkıp özele gittik ve iyi bir makine vardı orada görmek kısmet oldu çörekotumuzu
sizin de inşallah, beraberce tadıcaz o duyguları deseneEvet benim de ilk. 3 yillik evliyim...
Ne mutlu sana en sonunda gelmis bebegin, sagligiyla dunyaya gelir insallah:)
aminnn cnm inşallah, içini ferah tutBende yarin gidecem insaAllah herşey yolunda gider ya
Allah razi olsun canım.6nisanda olmuştumaminnn cnm inşallah, içini ferah tutne zmn olmuştu aşılaman?
ben perşembe olmuştum, sen pazartesi olmuşsun, 4 gün var aramızda. o zaman kese rahatlıkla görünür tabii ki artıkAllah razi olsun canım.6nisanda olmuştum
İnsaAllah Tatlim ya insaAllahben perşembe olmuştum, sen pazartesi olmuşsun, 4 gün var aramızda. o zaman kese rahatlıkla görünür tabii ki artık
ya dr bana da yazdı decaviti ben zaten folik asit kullanıyordum decavitin içeriğini okuduğumda onda da folik asit olduğunu gördüm ve onu şimdilik içmemeye karar verdim dr da zaten bulantılardan dolayı iyi beslenemezsen al demişti. şu an folik asitle kalsiyumu içiyorum sadece süt ve süt ürünlerine karşı bi tiksinme geldiği için tüketemediğimdenbende dacavıt vitamın + folık asıt kullanıyorum
folı kasıt 5 mg 1 tablet çok mu sızce
Hadi ya senin ne zamana denk geliyorAy canim çok sevindim Rabbim tamamını erdirsin insaAllah. Seninkiyle ayni bizim gunlerimiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?