2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim
ben de yalnızca folikasit (folidoce) kullanıyorum, B12 takviyeli.

Son düzenleme:
Bel agrim cok... Dik duramiyorum resmen 2 gundur yastiklarla butunlestim. Hep bilgisayar basindayim baska da carem yok maalesef... Bittim valla. Ama hamilelikten mi yoksa ters bi hareket mi yaptim bilemedim.

Evet canim ben de duyarim diye bekliyordum ama sanirim gec yumurtlama olmus bende. Cumartesi duyarsin umarim...
aa anladım, bnm aşılama ile oldu gebeliğim bu yüzden geç döllenme ihtimali olduğunu sanmıyorum inşallah duyarım

Tatlim bende asilamayla hamile kaldım kaçıncı hafta kesen göründü
merhaba, 5+5'te gördük keseyi ve embriyoyu da! ama devlette zar zor kese belli oldu sadece. hemen oradan çıkıp özele gittik ve iyi bir makine vardı orada görmek kısmet oldu çörekotumuzu

evet ikinci, hattâ üçüncüyü bekleyenler çok gerçekten. ama bnm ilk kısmetse.. 2 buçuk yıldır bunu bekledik biz.. senin de mi öyle?
evet ikinci, hattâ üçüncüyü bekleyenler çok gerçekten. ama bnm ilk kısmetse.. 2 buçuk yıldır bunu bekledik biz.. senin de mi öyle?
Evet benim de ilk. 3 yillik evliyim...
Ne mutlu sana en sonunda gelmis bebegin, sagligiyla dunyaya gelir insallah:)

merhaba, 5+5'te gördük keseyi ve embriyoyu da! ama devlette zar zor kese belli oldu sadece. hemen oradan çıkıp özele gittik ve iyi bir makine vardı orada görmek kısmet oldu çörekotumuzu
Bende yarin gidecem insaAllah herşey yolunda gider ya

Evet benim de ilk. 3 yillik evliyim...
Ne mutlu sana en sonunda gelmis bebegin, sagligiyla dunyaya gelir insallah:)
sizin de inşallah, beraberce tadıcaz o duyguları desene senin ne zmn oldu aşılama? kaç gün var aramızda? bnm 2 nisanda olmuştu.

bende dacavıt vitamın + folık asıt kullanıyorum
folı kasıt 5 mg 1 tablet çok mu sızce
ya dr bana da yazdı decaviti ben zaten folik asit kullanıyordum decavitin içeriğini okuduğumda onda da folik asit olduğunu gördüm ve onu şimdilik içmemeye karar verdim dr da zaten bulantılardan dolayı iyi beslenemezsen al demişti. şu an folik asitle kalsiyumu içiyorum sadece süt ve süt ürünlerine karşı bi tiksinme geldiği için tüketemediğimden

Nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür sırt ağrılarımda geçti yarin Dr gideceğim bakalım inşallah hayirlisiyla diyarım bebisimin kalp atışlarını

selam kızlar bı daha kusmuyom sıye sevınmıycem :S o kadar sevındım sevındım gece sokakta tutamadım kendımı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…