hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım ben pek ıyı sayılmam bulantım var :SNasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür sırt ağrılarımda geçti yarin Dr gideceğim bakalım inşallah hayirlisiyla diyarım bebisimin kalp atışlarını
merhabamerhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim
merhabaherkese hayirli gunler arkadaslar bilrsey soracagim bilginiz varsa yardimci olabilirmisiniz ben ozel sektorde calisiyorum dusuk tehlikem var ve 3haftadir raporluyum doktorum rapor veriyor bana ama yonetimdekiler sikinti cikariyolar rapor aldikca sonucta zaruri bir durum var be yatmam gerekiyor bunun icin ne yapabilirim haklarimiz neler tam olarak onlara cevap olarak verebilmem icin bu konuyu iyi bilmem lazim
Hadi ya bende bulanti varda cikaramiorum.Bas donmesi ve halsizlik var ne zaman enerjik hissedicem kendimi cok merak ediyorum.selam kızlar bı daha kusmuyom sıye sevınmıycem :S o kadar sevındım sevındım gece sokakta tutamadım kendımı :S
İnşallah canım benim sabah ve aksam oluyor bulantı ama çok rahatsız etmiyor beni oğlunda hic olmamıştı Rabbim hayırlısını versin ama sanki kızım olacakmış gibi geliyor bir oğlum var ondanmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bakalım iki ay sonra belli olur inşallahhayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım ben pek ıyı sayılmam bulantım var :S
Canım ben ferro sanol diye bi ilaç var kan ilacı birde folbiol kullanıyorum yarin gidicem başka ilaç verirmi bilmiyorumkızlar multuvitamin alan var mı? hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
slm cnm biz 5+5'te kese+embriyoyu gördük. ama dr "sadece keseyi görmeyi bekliyordum açıkçası" diye bir itirafta bulundu, biraz aceleci olduğunu söyledi. yani bebik görünmezse de aklına olumsuz bir şey getirme diye söylüyorum, henüz erken olabilir. ve anladığım kadarıyla bunun en oluru 6. haftadan sonrası.slm kızlar bende 5 hafta 4 günlük hamileyim keseyi gördük cumartesi bebeği göremedik bir hafta sonra tekrar gel bakalım bebek gelişiyomu dedi benim üç düşüğüm var 2 boş gebelik bir gelişmeyen gebelik bir tanede 9 yaşında kızım var çok korkuyorum sizler bebeklerinizi gördünüzmü kaçıncı haftada gördünüz lütfen yardım edinkafam çok karışık
evet canım bu hafta çağırdı bakalım diyede korkuyorum 7 ci haftayımı beklesem bilemiyorum kararsızımslm cnm biz 5+5'te kese+embriyoyu gördük. ama dr "sadece keseyi görmeyi bekliyordum açıkçası" diye bir itirafta bulundu, biraz aceleci olduğunu söyledi. yani bebik görünmezse de aklına olumsuz bir şey getirme diye söylüyorum, henüz erken olabilir. ve anladığım kadarıyla bunun en oluru 6. haftadan sonrası.
ferro sanolu bende kullanıyordum öncesinde kansızlık vardı gebelıkte kullanmak gerekıyormuşCanım ben ferro sanol diye bi ilaç var kan ilacı birde folbiol kullanıyorum yarin gidicem başka ilaç verirmi bilmiyorum
hayırlısı olsunMerhaba hanimlar yeni üye oldum foruma.
Bende bir hafta once ögrendim hamile oldugumu ve burdan merak ettiklerime bakarken üye oldum
6.5 yasinda bir oglum var ve 4 yildir ikinci cocugu istiyorduk klomen+c.ignesi rahim filmi derken olmadi anlayacaginiz ve en son 6 ay ara verdim çocuk istegime,son üc adet duzenlizligim artti.ve en son ayin 2sinde yumurtamin catlafigini hissettim ve degerlendirdim ve mucizem allah izniyle kendiliginden geldi cuma gunu kesemizi gorduk ama adet duzensizliginden dolayi kac haftalik oldugunu tam olarak bilmiyorum dr 4 haftalik dedi bakalim bundan sonrasi nasil olacak umarim sag salim kucagima almayi nasip eder allahim.
Çok uzun oldu kusura bakmayin ama kısa anlatilmazdi bu durum :)
Tesekkur ederimhayırlısı olsun
Evet canım kan degerim düşük çıktı folbiolude kutu bitene kadar kullan bi daha alma dedi aile hekimi ama yarin Dr soracagim bakalım o ne diyecekferro sanolu bende kullanıyordum öncesinde kansızlık vardı gebelıkte kullanmak gerekıyormuş
bende dacavıt vitamın + folık asıt kullanıyorum
folı kasıt 5 mg 1 tablet çok mu sızce
ALlah razı olsun, içini ferah tutmaya çalış, 7. haftaya zaten bir şey kalmamış, bekle istersen.evet canım bu hafta çağırdı bakalım diyede korkuyorum 7 ci haftayımı beklesem bilemiyorum kararsızım seninde hayırlı olsun
Canım ben folio diye bir hap kullanıyorum minicik ama kaç kaç mg bilmiyorum üzerinde şöyle yazıyorbende dacavıt vitamın + folık asıt kullanıyorum
folı kasıt 5 mg 1 tablet çok mu sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?