2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim
merhaba

eger kan testi yapildiysa bir eksiklik gormediyse sadece folik asit yeterli oluyor ama degerlerinde b12 eksik ise ozaman balik yaglari veriyorlar, yada hangi vitamine ihtiyacin varsa.
sonraki haftlarda ilave vitaminler veriyorlar.

bır arkadaş vardı ıkızının dıgerını görememişti kesesını boş görmüştü dr o arkadaş geri gelip yazdımı kızlar göremedim

merhaba

bildigim kadari ile ozel sektorde 15 gun uzeri rapor alindiginda heyet raporu isteniyor . heyet raporunuda bulundugun bolgede ki devlet hastanesine gidip - yalniz yaninda mutlaka biri ile git, ordan oraya baya bi kosturtuyorlar - alabiliyorsun.
heyet raporun oldugu surece hic bir isveren seni calistiramaz calistirdigi taktirde ceza alir.

hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım ben pek ıyı sayılmam bulantım var :S
İnşallah canım benim sabah ve aksam oluyor bulantı ama çok rahatsız etmiyor beni oğlunda hic olmamıştı Rabbim hayırlısını versin ama sanki kızım olacakmış gibi geliyor bir oğlum var ondanmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bakalım iki ay sonra belli olur inşallah

slm kızlar bende 5 hafta 4 günlük hamileyim keseyi gördük cumartesi bebeği göremedik bir hafta sonra tekrar gel bakalım bebek gelişiyomu dedi benim üç düşüğüm var 2 boş gebelik bir gelişmeyen gebelik bir tanede 9 yaşında kızım var çok korkuyorum sizler bebeklerinizi gördünüzmü kaçıncı haftada gördünüz lütfen yardım edinkafam çok karışık

slm cnm biz 5+5'te kese+embriyoyu gördük. ama dr "sadece keseyi görmeyi bekliyordum açıkçası" diye bir itirafta bulundu, biraz aceleci olduğunu söyledi. yani bebik görünmezse de aklına olumsuz bir şey getirme diye söylüyorum, henüz erken olabilir. ve anladığım kadarıyla bunun en oluru 6. haftadan sonrası.

Merhaba hanimlar yeni üye oldum foruma.
Bende bir hafta once ögrendim hamile oldugumu ve burdan merak ettiklerime bakarken üye oldum
6.5 yasinda bir oglum var ve 4 yildir ikinci cocugu istiyorduk klomen+c.ignesi rahim filmi derken olmadi anlayacaginiz ve en son 6 ay ara verdim çocuk istegime,son üc adet duzenlizligim artti.ve en son ayin 2sinde yumurtamin catlafigini hissettim ve degerlendirdim ve mucizem allah izniyle kendiliginden geldi cuma gunu kesemizi gorduk ama adet duzensizliginden dolayi kac haftalik oldugunu tam olarak bilmiyorum dr 4 haftalik dedi bakalim bundan sonrasi nasil olacak umarim sag salim kucagima almayi nasip eder allahim.
Çok uzun oldu kusura bakmayin ama kısa anlatilmazdi bu durum :)

evet canım bu hafta çağırdı bakalım diyede korkuyorum 7 ci haftayımı beklesem bilemiyorum kararsızım
seninde hayırlı olsun

hayırlısı olsun

bende dacavıt vitamın + folık asıt kullanıyorum
folı kasıt 5 mg 1 tablet çok mu sızce
Canım ben folio diye bir hap kullanıyorum minicik ama kaç kaç mg bilmiyorum üzerinde şöyle yazıyor

Folik asit 400 µg
İyot 150 µg
Vitamin B12 10 µg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…