2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Neyle sağıyorsun canım ben lansinoh un 2 li elektrikli pompasini kullanıyordum. Çok etkili çaya üstünkörü batırarak yiyiyordum morelde çok önemli ben pompaya oğlum gibi davranıyorum

Kızlar bebiş kanala girmedi haftaya salı son bakacak kanala girmediyse sezeryan olacam haftaya çok bekleme taraftarı değil 9. Aydan sonra

O ağrıyı biliyorum canım benim on gün kadar sürmüştü ve hatta içimdeki gazmış içimde başka bebek var diye dr bile gitmiştim herkesin ağrı eşiği değişiyor heralde
Rahim artik eski haline donmek icin kasilip gevsiyirmus ayni son zamanlarimizda bekledigimjz dogum sancisi gibi ama ben hic bu kadar fazlasini yasamamistim bide gaz sancisiyla birlikte gece inim inim inletti beni

nicki nick canım spinal anestezimi oldun? Bende öyle doğurdum herr şeyi dokunuşları hissettim ama acı yoktu ameliyatı bile izledim çok etkilenmem karnıma bata baskı yaptılar bi o an nefes alamıyorum sandım parmaklarımı oynatabiliyordum ameliyatta ilk gün çook ağrılı yürüdüm bi kadın vardı yürüyen koridorda oda yarın daha rahat yuruyeceksin dedi gitti içimden küfür ettim 1 günde olurmuymus diye ama ertesi gün daha rahat yürüyordum 1 hafta biraz öne egik yürüdüm korkudan 10. Gün artık bir şey olmamış gibiydim benim çabuk toparlamamin nedeni çok yürümek Bebis kuvezde olunca lohusalik yasayamadim her gün otobüse bindim. 1 saat git 1 saat gel otobüsten inince 35 dk yürü .. her gün biraz daha hızlıydı ama benim hiç dikiş yerim acımadı daha çok organlarim oynuyor gibi oluyordu ağrı yapıyordu. Şimdi 20. Günümüz yüz üstü yatıyorum misss

Neyle sağıyorsun canım ben lansinoh un 2 li elektrikli pompasini kullanıyordum. Çok etkili çaya üstünkörü batırarak yiyiyordum morelde çok önemli ben pompaya oğlum gibi davranıyorum
Avent in tekli elektrikli pompası ile sagiyorum canım. Bende sagarken oglusumun videosunu çekti babası onu izliyorumçayı aldım birazdan petibör ile iccem moralim iyi çok şükür oglusumu gördükçe daha iyi oluyorum

Evet çok şükür eski performansına kavuştu sayılır, fıldır fıldır döndü dün sen nasılsın?

Bende senin gibiyim canım git gel bişi anlamadım lohusaliktan.

Kızlar kontrolw gittim doktor yatış verdi cumartesi gününe kadar eksiklerimi tamamlıyım dedim testlerimi verdim eşim cumartesi sabah 8 ameliyat randevusu alacak sancım var
Hayırlısı olsun kendini yorma eksik hiç bitmiyor dikkatli olcanım

Rahim artik eski haline donmek icin kasilip gevsiyirmus ayni son zamanlarimizda bekledigimjz dogum sancisi gibi ama ben hic bu kadar fazlasini yasamamistim bide gaz sancisiyla birlikte gece inim inim inletti beni
Aynen canım sıcak duş beni rahatlatıyordu istersen dene bir

O çayı günde 4 kere mutlaka iç ayrıca gazı alıyor ve zayıflatıyor kalorisi çok düşük ben şimdiden 72 kiloya düştüm son 12 kilo

Bende spinal olmak istiyorum ama bu kullandığım iğneler yüzünden olbilirmiyim acaba nette kan sulandırıcı kullananlara olmuyo yazıyo genel istemiyorum haftaya anestezi uzmanı ile görüşücez ama dayanamıyorum çok car

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…