2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayrlisi oldun kuzum, inş sorun olmaz da pazt hemen bebişine kavusursun

Ben artık cok heyecanlıyım ya :) sizler ne alemdesiniz anneler? Aynada bakıyorum kendime allahım diyorum ben anne mi olacağım simdi?? Bebeğim bunca zamandır karnımdayken birden kucağıma gelecek diyorum, iyice heyecan basıyo! Allah nerde varsa sağ salim kurtarsın insallah hepinize sevgiler benden <3 <3

Bence çok küçük değil. Benimki
35+2 de 2600, 37+2 de 3200 dü. Kafana takma canım. Hem küçük bebek daha kolay doğar

Dur bakayım, ben de muhasebecime soyleywyim.
Soyle canim calisamaz raporunu her ay girsin bikdirsin sende parca parca al maasini yoksa toplu alip son ay almak zorunda kalma bidr ziraatten hesap actir onlarafa soyle sgk ya bildirsin o hesaba yatsin paran yoksa tc ile git gel bankaya yapmak zorunda kalma

Hem canın tatlı hem de canın çok yanmamış. Ne güzel. İnşaallah biz de senin gibi kolay acısız doğumlar yaparız. Epidural oldun mu?

"Dokunanı yakarım" süpermiş.

Eşle ilgili doğum öncesi kaygılar derken neyi kastettin?

Ya aslnda yerleri daraldi, az hareket etmeleri doğal ama biz anneler telaşlaniyoruz
Benim kizdada var hareketleri azaliyr bi siz anliyrsnz beni insan korkuyr ya ufack bi ihmalkarligmdn dolayi kizima bisey olursa dun anneme yardmci oldm evimi temzledi bisey yapmadm ama onu getir bunu gotur oda yoruyr insani cok yorulmusm kizimn hareketlerini dun hic hissetmedm 9dan snra az az hissettim bi rajat nefes aldm hayirlisyla ins evlatlarmiza bisey olmadan saglikla alirz kucagmiza evlatlarimizi kokularni icimize cekmeyi nasip eder ins Rabbim

kimseyi korkutmak istemem ama bayagi agrim var,sezaryan sirasindada bayagi bisryler hissettim.normal mi bilmiyorum.ayaga kslktim zar zorda olsa yuruyorum..yarina gececekmis guya
O ağrıyı biliyorum canım benim on gün kadar sürmüştü ve hatta içimdeki gazmış içimde başka bebek var diye dr bile gitmiştim herkesin ağrı eşiği değişiyor heralde

Allah bağışlasın tatlım. Ya bu bebekler neden doğmuyor? Deli olcam. Gün geçmiyor yeminle. Bebeğinin cinsiyeti ne, ben kız bekliyorum.
Sizin 40haftada bitmiş sanirim hala bekliyonuz dimi benimde 15gun var dolmasina bekliyorum Dr.seninki beklemez aralik ilk haftasi gelir dedi bekliyorum dua ediyorum dogriyim diye artik ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…