2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
4 ay senin yasal iznin bu surecte cikartamaz dogum iznin biter ondan sonra sana cikis verebilir zaten sen dogumu yaptiginda giris yapacaklarya raporlamadan orda ise baslama tarihinde yazar raporda sen o tarihte isyerine git cikis verirler

Evet nasıl geciyor son zamanlarin folikcim ben gunduz iyiyimde gece yatmak iskence donemiyorum sol haric hicbir yere bebiste bende solda en.rahatiz ama.surekli wcye gidiyorum kapinin onune dosek sermeyi dusunuyorum
sağda rahatım ben normalde, solda kalbim sıkışıyo, göğüs kafesim batıyo, dönemiyorum pek.
Bugüne kadar maçı iyi idare ettiğimi düşünüyordum, geceleri sadece 1 wc turu yapıyorum ama bugün baskı ağırlık arttı sanki birden, ağrıyo karnım her yanım bu gece bu ikinci kalkışım, hayrolsun kasığımın orası taş gibi bebeğin başı sanırım. Hastane çantam hazır da evim temizlencek inş onu halledeyim bari ben tez elden .

Sali günü azaldı gbı brz, dun yine normale döndü, iyi mi kötü mü bilmiyorum
Bizim minnosunda azdı dun hissettirdi kendini ama minik hareketlerle cts kontrolum var neyseki suyumda azalma mi oldu ki diye cok takıldı aklıma

Ben sağa döndüğüm an midem yanıyor 1 kez wc cok iyiymiş ya gebeligin basindan beri en favori mekanım wc benim bende aşırı baskı hissediyorum pubik bolgesinde ordek gibi yuruyorum son bi kez kocacimla sinema keyfi yapalım diyoruz uzun bi sure kıyıpta bebisimizii birakamayiz diyebenimde hersey hazir kizimizi bekliyoruz artık

elifeva cnm dogurdunmu hadi gozun aydin sonunda inadi birakip geldi he sezeryan olmus ama olsun boleyms nasip bebegin saglikli sen saglikli normalmis sezeryanmis bos opuldunuz aeo hikayeni iyi hissettiginde istiyorum

Canim benim tesekkur ederim cok sağol Lady 23

nicki nick canim masallah ogluna allahim esirgesin cok tatli

aaaaaaaaaa ne diyorsunnn sende mi brütüs Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun meleğine canımmm Artık benimkide gelsin yaaaa her ayağa kalktığımda şarr diye suyum gelicek sanıyorum
Amin canim cümlemizi sağlikla sıhhatle kavuştursun yavrularimiza
Gulom ben kacrdm, sezeryan tarihi mi verdı dr?
Evet canim pazartesiye gün verdi ama ben iyi değilim grip yüzünden iyileşemezsem ayvayi yerim hem nefes darligi oluyor hem öksürük bu yüzden anestezi uzmani beni Ğöğüs hastaliklari doktoruna gönderdi bugün 9 da orda olucam.problem yok derse kesin pazartesi sezeryan.

Ben de hiç duymamıştım yeni doğan sünnetini çok tavsiye ediyorlar çünkü bende dr la konusucam bakalım

Zaten son zamanlarda bile insan sabırsızlanıyor 41 e sarkmaz ins hiç kimse

Allah bağışlasın tatlım. Ya bu bebekler neden doğmuyor? Deli olcam. Gün geçmiyor yeminle. Bebeğinin cinsiyeti ne, ben kız bekliyorum.
Saol canim cumlemizinkini.Ah bilsem neden dogmadiklarini ben erkek bekliyorum hani erkek gec dogar derlerde senin kizda benden daha nazliymis. Ayni duygular icindeyiz beni senden baska kimse anlamaz herhalde.gecmiyo diyorum bitmiyor sana oyle geliyo diyorlar sende cok zorsudun diyorlar. Kuzenimle aramizda 1 ay vardi o dogum yapti haftaya 1 bucuk aylik olacak bebege bakiyorum buyudu bile tulum modundan gomlek moduna gecti cocuk bizimki gelecekte gorecez nur cemalini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…