- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Sgk ya bi kisi raporlu parayi yatirin demekmis kadinin demesine gore oyleNurcom, muhasebecinin raporu her ay parca parca girmesi ne demek tatlm?
4 ay senin yasal iznin bu surecte cikartamaz dogum iznin biter ondan sonra sana cikis verebilir zaten sen dogumu yaptiginda giris yapacaklarya raporlamadan orda ise baslama tarihinde yazar raporda sen o tarihte isyerine git cikis verirlerÇok teşekkür ederim ben doğum sonrası işe devam etmeyeceğim işten çıkardı gösterecek işsizlik maaşı için.. İşten çıkışımı doğum izni bitiminde mi yapmış olacak yoksa doğumdan hemen sonra mıefe keremin annesi
sağda rahatım ben normalde, solda kalbim sıkışıyo, göğüs kafesim batıyo, dönemiyorum pek.Evetnasıl geciyor son zamanlarin folikcim ben gunduz iyiyimde gece yatmak iskence donemiyorum sol haric hicbir yere bebiste bende solda en.rahatiz ama.surekli wcye gidiyorum kapinin onune dosek sermeyi dusunuyorum
Bizim minnosunda azdı dunSali günü azaldı gbı brz, dun yine normale döndü, iyi mi kötü mü bilmiyorum
Ben sağa döndüğüm an midem yanıyorsağda rahatım ben normalde, solda kalbim sıkışıyo, göğüs kafesim batıyo, dönemiyorum pek.
Bugüne kadar maçı iyi idare ettiğimi düşünüyordum, geceleri sadece 1 wc turu yapıyorum ama bugün baskı ağırlık arttı sanki birden, ağrıyo karnım her yanım bu gecebu ikinci kalkışım, hayrolsun kasığımın orası taş gibi bebeğin başı sanırım. Hastane çantam hazır da evim temizlencek inş onu halledeyim bari ben tez elden .
Tahmini doğum günüm canım. Tabi daha erkende olabilir. Arada şiddetli ağrılarım oluyor ama siklasmadi henüz.Normal doğum olacaksa nasil kesin 15 aralik oluyor canm? Planli normal nasil oluyo, ansızın gelmez mi sanci?
Canim benim tesekkur ederim cok sağol
Amin canim cümlemizi sağlikla sıhhatle kavuştursun yavrularimizaaaaaaaaaaa ne diyorsunnn sende mi brütüsAllah sağlıkla sıhhatle kavuştursun meleğine canımmm Artık benimkide gelsin yaaaa her ayağa kalktığımda şarr diye suyum gelicek sanıyorum
Evet canim pazartesiye gün verdi ama ben iyi değilim grip yüzünden iyileşemezsem ayvayi yerim hem nefes darligi oluyor hem öksürük bu yüzden anestezi uzmani beni Ğöğüs hastaliklari doktoruna gönderdi bugün 9 da orda olucam.problem yok derse kesin pazartesi sezeryan.Gulom ben kacrdm, sezeryan tarihi mi verdı dr?
Benim 2. Cocugum canim. kizimi 38 haftalikken dogurmustum normaldi ekim 2011 dogumlu .Fransada yasiyorum canim.Muhtemelen bekleyelim diyecek. Senin de ilk çocuk mu? Nerde yaşıyorsun kader arkadaşım?
Ya bnm acilmam olsa suni sanci vercek yokki rabbim yardimcimiz olsun ; (Benimde durumum aynı acılmam var ama sancım yok yarın yatısa hazır gel dedi.ama bn pazartesiye beklıyecegım.sezeryan olmak ıstemıyorum dua edin lutfen :-(
Ben hala dogurmadim bak aralik bebisi olduk ne zaman gelcek iyice stres olduk hepimiziesracım çok sağol benim erken doğum şüphelilerimdendin ama işe kendim, katmamışım
Allah bağışlasın tatlım. Ya bu bebekler neden doğmuyor? Deli olcam. Gün geçmiyor yeminle. Bebeğinin cinsiyeti ne, ben kız bekliyorum.Benim 2. Cocugum canim. kizimi 38 haftalikken dogurmustum normaldi ekim 2011 dogumlu .Fransada yasiyorum canim.
Ben de hiç duymamıştım yeni doğan sünnetini çok tavsiye ediyorlar çünkü bende dr la konusucam bakalımBence abartmış, penis değil deri kesiliyor. Ayrıca önemli olan boyu değil işlevi :))) o yaştaki travma, sonra ereksiyon açıkığı falan daha büyük risk bence . Memleket problemi gibi erken boşalmak, iktidarsızlık yaygın... Ben de tekrar bir araştırayım ama zannetmiyorum .
Zaten son zamanlarda bile insan sabırsızlanıyor 41 e sarkmaz ins hiç kimseYürüyüş yapmaya calisiyorum havalar sogudugu icin disarida pek yapamiyorum ama evin icinde baya tempolu yurumeye calisiyorum :) kotu dusunmuyorum insallah bisey olmayacak ve saglikli bi sekilde dogum yapicam. Sancilar hafif hafif var ama hala dogum sancim gelmedi gelse de bebisime kavussam 41.haftaya kalır mi acaba ya kalmasa bari.
Saol canim cumlemizinkini.Ah bilsem neden dogmadiklarini ben erkek bekliyorum hani erkek gec dogar derlerde senin kizda benden daha nazliymis. Ayni duygular icindeyiz beni senden baska kimse anlamaz herhalde.gecmiyo diyorum bitmiyor sana oyle geliyo diyorlar sende cok zorsudun diyorlar. Kuzenimle aramizda 1 ay vardi o dogum yapti haftaya 1 bucuk aylik olacak bebege bakiyorum buyudu bile tulum modundan gomlek moduna gecti cocukAllah bağışlasın tatlım. Ya bu bebekler neden doğmuyor? Deli olcam. Gün geçmiyor yeminle. Bebeğinin cinsiyeti ne, ben kız bekliyorum.
Hoşgeldin.Merhaba aralık anneleriBende sonunda aranıza katılabildim. Hep takip ediyordum ama kayıt olmak isterken hep sorun yaşadım. Şimdi burdayım. Herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim.
Neyse saglikli olsunlar da onemli olan o .Dogumhanede bebegin kakasini yaptığını fark edince sezaryana almislar
İyi sayılır cnm, bebiş ayağiyla midemi cok ıttırdi midemde bi sanci oldu, ona uyandim. Kısa zamanda gecti tekrar daldım :)Meltemcim bu saatte ayaktasın iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?