- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Gözün aydın. Herşey yolunda. Tarih de belli olmuş. Güzel haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta
hehe bizim türk milleti fazla meraklı ve tez canlı maalesef banada sürekli söylediler ve sonunda çocuğum dayanamadı ve dışarı çıktı yeter ulan annemi rahat bırakın dedi yengen doğumda gelir meraklanma çok merak ediyorlar acaba bebeklerin tipi nasıl olacak diye ondan soruyor lar banada sürekli tacizde bulunan tipler vardı çok şükür kızımın yüzünüe bakınca aldılar cevaplarını senşnde az kaldı sende al bak bu güzellik benim kızım dersin susar o fesat tiplerHahaha dokunani yakarim mıariyorlar sürekli dogurdunmu dogurdunmu ruhum daraldi yeminle en son yengeme dogurmuyorum icimde tutacagim dedim ondan beri aramiyor
Hayırlısı olsun inşallah bir sıkıntı olmadan rahatla alırsın yavrunu kucağına kolay doğumlar dilerimKızlar yatışım yapıldı 2 saate geliyor oğlumuz
Artık vakumla alınmıyor mu?Kanala girmemiş canım sanırsam doktoru girmezse sezeryana ondan alıcak açılmadı olsa bile bebiş kanala girmezse normal olmaz anca vakumla artık onuda yapmıyorlar
canım bak benim kızımda daha yeni doğru dürüst emmey başladı bebeklerin çenesi çok çabuk yoruluyor emme refleksio yüzden sürekli çalışıyor sen sıkma canını azıcık aç kaldımı efe bebek nasıl emer annesinin memesini boncuk boncuk bakar birde emerken annesinin gözlerinin içineEfe resmen inatcilik abidesi tatlım. Memeyi uzatinca resmen ağzını kilitliyor. Biraz zorluyoruz ağzına alıyor direk uyuyor
Canim bugün emdi çok şükür. Ben cenesinden babası ayağından kafasından okşayarak yarım saat emzirdim çok şükürHaberleşirizz iyi bir dr bulursak
Doğsun da oğlun görcem seni deevet lansinoh cnm silmeden emzirebiliyosın zaten sürdükten 2 saat max 3 saat sonra emziriyorum ben hastanede dr a da bebek hemşirelerine de sordum lansinoh görünce o en iyisi silmene gerek yok dediler
Acıdı tabi acımaz mı ben ilk gün sabah olduğu için aslında şanslıydım tam gün boyunca doğru emzirmeyi öğrenene kadar bebek hemşirelerine yapıştım her seferinde sonra gece ilk kez kendim tutturdum.
2. Gün sadece bir kez yardım aldım tüm gün becerdim. Bütün halesi siyah kısmın tamamını ağzına alması lazım.
Ben şöyle yapıyorum:
Baş parmak üstte diğer parmaklar altta yarım ay şeklinde elimi tutup memeyi kıstırıyorum ucu tamamen büzüştürüp ağzını açtığında yapışıyo sonra çektiğini hissedince memeyi bırakıp iki parmağımın arasında muhakkak burun delikleri açıkta olcak şekilde tutturuyorum.ne kdr açıklayıcı oldu bilmiyorum ama(
Eğer doğru emzirmezsek gögüs ucları yara oluyorbnm 1 tanesi yara olduk 2 tur sağdım onu bebek ememediği için süt doluyo rahatlatmak lazım memeyi.
Cnm uyudukça çenessinden hafif hafif dürtüyorum emmeye devam ediyo memede uyumayı çok seviyo bebişlerhemşireler ya çeneyi dürt ya ayakları demişti
Spinalde mi hissettin üff çok üzüldüm keşke genel yaptıraaydın sende zaten korkuların da vardı
İlk gün dikiş ağrıları geçmeyecek gibi olur 2. Gün çok daha iyi hissedersin. Kendini zorlamadan kısa kısa yürüyüşlerle atlatcan cnm. 3. Gün unutuyosun bile ilk günün ağrılarını. Parol vermişti bana dr eve çıkarken 10 günü geçti 2-3 gündür hiç içmedim mesela1 haftada dikiş ağrım kalmadı dün dr a gidince kadın şaşırdı sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasıl yani diye
Daha çok yeni her şey az dayan Pınarcım.moralini bozma
Hayırlı olsunnn Yelizcimm hadi bakalımm az kaldı kızına kavuşmanaArkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta
Çok sıkışmadıkça zorda kalmadıkça alınmıyor yani diyelimki bebeğin başı çıktı devamı yok ozaman tercih edildiğini duydum diğer türlü bebek gemeden yapmıyorlar artık önceden yapılıyormuş inşallah kimseye gerek kalmaz böyle birşeyeArtık vakumla alınmıyor mu?
Ohhhh yarasınnn maşallahhh öyle öyle alışcakk efe kuzumuzCanim bugün emdi çok şükür. Ben cenesinden babası ayağından kafasından okşayarak yarım saat emzirdim çok şükür
Amin, inşallah.Hiç bir bilgim yok kanala girmeden sancı olurmu olmazmı suyu ve nişanı gelebilir ama sancı bilmiyorum tek dileğim ilk doğumu olan herkes normal kolayca doğum yapsın
Oooo hadi bakalım. Allah kolaylık versin. Şimdiden hayırlı olsun.Kızlar yatışım yapıldı 2 saate geliyor oğlumuz
Ayyy aynen ole leylacım boncuk boncuk bakıyor kuzum. Bugün nolduysa emdi kuzum. Biraksalar daha emcekti. Kan alcaz diye aldılar kuzumucanım bak benim kızımda daha yeni doğru dürüst emmey başladı bebeklerin çenesi çok çabuk yoruluyor emme refleksio yüzden sürekli çalışıyor sen sıkma canını azıcık aç kaldımı efe bebek nasıl emer annesinin memesini boncuk boncuk bakar birde emerken annesinin gözlerinin içine
Sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah oğlunuKızlar yatışım yapıldı 2 saate geliyor oğlumuz
Kolay geçer inşallah cnm.Kızlar yatışım yapıldı 2 saate geliyor oğlumuz
Çatıya girmezse hiç suni vermeyecem dediCanım sancin acilman yok mu suni ile normali denesen
Ohhhh yarasınnn maşallahhh öyle öyle alışcakk efe kuzumuzçok şükür çok sevmdimm
40 dan sonra hiç beklemiyor bizim ki zaten bende illa ki normal diye tutturmuyorum 9 aydan sonra dışkı sorunu vs oluyor ben cok beklemek istemiyorumBizim oglanda girmedi ama dr sezeryan felan demedi bekliycez dedi yaaa sana niye oyle demiski
Cnm bnm gozun aydn hayrlisyla bebegni kucagna alirsn insHiç bir bilgim yok kanala girmeden sancı olurmu olmazmı suyu ve nişanı gelebilir ama sancı bilmiyorum tek dileğim ilk doğumu olan herkes normal kolayca doğum yapsın
Cnm bende ayın 11 inde sabah 6 da ordayım bakalım kim önce doğuracak :) görüşürüz umarım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?