2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hahaha dokunani yakarim mı ariyorlar sürekli dogurdunmu dogurdunmu ruhum daraldi yeminle en son yengeme dogurmuyorum icimde tutacagim dedim ondan beri aramiyor
hehe bizim türk milleti fazla meraklı ve tez canlı maalesef banada sürekli söylediler ve sonunda çocuğum dayanamadı ve dışarı çıktı yeter ulan annemi rahat bırakın dedi yengen doğumda gelir meraklanma çok merak ediyorlar acaba bebeklerin tipi nasıl olacak diye ondan soruyor lar banada sürekli tacizde bulunan tipler vardı çok şükür kızımın yüzünüe bakınca aldılar cevaplarını senşnde az kaldı sende al bak bu güzellik benim kızım dersin susar o fesat tipler

Efe resmen inatcilik abidesi tatlım. Memeyi uzatinca resmen ağzını kilitliyor. Biraz zorluyoruz ağzına alıyor direk uyuyor
canım bak benim kızımda daha yeni doğru dürüst emmey başladı bebeklerin çenesi çok çabuk yoruluyor emme refleksio yüzden sürekli çalışıyor sen sıkma canını azıcık aç kaldımı efe bebek nasıl emer annesinin memesini boncuk boncuk bakar birde emerken annesinin gözlerinin içine

nicki nick gaz sorunu varsa yediklerine çok dikkat et cnm 1 gece kalcaksan eğer eve geçince sadece çorba ve komposto olarak devam et büyük wc çıkana kadar ve gaz sıkıntın geçene kdr.
Bana 2 gün boyunca ben gaz sorunu yaşamadığım halde sadece öğle akşam çorba komposto sabah grissini verdiler kuru kuru aç aç takıldım ama ilave bir şey yemedim
Refekatçiye güZel güzel yemekler verildi ( eşime) gözümün önünde ahh ahh

Canim bugün emdi çok şükür. Ben cenesinden babası ayağından kafasından okşayarak yarım saat emzirdim çok şükür

Artık vakumla alınmıyor mu?
Çok sıkışmadıkça zorda kalmadıkça alınmıyor yani diyelimki bebeğin başı çıktı devamı yok ozaman tercih edildiğini duydum diğer türlü bebek gemeden yapmıyorlar artık önceden yapılıyormuş inşallah kimseye gerek kalmaz böyle birşeye

Hiç bir bilgim yok kanala girmeden sancı olurmu olmazmı suyu ve nişanı gelebilir ama sancı bilmiyorum tek dileğim ilk doğumu olan herkes normal kolayca doğum yapsın
Amin, inşallah.
Herkese kolay doğumlar.

Kızlar yatışım yapıldı 2 saate geliyor oğlumuz
Oooo hadi bakalım. Allah kolaylık versin. Şimdiden hayırlı olsun.

Ayyy aynen ole leylacım boncuk boncuk bakıyor kuzum. Bugün nolduysa emdi kuzum. Biraksalar daha emcekti. Kan alcaz diye aldılar kuzumu

Çatı kontrolü de yapmadi kanala girmediği için salı gel girdiyse bakim dedi cocugun kafa benim sağ kasıkta ortada değil ilk doğumlarda 39 dan sonra kanala girme cok görünmüyor dedi

Arkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta
Cnm bende ayın 11 inde sabah 6 da ordayım bakalım kim önce doğuracak :) görüşürüz umarım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…