- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Hayirlisi neyse o olsun diyorum artik cnm ya valla bunaldim agrilardan olsunda hayirlisiyla neyse artik o olsun siyorum normal diye kasmiyorum artikSeninde dr belki son ana kadar beklemek istiyor inşallah girerde normal yaparsın
Ne yalan diyim bende 40 a dayansin derim artik sezeryan aldiye yoruldum cunku40 dan sonra hiç beklemiyor bizim ki zaten bende illa ki normal diye tutturmuyorum 9 aydan sonra dışkı sorunu vs oluyor ben cok beklemek istemiyorum
Kız anlatma aç aç bekliyorum burdaHayirlisi neyse o olsun diyorum artik cnm ya valla bunaldim agrilardan olsunda hayirlisiyla neyse artik o olsun siyorum normal diye kasmiyorum artik
Ne cayi o kizlarO çayı günde 4 kere mutlaka iç ayrıca gazı alıyor ve zayıflatıyorkalorisi çok düşük ben şimdiden 72 kiloya düştüm son 12 kilo
Acmi neden bekliyon ac nolduKız anlatma aç aç bekliyorum burda
banada söyleyin o çayı neytmiş o ya bende de 8 kg kaldı çünküNe cayi o kizlar
hangi hastaneye gıdıyosun sen canımAy çok iyi gerçekten eşim duymasın dr değiştirmek istemiyorum fakat rakam çok yüksek epudralli 3100 sadece sezeryan 2800
Sezeryan alacaklar cnm geliyo oğlumuzAcmi neden bekliyon ac noldu
Leylacım benimki arada yeşil kaka yapıyor çoğunlukla sarı ama ne oluyormuş yeşil yapıncabak sana demiştim günden güne fark edecek bu bebekelr tam boncuk ya kıyamam ben o efe bebeğe sen sabırlı bak herşey daha güzel olacak ayşecim efe bebek yeşil kakadan sarı kakaya geçti mi
Hayırlı olsun canimBizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
yorulmaktan ziyade artık Bebek riskli oluyor şuan 3400 zaten gününü beklese 4 kiloyu gecti diye çatı dar deyip yine sezeryan olur bi hafta içinde kanala girmezse zorlamayacam Rabbim hayırlısını versin inşaallahNe yalan diyim bende 40 a dayansin derim artik sezeryan aldiye yoruldum cunku
Oh çok şükür gözün aydın :)Bizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Tamam nurco, Sağolasın :)Soyle canim calisamaz raporunu her ay girsin bikdirsin sende parca parca al maasini yoksa toplu alip son ay almak zorunda kalma bidr ziraatten hesap actir onlarafa soyle sgk ya bildirsin o hesaba yatsin paran yoksa tc ile git gel bankaya yapmak zorunda kalma
Benmki de oyle canm, ben ayaktayken kesinlkle kımıldamz, ama oturayım ya da yatayım hemen hareketlenirBenim kizdada var hareketleri azaliyr bi siz anliyrsnz beni insan korkuyr ya ufack bi ihmalkarligmdn dolayi kizima bisey olursa dun anneme yardmci oldm evimi temzledi bisey yapmadm ama onu getir bunu gotur oda yoruyr insani cok yorulmusm kizimn hareketlerini dun hic hissetmedm 9dan snra az az hissettim bi rajat nefes aldm hayirlisyla ins evlatlarmiza bisey olmadan saglikla alirz kucagmiza evlatlarimizi kokularni icimize cekmeyi nasip eder ins Rabbim
Walla ben de üye oldum ama hiiiç girmedim, sewemedm orayı :)insallah canim sağol
Facede aralik annelerinde kim kim diye geciyor denizi buldum sadece digerleri nerde
Insallah cnm bnm mevlam saglik sihhat versin hangisi olursa artik yeterki saglikla gelsinY
yorulmaktan ziyade artık Bebek riskli oluyor şuan 3400 zaten gününü beklese 4 kiloyu gecti diye çatı dar deyip yine sezeryan olur bi hafta içinde kanala girmezse zorlamayacam Rabbim hayırlısını versin inşaallah
Daha 37+... lı bi haftadasın, doktorundakş acele nedir? Benmki 41 sonuna kadar bekleyecekKızlar bebiş kanala girmedi haftaya salı son bakacak kanala girmediyse sezeryan olacam haftaya çok bekleme taraftarı değil 9. Aydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?