demi?zaten doktorum dediği 100 gram olayı bana da çok saçma geldi.en çok kiloyu son ay alıyo bebişler.bu kadın 9 aydır benim moralimi bozuyo ya.bi kere bununla başladım diye değiştiremedim de doktoru.ama bebişim doğduktan sonra kesinlikle bu kadınla devam etmiycem.bi hayırlısıyla doğurtsun da.Tatlm benm bebek 37-38 arası bi haftada 320 gr almişti, neden almasın kı?
Ohh be cok sukur halimeBnmki de öyle cnm mrk etme, eski kafalı bilgili bir hekim :) eskiden çatı mı varmış bakmaya gerek yok, o çocuğun yolu belli diyo :) daha da geriye/ileriye gidip "Havva anamızın çatısı yok muymuş" bile dedinst nedir tatmadım bilmiyorum öyle "Ya Allah" diyip gircez doğuma bi leğen sıcak su ve temiz havluyla zaar
Valla ilk defa bugün bana da bastılar, sezeryanla doğursam mı diye geçirdim bugün içimdenbi anda ağırlaştım tükendim sanki hem moral olarak hem fiziksel.. Evde kalmak bana gerçekten iyi gelmedi sanırım
evet canım ben artık her hafta gidiyorum ultrasona.tabi nst ye de artık her hafta bağlıyo.2 haftadır falan her hafta çağırıyoKizlar sizi her hafta muayene ediyormu doktor ultrasonla ben gecen hafta nst ye basladm sadece her hafta nst dedi muayenede 16 snda edick muayene okadar kasimin 16 snda en son muayene olmustm yani 1 ay snra yine
Gözünüz aydın maşallahKızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Maşallah sübhanallahMinik Yahya
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsünTez zamanda hepiniz kavuşun inş
MaşallahTez zamanda hepiniz kavuşun inş
Kızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Maşallahhh maşallahhh annesiiTez zamanda hepiniz kavuşun inş
Ahh aynen canım heyecan, korku hepsi var. Hepimiz için hayırlısı olsunHayırlısı olsun benimde16 aralık çok heyecanlıyım nedense içim içime sığmıyor
Teşekkürler canım, ilk fırsatta yazarım inşallah doğum yapıncaGözün aydın. Herşey yolunda. Tarih de belli olmuş. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Evveeett Denizcim, inşallah ben de kollarıma alırım mis kokulumuHayırlı olsunnn Yelizcimm hadi bakalımm az kaldı kızına kavuşmana
Aaaa süper aynı gün aynı saatCnm bende ayın 11 inde sabah 6 da ordayım bakalım kim önce doğuracak :) görüşürüz umarım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah doğal yollarla gelir kuzun canım, ama gelmese de sıkıntı yok. Sağlıkla kavuşun inşallahBende bugun son kontrolumu oldum sancim cikti ama ben hissetmiyorum :)
muayene etti yumusama varmis ama acilma olmamis cati darligindan kanala giremeyebilirmis bebek o yuzden sanciyi hissetmeyebilirmisiz...
Su veya nisan gelmezse bizimde 11 aralik 6 da yatis yapilcak:) ayni gun ayni saat gorunce yazmak istedim.. ayni durumdayiz heyecan panik korku hepsi bir arada suan
Evet canımm, inşallah. Çok az kaldıGözün aydın canım
Bikaç gün sonra kızın kollarında olacak ne güzel
İnşallah canım çok teşekkürlerhayırlısıyla kucağına al inşallh prensesini
Evet canım benim mecburen sezaryen. 3. ameliyatım olacak çünkü.Senn de mi sezeryan arzucum
Kızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Minik Yahya
Oyyy maşallah paşana canım, gözün aydınTez zamanda hepiniz kavuşun inş
Suni verecek canım. Ya her ülkenin farklı oluyor bakışı doğum olaylarına. Biz de bu ilgiyi görebilmek için dünya para dokuyoruz canım. İnan öyle zengin de değiliz. 6 bini geçti şimdiden. Devlet hastaneleri perişan. Özellikle büyük şehirdeysen. Normal doğumu çok istedim ama olmayacak diye çok korkuyorum. Bir de hayalimde hep eşimle sessizce gidip doğumu birlikte yapıp ailelere öyle haber vermek vardı. Ama pazartesi olursa herkes tepemizde olacak. Çok sıkılıyorum. Türk toplumu mahremiyetten filan hiç anlamıyor. Annem de dahil sancı çekerken kimsenin olmasını istemiyordum oysa. Hepsi ayrı gerilim şimdi. Çok üzgünüm
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.Bizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Canım hiç moralini bozma. Önemli olan sağlıklı olması. Kiloyu doğunca da alır. 32 ile 38 arası ortalama 300-350 gr.alıyormuş. 38 den sonra kilo alımı azaldığı için sezeryan da 38.haftada yapılıyor. Yani son 2 hafta genelde fazla kilo almıyormuş. Ama kafaya takılacak bir durum değil. Yeterki sağlıklı olsunlar.kızlar nst de çok sancım çıkıyodu biliyosunuz.geçen hafta hastaneye yatırmştı doktor,pazartesi günkü randevuda hiç ağrım çıkmadı çok şükür.enfeksiyon çıkmıştı bende,onun için antibiyotik vermiştir doktorum.onu içince geçti sancım.ama bebişimin kilosu 2.386 çıktı ultrasonda,biraz az geldi bana.doktorum da artık pek almaz,en fazla 2.500 doğar dedi,iyice moralim bozuldu.her hafta 100 gram ancak alır dedi ama inetrnette öyle demiyo, haftada 200-250 gram alır diyo
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.Merhaba arkadaşlar. Önceleri okumadım, ama aralığın ilk annesi benim galiba. 1 aralık salı günü saat 17:26 da kızım dünyaya geldi. Doktor amcamız yoğun olduğu için o saatte bizi aldı. Epidural oldum.operasyon başladıktan 6 dakika sonra kızım doğdu. Herşey şu anda yolunda çok şükür, eve geldik. Ama doğım sırasında ciğerine su kaçtığı için 2 gece yoğun bakımda kaldı kızım. İlk yürüme denemem de kızımın yanına çıktım. İlk kızımda ağrıdan hareket bile edememiştim. Anladım ki insan kendini mecbur hissedince sezeryan çok daha kolay. İlkinde ağrı kesici vurun diye yalvarırken bunda ağrım yok gerek yok dedim. Neyse uzun ve karışık yazdım. Siz de yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsnız İnşallah.
çok sağol kuzum şimdi nil hanım bezini doldurdu bakayım rengine tekrar ama normalde sarı yapıyor ama işte arada yeşil olunca tedirgin oldum dr normal diye bilgi verince mama kaynaklı içim rahat ettiCanm araştırdıgım kadariyla yesil kakanın Sebebi emzirdikten sonra once emilen sut sulu sut bebegin su ihtiyaci için eger bu sutle bebek doyuyorsa diger emzirmede diger gogus degilde bu gogusteki sut tamamen emzirilmeli cunku sulu sutun arkasindan yağlı süt geliyor kaknin normal rengi yağlı sütle hardal rengi oluyor sağlıklı olan bu renk.
yok canım işitme testi yapıldıysa tamamdır siz bir testi atlatmışsınız göz taraması bir aylıktan sonra yapılıyor diye biliyorum kalça usg si 1 aylıktan sonra tamamdır o zaman evet bir aşı daha var ama o tam bir aylıkken yapılan aşılardan bakalım nasıl olacakGöz muayenesini söylemediler bir sonraki gdişimde sorayım, kalça usg 1 aylıkken yapılcak ayrıca bi aşı daha var 1 aylıkken. İşitme testi 3. Gün bize çocuk dr u harici odyometri uzmanı mıydı neydi geldi o yaptı geçtik testi bi daha yaptrmaya gerek yoktur snrm
arada yeşil oluyor ama oda mamadan mış siyah kaka değil ani ayy iljk gördüğümde korktum ya çocuk 15 gİçini temizliyor canım bi kaç gün sürer sarı renge döndüğünde bilki bebeğin artık kilo almaya başlamış bol bol emzir nilbebekte bezleri pislesin
taam canım olmazsa dr tekrar konuşayım dediğin gibi bende dr güveneyim artıkÇocuk dr size herşeyi söylüyor yönlendiriyor merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?