2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tatlm benm bebek 37-38 arası bi haftada 320 gr almişti, neden almasın kı?
demi?zaten doktorum dediği 100 gram olayı bana da çok saçma geldi.en çok kiloyu son ay alıyo bebişler.bu kadın 9 aydır benim moralimi bozuyo ya.bi kere bununla başladım diye değiştiremedim de doktoru.ama bebişim doğduktan sonra kesinlikle bu kadınla devam etmiycem.bi hayırlısıyla doğurtsun da.

Ohh be cok sukur halime seninkide baya bi alemmis bnmkide dalga gecip gonderiyr bni

Kizlar sizi her hafta muayene ediyormu doktor ultrasonla ben gecen hafta nst ye basladm sadece her hafta nst dedi muayenede 16 snda edick muayene okadar kasimin 16 snda en son muayene olmustm yani 1 ay snra yine
evet canım ben artık her hafta gidiyorum ultrasona.tabi nst ye de artık her hafta bağlıyo.2 haftadır falan her hafta çağırıyo

Hayırlısı olsun benimde16 aralık çok heyecanlıyım nedense içim içime sığmıyor
Ahh aynen canım heyecan, korku hepsi var. Hepimiz için hayırlısı olsun
Gözün aydın. Herşey yolunda. Tarih de belli olmuş. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Teşekkürler canım, ilk fırsatta yazarım inşallah doğum yapınca
Hayırlı olsunnn Yelizcimm hadi bakalımm az kaldı kızına kavuşmana
Evveeett Denizcim, inşallah ben de kollarıma alırım mis kokulumu
Cnm bende ayın 11 inde sabah 6 da ordayım bakalım kim önce doğuracak :) görüşürüz umarım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aaaa süper aynı gün aynı saat Yanyana yaparız sezaryenleri de belki Mutlaka karşılaşacağız orada
İnşallah doğal yollarla gelir kuzun canım, ama gelmese de sıkıntı yok. Sağlıkla kavuşun inşallah Bu arada tarih-saat olayı da süper olmuş
Gözün aydın canım
Bikaç gün sonra kızın kollarında olacak ne güzel
Evet canımm, inşallah. Çok az kaldı
hayırlısıyla kucağına al inşallh prensesini
İnşallah canım çok teşekkürler
Senn de mi sezeryan arzucum
Evet canım benim mecburen sezaryen. 3. ameliyatım olacak çünkü.

Bizim burda yasak kalabalik olmasi dogumda yaninda kim bulunacaksa sadece o kalabilir hastahanede. Gerisi evde haber bekliyor.ha birde refakatci durumu yok yani 4 gun kaliyoruz hastahanede ama aksam 8 son gorus saati babalar aksam 10a kadar kalabiliyor.

Bizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Canım hiç moralini bozma. Önemli olan sağlıklı olması. Kiloyu doğunca da alır. 32 ile 38 arası ortalama 300-350 gr.alıyormuş. 38 den sonra kilo alımı azaldığı için sezeryan da 38.haftada yapılıyor. Yani son 2 hafta genelde fazla kilo almıyormuş. Ama kafaya takılacak bir durum değil. Yeterki sağlıklı olsunlar.

Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.

çok sağol kuzum şimdi nil hanım bezini doldurdu bakayım rengine tekrar ama normalde sarı yapıyor ama işte arada yeşil olunca tedirgin oldum dr normal diye bilgi verince mama kaynaklı içim rahat etti

yok canım işitme testi yapıldıysa tamamdır siz bir testi atlatmışsınız göz taraması bir aylıktan sonra yapılıyor diye biliyorum kalça usg si 1 aylıktan sonra tamamdır o zaman evet bir aşı daha var ama o tam bir aylıkken yapılan aşılardan bakalım nasıl olacak

İçini temizliyor canım bi kaç gün sürer sarı renge döndüğünde bilki bebeğin artık kilo almaya başlamış bol bol emzir nilbebekte bezleri pislesin
arada yeşil oluyor ama oda mamadan mış siyah kaka değil ani ayy iljk gördüğümde korktum ya çocuk 15 g
nlük halamı yeşil diye tedirgin oldum ama mama kaynaklıymış bez yetişmez oldu yaa sorma 3. paket 0 numara bez aldık az bir şey kaldı
Çocuk dr size herşeyi söylüyor yönlendiriyor merak etmeyin
taam canım olmazsa dr tekrar konuşayım dediğin gibi bende dr güveneyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…