Senin de canım inşallah her şey gönlünce olsun.İnşallah canım herşey gönlünce olur
AdaBeni ediyor canım sonrasında nst ye yolluyor çıkınca sonucu gösteriyoruz
Bi benim doktor antika demekki cnm uff saolBen hem nst hem.muyane oluyorum bakiyo yani her seferinde
Anlastik kuzumda baksana bu sipalarin gelecegi yok bana kalirsa 42 yide gorururz valla ,))) keyfi yerinde beyimizn hic cikacaga benzemiyorKız nurco, 41 e kadar bekliycez die anlaşmadık mı, beni yalnız brakma bakayım :))
Dayana dayana sabir tasina dondum birazda fenalim geldiGelir gelir az daha dayan :)
Bnmki ayda 1 muayene her hafta sadece nst ye baglan gel goster diyor iple cekiyrm simdi 16 sini bilmiyrm bebegm iyimi nasil harektlerni takip ediyrm bitekBen her hafta oluyorum canım 34 ten beri suyuna falan bakıyor çünkü
Oyyy masallah ay bizde gorecekmiyiz o gunu acepki darisi basimiza diyorumKızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Benm dr 42 ye kadar beklemez ztn, 41 de ya suni sanci ya da sezeryan En gec 19 aralıkta kavuscaz bade hanımla :))Anlastik kuzumda baksana bu sipalarin gelecegi yok bana kalirsa 42 yide gorururz valla ,))) keyfi yerinde beyimizn hic cikacaga benzemiyor
Maşallah size tatlım, allahım esirgesin, annesine babasına bağışlasın.Kızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Gözünüz aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah.Kızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Kızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Bnm 20 yi bulur ozaman desene off off daha 15 gun var arkadas yaaa bnm dr bekler sanki kadin cok rahat yaaaaBenm dr 42 ye kadar beklemez ztn, 41 de ya suni sanci ya da sezeryan En gec 19 aralıkta kavuscaz bade hanımla :))
sağol cnm. konuştum sonradan da aylık yatıracakmış bizim şirket sadece avans olarak gösterdiği için yatan parayı geç yatmış hesabıma.halloldu :)Isyetin sana nezaman rspot girerseymis sirketle knus yani cnm bnm
Bnmki de öyle cnm mrk etme, eski kafalı bilgili bir hekim :) eskiden çatı mı varmış bakmaya gerek yok, o çocuğun yolu belli diyo :) daha da geriye/ileriye gidip "Havva anamızın çatısı yok muymuş" bile dediBi benim doktor antika demekki cnm uff saol
Valla ilk defa bugün bana da bastılar, sezeryanla doğursam mı diye geçirdim bugün içimdenDayana dayana sabir tasina dondum birazda fenalim geldi)) gelsin da ozledik sipayi
Bebek için iki bebe battaniyesi, 3 zıbın takımı, 10 bez, birkaç kullan at alt açma, 2 ince pamuklu örtü, 1 havlu, 1 paket ıslak havlu, 1 yenidoğan biberon aldım.Kizlar cantalarinizi hazirladiniz mi ? Malum havalar soguk ya neler koydunuz bebek icin ? Ilk kizim nisanda dogmustu hastane cikisi yetmisti ama bunda emin olamiyorum. hemsireye verilecek olan kiyafetlerinizde ne var?
38 de mi alıyo.ben 36 dayım,hadi inşallah alsın 38 de bol bolEn çok kiloyu 38. Haftada alıyor. Sonra evet biraz yavaşlıyor. 38. Haftada 300gr dan fazla almıştı ama 39. Haftada sadece 60 gr almişbenim bebeğimde çok zayıf. 2500 üstü doğduktan sonra sorun yok dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?