2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benimde herkes biliyor günümü şimdi saat kaçta orda olcaz demeye başladılar elim doğunca haber veririz dedi yok olmaz siz beceremmezsiniz diyolar bilseydim normal yapardım benim yerime onlar girerdi doğuma dr söylücem valla haftaya kontrole gittiğimde herkesi yollasın daha çok erken anneyi yalnız bırakalım stres olmasın mikrop felan desin artık

Kizlar sizi her hafta muayene ediyormu doktor ultrasonla ben gecen hafta nst ye basladm sadece her hafta nst dedi muayenede 16 snda edick muayene okadar kasimin 16 snda en son muayene olmustm yani 1 ay snra yine
Beni ediyor canım sonrasında nst ye yolluyor çıkınca sonucu gösteriyoruz

Canm araştırdıgım kadariyla yesil kakanın Sebebi emzirdikten sonra once emilen sut sulu sut bebegin su ihtiyaci için eger bu sutle bebek doyuyorsa diger emzirmede diger gogus degilde bu gogusteki sut tamamen emzirilmeli cunku sulu sutun arkasindan yağlı süt geliyor kaknin normal rengi yağlı sütle hardal rengi oluyor sağlıklı olan bu renk.

Ben kızımı çocuk dr götürmüştüm her şeyine o baktı göz kulak kalp kalça usg sini istedi çektirdik yine dr gösterdik

meltemcivil 38 dolmasına 2 gün var Bebek 3400 15 sonra 4 ve üstü olacak muhtemelen ve ben ilişki esnasında bile kemiklerime çarpıyor eşim çatımın o kadar esneyecegini sanmıyorum bakalım salı günü son kararı verecez

Göz muayenesini söylemediler bir sonraki gdişimde sorayım, kalça usg 1 aylıkken yapılcak ayrıca bi aşı daha var 1 aylıkken. İşitme testi 3. Gün bize çocuk dr u harici odyometri uzmanı mıydı neydi geldi o yaptı geçtik testi bi daha yaptrmaya gerek yoktur snrm

İçini temizliyor canım bi kaç gün sürer sarı renge döndüğünde bilki bebeğin artık kilo almaya başlamış bol bol emzir nilbebekte bezleri pislesin

Çocuk dr size herşeyi söylüyor yönlendiriyor merak etmeyin

canım bende seni çok özledim meltemim yaa kuzum arada panik arada yorgun ama mutlu yuvarlanıp gidiyorum bu kızlar bir harika asıl sen nasılsın kuzum sancın falan varmı
Ohh ne güzel bebeklerinizi aldınız kucaginiza, gözünüzün önündeler, bz hala kaygılıyız iyiler mi die
Yok canm ya, sanci yok akınti yok hiçbişi yok, cmt kontrol var bakalim ne diyecek dr.

Ben başta anneme dinletemiyorum ki. Bu kadar anlayışsız olmalarına da katlanamıyorum. İstemiyorum işte zorla mı. Tepemde bi ağlıycaklar bi dalga geçcekler saçma sapan. Biliyorum başıma gelecekleri. Keşke bir mucize olsa ve kızım kendisi gelmeye karar verse. Gece eşimle gitsek sakince doğumu yapıp sabaha arasak insanları. O kadar isterim ki...

İnşallah canım herşey gönlünce olur

Oy kuzum benim aferin ona kız bebişlerde çok fazla olmuyor inşallah böyle devam eder benim paşa tam bi gazman her emmeden sonra yavrum ıkınmaktan bir hal oluyor daha şimdiden... bol hareketle rahatlatmaya çalışıyoruz o yüzden geceleri biraz sıkıntı oluyor gündüzleri ayakta uyuyorum sinir basıyor birde lohusa depresyonuna girdimki hiç sorma herkese çatıyorum

Ben kızımı çocuk dr götürmüştüm her şeyine o baktı göz kulak kalp kalça usg sini istedi çektirdik yine dr gösterdik

Şimdi benimki oksijen tedavisi gördüğü ve fototerapi aldığı için doktor ROK muayenesi yaptirsan iyi olur ama normal göz muayneside yaptırabilirsin prematüre diye geçmiyor dedi ben ne olur ne olmaz yaptıracağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…