Benimde herkes biliyor günümü şimdi saat kaçta orda olcaz demeye başladılar elim doğunca haber veririz dedi yok olmaz siz beceremmezsiniz diyolar bilseydim normal yapardım benim yerime onlar girerdi doğuma dr söylücem valla haftaya kontrole gittiğimde herkesi yollasın daha çok erken anneyi yalnız bırakalım stres olmasın mikrop felan desin artıkSuni verecek canım. Ya her ülkenin farklı oluyor bakışı doğum olaylarına. Biz de bu ilgiyi görebilmek için dünya para dokuyoruz canım. İnan öyle zengin de değiliz. 6 bini geçti şimdiden. Devlet hastaneleri perişan. Özellikle büyük şehirdeysen. Normal doğumu çok istedim ama olmayacak diye çok korkuyorum. Bir de hayalimde hep eşimle sessizce gidip doğumu birlikte yapıp ailelere öyle haber vermek vardı. Ama pazartesi olursa herkes tepemizde olacak. Çok sıkılıyorum. Türk toplumu mahremiyetten filan hiç anlamıyor. Annem de dahil sancı çekerken kimsenin olmasını istemiyordum oysa. Hepsi ayrı gerilim şimdi. Çok üzgünüm
Beni ediyor canım sonrasında nst ye yolluyor çıkınca sonucu gösteriyoruzKizlar sizi her hafta muayene ediyormu doktor ultrasonla ben gecen hafta nst ye basladm sadece her hafta nst dedi muayenede 16 snda edick muayene okadar kasimin 16 snda en son muayene olmustm yani 1 ay snra yine
Canm araştırdıgım kadariyla yesil kakanın Sebebi emzirdikten sonra once emilen sut sulu sut bebegin su ihtiyaci için eger bu sutle bebek doyuyorsa diger emzirmede diger gogus degilde bu gogusteki sut tamamen emzirilmeli cunku sulu sutun arkasindan yağlı süt geliyor kaknin normal rengi yağlı sütle hardal rengi oluyor sağlıklı olan bu renk.evet canım ya bulduk bir dr ege üniv. de doçent miş ama sadece sarılık olduğunda gittik sende bulursun denizcim meraklanma ama içine sinen biri olması önemli
deniz canım bu işitme testi, kalça usg si, göz muayenesini çocuk dr mu yapıyor yoksa branş dr larımı yapıyor ve nezaman götürmek gerekli ya benim kafam karıştı
Ben kızımı çocuk dr götürmüştüm her şeyine o baktı göz kulak kalp kalça usg sini istedi çektirdik yine dr gösterdikKızlar bir şey soracağım. doktor 1 ay olmadan göz muaynanesi yaptır dedi benim oğluşa şimdi göz doktorundanmı randevu alacağım çocuk doktorundanmı? birde kalça ultrasonu için hangi bölümden randevu alacağım tecrubeli annelerden cevap bekliyorum kafamda deli sorularr
Göz muayenesini söylemediler bir sonraki gdişimde sorayım, kalça usg 1 aylıkken yapılcak ayrıca bi aşı daha var 1 aylıkken. İşitme testi 3. Gün bize çocuk dr u harici odyometri uzmanı mıydı neydi geldi o yaptı geçtik testi bi daha yaptrmaya gerek yoktur snrmevet canım ya bulduk bir dr ege üniv. de doçent miş ama sadece sarılık olduğunda gittik sende bulursun denizcim meraklanma ama içine sinen biri olması önemli
deniz canım bu işitme testi, kalça usg si, göz muayenesini çocuk dr mu yapıyor yoksa branş dr larımı yapıyor ve nezaman götürmek gerekli ya benim kafam karıştı
Yaa cimcime şaka yaptı bizeHe he :) kandırmıs sizi :)
İçini temizliyor canım bi kaç gün sürer sarı renge döndüğünde bilki bebeğin artık kilo almaya başlamış bol bol emzir nilbebekte bezleri pislesinbenimkinde arada yeşil var dı demin tel de dr sordum benim kız erken doğduğu için normalmiş ya birden panik oldum nedense arada yeşil oluyor ama öye siyah ilk kaka rengi kadar koyu değil yani onun tedirginliğini yaşadım denizcim
Çocuk dr size herşeyi söylüyor yönlendiriyor merak etmeyinevet canım ya bulduk bir dr ege üniv. de doçent miş ama sadece sarılık olduğunda gittik sende bulursun denizcim meraklanma ama içine sinen biri olması önemli
Aynen bende öyle yapıyorumbence de içinde saklama bazen patlamak en güzeli dost düşman belli olur sakınma çak lafını geç sana değer veren böyle garip sorular sormaz zaten
Sağol aylacım sevindimmm :))Yeşil yapması içi temizlenşyor seninki artık yeşil yapmıyorsa demekki kilo almaya gelişmeye başlamış canım içini temizlemiş
Ohh ne güzel bebeklerinizi aldınız kucaginiza, gözünüzün önündeler, bz hala kaygılıyız iyiler mi diecanım bende seni çok özledim meltemim yaa kuzum arada panik arada yorgun ama mutlu yuvarlanıp gidiyorum bu kızlar bir harika asıl sen nasılsın kuzum sancın falan varmı
Ben başta anneme dinletemiyorum ki. Bu kadar anlayışsız olmalarına da katlanamıyorum. İstemiyorum işte zorla mı. Tepemde bi ağlıycaklar bi dalga geçcekler saçma sapan. Biliyorum başıma gelecekleri. Keşke bir mucize olsa ve kızım kendisi gelmeye karar verse. Gece eşimle gitsek sakince doğumu yapıp sabaha arasak insanları. O kadar isterim ki...Benimde herkes biliyor günümü şimdi saat kaçta orda olcaz demeye başladılar elim doğunca haber veririz dedi yok olmaz siz beceremmezsiniz diyolar bilseydim normal yapardım benim yerime onlar girerdi doğuma dr söylücem valla haftaya kontrole gittiğimde herkesi yollasın daha çok erken anneyi yalnız bırakalım stres olmasın mikrop felan desin artık
İnşallah canım herşey gönlünce olurBen başta anneme dinletemiyorum ki. Bu kadar anlayışsız olmalarına da katlanamıyorum. İstemiyorum işte zorla mı. Tepemde bi ağlıycaklar bi dalga geçcekler saçma sapan. Biliyorum başıma gelecekleri. Keşke bir mucize olsa ve kızım kendisi gelmeye karar verse. Gece eşimle gitsek sakince doğumu yapıp sabaha arasak insanları. O kadar isterim ki...
Sen bilirsin tatlim, hayırlisi olsun ozaman41 beklemem bende Canım çok kötü anılarım var öyle ben cok bekleme taraftarı değilim acıkcası
Çati muayenesi yapmadi mi doktor gülcüm?meltemcivil 38 dolmasına 2 gün var Bebek 3400 15 sonra 4 ve üstü olacak muhtemelen ve ben ilişki esnasında bile kemiklerime çarpıyor eşim çatımın o kadar esneyecegini sanmıyorum bakalım salı günü son kararı verecez
Oy kuzum benim aferin ona kız bebişlerde çok fazla olmuyor inşallah böyle devam eder benim paşa tam bi gazman her emmeden sonra yavrum ıkınmaktan bir hal oluyor daha şimdiden... bol hareketle rahatlatmaya çalışıyoruz o yüzden geceleri biraz sıkıntı oluyor gündüzleri ayakta uyuyorum sinir basıyor birde lohusa depresyonuna girdimki hiç sorma herkese çatıyorumdr aynı şeyi söyledi birde bebeğin yediği mamada var tabi oda rengi etkiler dedi
gaz durumu yok Zuhal yaa kendisi bildiğin ıkınıp çıkartıyor 15 günlük olduk bugün ama yok kendi başarıyo hala herkes 15-20 günden sonra başlar dedi ama ben de korkuyla bekliyorum
sizde gaz durumu nasıl varmı
off ben daha hiç birini yaptırmadım işitme testi kalça usg si birde göz muayenesi mi varmış onuda yeni duydum yaa
tam adı nedir o çayın bende alayım hem süt yapıp hemde zayıflatıyorsa mükemmel yaa bence hemen alınır
Ben kızımı çocuk dr götürmüştüm her şeyine o baktı göz kulak kalp kalça usg sini istedi çektirdik yine dr gösterdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?