2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar sakın sallamaya alıştırmayın kucağınzda falan uyutmayın gaz sancısıymış yok cok ağlamasın yapmayı biz 2014 aralıkta doğduk ama şuan sinirden ölüyorum uyumuyo kaç saattir ayağımda ve hay aklıma tükürüyüm bıraksaydım kendi kendine bi ağlar iki ağlardı ama yok kıyamadk ilk bebekti dedeleri kucaktan hiç indirmedi olan bana oluyo

blueflower normal yoldan gelemiyor oglus :)) zorunlu sezeryan olucak artik hayirlisi olsun napalim insallah hepimiz saglikla kavusuruz :) gün saymaya basladik artik cok degisik duygular icindeyim

çok sağol yasemincim alayım bende şu çayı umarım bende de işe yarar
Bende aldım bu çaydan. İlk doğumda 1 ay kullanmıştım. İsim değiştirmiş humana, mamsel olmuş. Doğumdan 1 gün önce içeyim diyorum ben de Bu arada gaz hem annede hem de bebekte olmuyor içince.

Sen neredeydin? Ben almanyadayim aynen yani anne de biraz dinlensin di mi

blueflower normal yoldan gelemiyor oglus :)) zorunlu sezeryan olucak artik hayirlisi olsun napalim insallah hepimiz saglikla kavusuruz :) gün saymaya basladik artik cok degisik duygular icindeyim
Geleceği yol önemli değil zaten canım Önemli olan sağlıkla gelmesi.

canım ya ben daha gaz olayına başlamadık diye düşünüyorum bizede gelecek o krizler bence korkuyla bekliyorum açıkçası
bu arada o sinir harbi bende de var sorma yani anşlatsam seninde iö
çini karartırım zuhalcim ama istediğim tek şey nedense akşam olmasın ya neden se akşamalrı bir hüzün basıyor beni ahh şu hormonlar yaa beni deli etti bu süreçte

Ay ben daha bez alıcam dr iri gidiyor deyince 2 numara aldım 3-6kg oda gözüme büyük geldi yarın ilk iş bez almak kakada şimdilik normal altıncı sydan sonra renkleri önemli ben kızın hasta olacağını renkten anlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…