hehe emelcim ya çok tatlısın annelik hepimize iyi gelecek merak etmeAynen bende öyle yapıyorumannelik cok yaramış sana leylacım
Ben işitme testini yaptırdım sorun çıkmadı. Kalça testi ve göz muayenesi de 1. Ayda ondan sonra ilk 3 ay EKO ilk 6 ay da nörolojik muayene
çok sağol yasemincim alayım bende şu çayı umarım bende de işe yararEczanede satılıyor Mamsel Still Tea. Adı humana still tea de vardı ama kalkmış piyasadan humana
maşallay yahya bebeğe sağlıkla gelmiş sağlıklada büyüsün kuzucukMinik Yahya
Masallah Rabbim saglik sihhat versin :)Tez zamanda hepiniz kavuşun inş
Bende aldım bu çaydan. İlk doğumda 1 ay kullanmıştım. İsim değiştirmiş humana, mamsel olmuş. Doğumdan 1 gün önce içeyim diyorum ben deçok sağol yasemincim alayım bende şu çayı umarım bende de işe yarar
Sen neredeydin? Ben almanyadayim aynen yani anne de biraz dinlensin di miBizim burda yasak kalabalik olmasi dogumda yaninda kim bulunacaksa sadece o kalabilir hastahanede. Gerisi evde haber bekliyor.ha birde refakatci durumu yok yani 4 gun kaliyoruz hastahanede ama aksam 8 son gorus saati babalar aksam 10a kadar kalabiliyor.
Geleceği yol önemli değil zaten canımblueflower normal yoldan gelemiyor oglus :)) zorunlu sezeryan olucak artik hayirlisi olsun napalim insallah hepimiz saglikla kavusuruz :) gün saymaya basladik artik cok degisik duygular icindeyim
canım ya ben daha gaz olayına başlamadık diye düşünüyorum bizede gelecek o krizler bence korkuyla bekliyorum açıkçasıOy kuzum benim aferin ona kız bebişlerde çok fazla olmuyor inşallah böyle devam eder benim paşa tam bi gazman her emmeden sonra yavrum ıkınmaktan bir hal oluyor daha şimdiden... bol hareketle rahatlatmaya çalışıyoruz o yüzden geceleri biraz sıkıntı oluyor gündüzleri ayakta uyuyorum sinir basıyor birde lohusa depresyonuna girdimki hiç sorma herkese çatıyorum
38 in sonuna kadar 300-350 gr.alıyorlarmış. Son 2 hafta daha azmış.Canım daha çok bile alıyor benim 1 haftada 300 gram almıştı geçen cuma kontrole gittiğimde
Kanala girmediği için gerek duymadıÇati muayenesi yapmadi mi doktor gülcüm?
zaten son gunler geldi ya artik bir an once kavusmak istiyorum saglikla gelsinde nasil gelirse gelsinGeleceği yol önemli değil zaten canımÖnemli olan sağlıkla gelmesi.
süpermiş alayım bende o zaman çok sağol arzucumBende aldım bu çaydan. İlk doğumda 1 ay kullanmıştım. İsim değiştirmiş humana, mamsel olmuş. Doğumdan 1 gün önce içeyim diyorum ben deBu arada gaz hem annede hem de bebekte olmuyor içince.
Oyyy MasaAllah Rabbim anali babali büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsunMinik Yahya
masallah rabbim esirgesin oğluşunuTez zamanda hepiniz kavuşun inş
Pek ümidim yok ama inş gülaycım :)meltemcivil canim senin bebek bu hafta sonu bakmışsin gelmiş kim bilir:)
Ay ben daha bez alıcam dr iri gidiyor deyince 2 numara aldım 3-6kg oda gözüme büyük geldi yarın ilk iş bez almak kakada şimdilik normal altıncı sydan sonra renkleri önemli ben kızın hasta olacağını renkten anlardımarada yeşil oluyor ama oda mamadan mış siyah kaka değil ani ayy iljk gördüğümde korktum ya çocuk 15 g
nlük halamı yeşil diye tedirgin oldum ama mama kaynaklıymış bez yetişmez oldu yaa sorma 3. paket 0 numara bez aldık az bir şey kaldı
taam canım olmazsa dr tekrar konuşayım dediğin gibi bende dr güveneyim artık
İnşallah canım hayırlı doğumlarKizlar yarin sabah prensesime kavusuyorum insallah. Sizlerden dua bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?