2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
Gözünüz aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı kucağına aldın ya ne şekilde olursa olsun

Doğum zamanın yakın canım benim bel adet ve bacak ağrım ayrıca bol miktarda sümüksü akıntım var bu akşam altıda sezeryan için yatacağım

Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
Maşallah cnm sağlığınız iyi olsun da .
Gözünüz aydın, Allah bağışlasın. Sen kurtuldun artık darısı bize

Ayni fikirdeyim daral geliyor evde yaaa bunaldim 2 gndur esimde sen 2 gundur ne bu halin artislik yapiyorum da kendisine yok efendim yapta gorelum ette gorelim diyorum hormonlarin yuzunden oda bana noluyor sana 2 gndur bi hallerdesin diye stem etti harbi bana bisiler oluyor yaa delircem az kaldi gelsinler artik bu veledolar

Bence de canm, en iyisini yaparsın. Doktorun hastaya moral vermesi lazim, sürekli can sıkması değil.

elifeva cnm dogum yapmissin gozun aydin Rabbim saglikla kucagina aldirmis sagliklada buyutmek nasip etsin cnm bnm darisi bize artikin meltemcivil le ben gerci en son dogurcazda bizde bi icraat yok gelen gidende yok alarmda yok anliycagin hicbisi yok hergun knt ediyorum akintida yok vay arkadas bare o olaydi diyorum ama sanirim sipalar gelmiyecek ,) herkesi dogurtup biz sonra dogurcaz

Hayırlisi olsun canm, bebek ve sen saglikli olun da gerisi onemli değil

Cnm benide ekleyn bnmkininde gelesi yok hergn bugunmu diyip duruyrm ama gelmiyr zilli

Bence o da sacma bi uygulama Benm ablam da ingilterede yaşiyo, ne anneme ne esine hastanede kalmasina izin vermediler, kız sezeryanli hali ile bebeği emzirmek, geri yerine yatrmak, alt değiltirmek zorunda kaldi.
Bu gavurlar halden anlamiyolar :))

Allah kolaylık versin canm

Son cıkarken kapiyi biz kilitliycez nurcan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…