Ihlamur zencefil bal pekmez bol c vitamini tüket canım ben biraz iğrenç gibi ama bu karışımla iki günde atlattım ılık sütün içine karabiber zencefil bal ve pekmez birde bir çay kaşığı tereyağ koydum iki akşamda atlattım içmesi zor iki akşamda tek dikişte içtim atlattımKızlar yaa ben üşütmüşümBoğaz'ım Şiş nasıl geçirebilirim önerisi olan var mi? Bi de hastalık erken doğuma sebebiyet verir mi kızıma bişi olur mu
Aramızda bir gün var okadar ağrı sızı hissetmeme rağmen bendede sancı çıkmıyor biz sezeryan olucaz gün verdiler ilkide öyle birde ters halaBakalm bugun nst ye bsglanicm cikckmi sancim fkt sanmiyrm cadi kiz inatla gelmicm diyor
Onu ben de dıydum ama gercek mi bilmem. Gercek olsa ben dr a ewde yapabilcegim bişey var mı dediğimde söylerdi die düşünüyorumAynen cnm aynen esime diyorum hadi yapalim sende kolay dogum yapmak icin beni kullaniyorsun askim demezmi ayy bana bi gulme geldi krize girdim)) adam hakli baktim gelecegi yok dedim belkinbu yntem iyi gelir yok oda banamisin demedi ufaklik gelmiyor ,)
Hadi inş cnm ya, normal doğum hikayesi duymaya ihtiyacımız var walla :)benimde dun kontrolum vardi bebek kanala girmeye baslamis ama henuz dogum yakin gorunmuyo gununu tamamlicak heralde dedi 3200 gr olmus nst de sancim hep 20 25 lerdeydi bi sıkıntı yok yani beklemeye devam
Bebiş kanalda mi peki sennBir de ben varım. Hala ses seda yok. Gelen doğuruyor giden doğuruyor.
Anladim canm, hayrlisi olsun ozmanBoşuna olur dedi kanala girmeleri gerekiyordu ya gerci benimki çok hızlı kilo alıyor genetik devreye girdi Benim çatı kaldırmaz düşün ilişki de kemiğime çarpıyoruz
Sen neredeydin? Ben almanyadayim aynen yani anne de biraz dinlensin di mi
Bence o da sacma bi uygulama Benm ablam da ingilterede yaşiyo, ne anneme ne esine hastanede kalmasina izin vermediler, kız sezeryanli hali ile bebeği emzirmek, geri yerine yatrmak, alt değiltirmek zorunda kaldi.
Bu gavurlar halden anlamiyolar :))
Evet cnm benimki ne pozisyonda bilmiyrm cnku saolsn doktrum ayda 1 cagiriyor 16 aralkta gdicmAramızda bir gün var okadar ağrı sızı hissetmeme rağmen bendede sancı çıkmıyor biz sezeryan olucaz gün verdiler ilkide öyle birde ters hala
Gecmiş olsun cnm, enfeksiyon yoksa bişi olmaz.Kızlar yaa ben üşütmüşümBoğaz'ım Şiş nasıl geçirebilirim önerisi olan var mi? Bi de hastalık erken doğuma sebebiyet verir mi kızıma bişi olur mu
Aynen katiliyorum ben cok rahattim ben Fransadayim.
Aslinda refakatciye gerek kalmiyor cunku gerekli yardimi hemsireler yapiyor senin ablan onlardan pek yardim istememistir bence. Bende ilk baslarda refakatciden yanaydim kizima dogum yaptigimda tek olmanin daha iyi oldugunu anladim.
Hahaaa aynn kuxm ya gel gifrn pirtliyor biz bise yapamiyozBir de ben varım. Hala ses seda yok. Gelen doğuruyor giden doğuruyor.
Yoo sürekli çağrmiş ama bebegi bırakip gitmşler gece boyu gelmemişler
Bizimkide pzrtesi yaaaBakalm bugun nst ye bsglanicm cikckmi sancim fkt sanmiyrm cadi kiz inatla gelmicm diyor
Yok kiz dogru dogru ben arastirdimOnu ben de dıydum ama gercek mi bilmem. Gercek olsa ben dr a ewde yapabilcegim bişey var mı dediğimde söylerdi die düşünüyorum
Gulayim gunun belli olmus gozun aydinEvet canim bir aksilik olmazsa pazartesiye gun verdi.amin cümlemiz saglikla alalim kucagimiza insallah
Gozun aydin canim allah saglikla buyutmeyide nasip etsin.öpüyorum seni ve guzel kizini
Csnim kac gun siyah kaka geldi sizde,emziriyorum ama geliyomu iciyomu bilemiyorum ama bol bol kaka yapiyor gece 3 kere yapmisti.siyah yapinca acaba icinde biriken kaka mi diye dusunuyorumya benimkide yapıyor o yüzden sordum acaba normal mi diye bütün bebeklerde var sanırım bu durum
Gozun aydin canim,masallahKızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Oyyyyy masallah yahyaya pek guzel oluyolarTez zamanda hepiniz kavuşun inş
Cmt sorayım bakayım, ben de eşim yanmdayken rahat soramiyorum kadına, o yokken daha rahat soruyorum :)Yok kiz dogru dogru ben arastirdimdr direk sor evet der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?