Sanci cikcagi yokya paso gidiyos onun yerine muayene etseya uff 16 araligi beklmk zorundayimBizimkide pzrtesi yaaa))
Bnm akintim var cnm lekelenmem var kum dokuyorum kadin cok rahat biri yada ben cok panikDemekki senin dr normal görüyo benim dr gerek görmedikçe çağırmıyordu son zamanda akıntım lekem olunca çağırdı bende kısmetse 16 aralıkta doğurucam
Ben seviyorumda hatunu ama deli olcam yaa bitmek bilmiyor bu haftalar off off bekle bekle sanvi varmi diye vermedigim muayene parasi kalmadi yavvv bune boyle ,))) gelecekse gelsin yoksa buyuyunce slipleri ufakliga vercem odesin geriSanci cikcagi yokya paso gidiyos onun yerine muayene etseya uff 16 araligi beklmk zorundayimdoktorum iyi olmasa cekilcek kadin degil he kardes olsa sevilmez
ben bir paket 1 numara aldım o büyük odu kullanmadım 0 numara aldık şimdilik stok yapmadan gidiyorum kakamız altın sarısı oldu mama çok tüketince açık yeşil gibi oluyor ama normalAy ben daha bez alıcam dr iri gidiyor deyince 2 numara aldım 3-6kg oda gözüme büyük geldi yarın ilk iş bez almak kakada şimdilik normal altıncı sydan sonra renkleri önemli ben kızın hasta olacağını renkten anlardım
denzicim ben prima Premium care alıyorum deneizcim aynı markanın farklı ürünü pişik yaparmı b,lemedim ama aktif bebede bence güzel kankim onu kullanıyor hata bize bir hediye hazırlamış isimlik tarzı bşrşey çine bebek bzi koymuş prima aktif bebe koymuş ama 4 numara o bedene geldiğinde kullanıcam onları yazık yaaa hepi topu kaka çiş altın değilya arada değişiklik den zarar gelmez1 pkt premium care bitmek üzere bizim, elimde 1 paket de prima aktif bebek var yeşil olan onu devam etsem mi premium care mi alsam yine:/ sen hangisini kullanıyosun cnm?
Bnm kız 3 kg oldu hala 1 numara büyük geliyo 2-5 kg yazan. Hafif kıvırarak takıyoz, kesinlikle al 1 beden bence
canım gülayım lütfen üzülme herşey güzel olacak senin sabrını bayağı zorlamışlar canım yaa lütfen dikkat et kendineHala hastane köşelerinde sürünüyorum anestezi uzmani göğüs hastaliklarina gondermisti beni oda ilaç baslatti nefes ilaci ve antibiyotik.
Okadar cok gezdimki bu gripli halimle anesteziciye çattim geldiğinde ağliyordum ne oldu dedi niye bu kadar gezdiriyorsun beni zaten 5 gün vardi 3 gundur geziyorum doktor doktor evde dinlensem zaten gecerdi gribim bu soğuk havada bunlarla uğraştigimdan dahada artti dedim.Ben senin iyiliğin için gönderdim dedi evet olabilir ama yapamiyorum gezemiyorum agrim var dedim bütün hırsimi adamdan aldim anlayacaginiz.
Pzartesi olucam Allah izin verirse,ilaclarimida kullanmam gerekiyor şimdi doktorumu brkliyorum görüşüp son seyleri konusup ayrilicam burdan insallah
sorma sabah oldumu dünya ne güzel akşam oldumu off içime fenalıklar basıyor umarım şu hormonlar normale döner artık yolun sonuna geldik ama ızdırap yaa resmen sabredeceğiz sanırım zuhalcimAynı canım ama hemencecik akşam oluyor günler kısa havalar çabuk kararıyor maalesefo kasvet beni de sarıyor demekki yaşanılan sıkıntılar benzer
sorma sabah oldumu dünya ne güzel akşam oldumu off içime fenalıklar basıyor umarım şu hormonlar normale döner artık yolun sonuna geldik ama ızdırap yaa resmen sabredeceğiz sanırım zuhalcim
canım yaa üzülme sen siyah kaka bizde neredeyse 6 gün geldi ilk gece tam 4 defa kaka yaptı ve hatta ilk bez değişiminde beni nasıl zorladı anlatamam bez değişimi bitince hanım efendi sinirden morar dı ben hastanede ciyakladım kızım morardı nefes alamıyor diye hemşire geldi bizimki normale döndü bende rezil oldum kısacaGulayim gunun belli olmus gozun aydin
Csnim kac gun siyah kaka geldi sizde,emziriyorum ama geliyomu iciyomu bilemiyorum ama bol bol kaka yapiyor gece 3 kere yapmisti.siyah yapinca acaba icinde biriken kaka mi diye dusunuyorum
canım birşey sorucam doğumdan sonra karnınız nasıl oldu hemen indi mi yada kaç günde iniyor eskisi gibi olabiliyormu sarkmamı oluyorcanım yaa üzülme sen siyah kaka bizde neredeyse 6 gün geldi ilk gece tam 4 defa kaka yaptı ve hatta ilk bez değişiminde beni nasıl zorladı anlatamam bez değişimi bitince hanım efendi sinirden morar dı ben hastanede ciyakladım kızım morardı nefes alamıyor diye hemşire geldi bizimki normale döndü bende rezil oldum kısaca
canım yaa bizimki aç tokun halinden ne anlar hesabına döndü hehe haklısın
Ben ozel oda jstedim. Eger hastane musait olursa iki kisilik oda verecekler esim de benimle kalacak. Onu kendim odemem gerekiyor ama yine de oyle istedim bakalim ne olacakAynen katiliyorum ben cok rahattim ben Fransadayim.
Aslinda refakatciye gerek kalmiyor cunku gerekli yardimi hemsireler yapiyor senin ablan onlardan pek yardim istememistir bence. Bende ilk baslarda refakatciden yanaydim kizima dogum yaptigimda tek olmanin daha iyi oldugunu anladim.
Bende dun baglandim 40 da falan cikti sancim bi tana 60 bi tane 50 cikti okadr tık yok dogurmucaz biz galiba :)Bakalm bugun nst ye bsglanicm cikckmi sancim fkt sanmiyrm cadi kiz inatla gelmicm diyor
canım ya benim karnım şuan hiç ok normalmdoğum yaptım ve dr emzirince trahim kasılıp daha çan-buk küçülğr demilti gerçekmiş eski kıyafetleriöme girmeye başladım ve sarkma olmadı bende sadece azıcık bir şey karnım yumuşak sıkılaşması gerekli spor yapınca düzelir diye düşünüyorumcanım birşey sorucam doğumdan sonra karnınız nasıl oldu hemen indi mi yada kaç günde iniyor eskisi gibi olabiliyormu sarkmamı oluyor
bide ayyyy doğuma hazır mı gittiniz ağda temizlik açısından ay cok soru sordum. bebeğinin mis gibi boynundan öperim melek o melek oyyy kuzuummmmm:)
canım ya benim karnım şuan hiç ok normalmdoğum yaptım ve dr emzirince trahim kasılıp daha çan-buk küçülğr demilti gerçekmiş eski kıyafetleriöme girmeye başladım ve sarkma olmadı bende sadece azıcık bir şey karnım yumuşak sıkılaşması gerekli spor yapınca düzelir diye düşünüyorum
ağda işine gelince ben ağda yapamadım ama doğumdan 2 gün önce dr kontrolüm vardı o zaman temizlik yapmıştım ve doğumu aniden olunca hazırlıksız yakalanmadım ama doğum yapmasaydım 3 yada 4 günde bir temizlik gerekli olacaktı açıkçası ve çok soru sormadın tatlım niye çok olsun bende sormak isterdim keşke bebiş erken değil zamanında gelseydi de sizlerinki gibi benimde kafamda deli sorular ve kaygılar olsaydı hala içim sızlıyor bu yüzden
Yeni bişi yok, forumda okuduklarından başka canım beklemeye devam.canım ne yaptın doktorlarımız aynıydı senınle mesaj yazzdım ozelden gormuoorsun sanırım burdan yazayım dedım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?