Benim sıpa bi türlü almıyor meme ne yapıcaz
umarım birazdan kalkarlar yoksa ben kafada huni dolaşıcam evdeKıyamam canım ya. İnşallah kısa sürede giderler tatlım.
Aynen öyle leylacım. Sen nil ile olan ilk günlerinizin keyfini çıkarmaya bak.
meme ucu küçük müğ ben meme ucu çıkarıcı kullandım onunla yakalı sonrada kendisi büyüttü zaten ucunuBenim sıpa bi türlü almıyor meme ne yapıcaz
Ben kampanya varken alıyım dedim doğumdan sonra eşim anlamaz kv dede yalnış alırlar bende bebeğimi bırakıp çıkmak istemiyorum açık renge döndüyse güzel senin yediğindende rengi değişir maşallah kuzuna emsin amsin bezleri doldursunben bir paket 1 numara aldım o büyük odu kullanmadım 0 numara aldık şimdilik stok yapmadan gidiyorum kakamız altın sarısı oldu mama çok tüketince açık yeşil gibi oluyor ama normal
sorma ya böyler süreçlerde söylenilenin aksine kendi kafasına göre alışveriş yapanlara gıcık olurum bendeBen kampanya varken alıyım dedim doğumdan sonra eşim anlamaz kv dede yalnış alırlar bende bebeğimi bırakıp çıkmak istemiyorum açık renge döndüyse güzel senin yediğindende rengi değişir maşallah kuzuna emsin amsin bezleri doldursun
Zorla canım aç diye biberonu verme inat et alıcak olmadı meme ucu tak onunla ver biberona alıştıysa oda biberon gibi sonrasında memeye alışır kokundanBenim sıpa bi türlü almıyor meme ne yapıcaz
hayırlısı olsun canım bir an önce sağlıkla gelir bebeğin inşallah:)Yeni bişi yok, forumda okuduklarından başka canım beklemeye devam.
umarım birazdan kalkarlar yoksa ben kafada huni dolaşıcam evde
nil bebek çok tatlı ya herşeye değer canım kızım
sorma ya böyler süreçlerde söylenilenin aksine kendi kafasına göre alışveriş yapanlara gıcık olurum bende
bezleri sorma altını açıp temzilyorum yeni bezi takıp giydirdim ohh rahatladı derken yeni beze yapıyor cadı babası herseferinde nasıl kahkaha atıyor bşrde arkadaş m,innacık bebek ya o nasıl sesli kaka yapıyor anlatamam insanı zan altında bırakır dışarıda falan
ayy ne güzel bende normalde hep kabızlık çeken biriydim ve 10 gün tuvalet e gitmediğim zaman olurdu o durumda karnım 7 aylık hamile gibi gerildiği için bende göbek kalmaz herhalde diye nasılsa gerilmeye alışık diye tahmin ediyorum ve merak ediyorum bugün 37 . haftaya girdim yani 36+0 yarın kontrol var nedense içimden hep 38den sonra gelir gibi bir duygu var içimde çünkü bebeğim tam iki hafta büyük gelişimi . gerçi bununla alakası yok doğumun dedi doktorum ama içime öyle doğuyor nedense yada istediğimden . bebbeğim uzun ve iri o yüzden bu duygum var sanırım :)canım ya benim karnım şuan hiç ok normalmdoğum yaptım ve dr emzirince trahim kasılıp daha çan-buk küçülğr demilti gerçekmiş eski kıyafetleriöme girmeye başladım ve sarkma olmadı bende sadece azıcık bir şey karnım yumuşak sıkılaşması gerekli spor yapınca düzelir diye düşünüyorum
ağda işine gelince ben ağda yapamadım ama doğumdan 2 gün önce dr kontrolüm vardı o zaman temizlik yapmıştım ve doğumu aniden olunca hazırlıksız yakalanmadım ama doğum yapmasaydım 3 yada 4 günde bir temizlik gerekli olacaktı açıkçası ve çok soru sormadın tatlım niye çok olsun bende sormak isterdim keşke bebiş erken değil zamanında gelseydi de sizlerinki gibi benimde kafamda deli sorular ve kaygılar olsaydı hala içim sızlıyor bu yüzden
Hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.Merhaba bende aralık annesi olcam kızlar 21aralik sezaryan tarihi ccuk 2300kilo alımı durmuş bebek ters diye sezaryan olcam yoksa 5cm acikligm var moralim çok bozuk dönmedi dönse rahat dogcakti kiloda almiyo kaynanamda ck sinirlym hamileleigmi boyunca bana gelip bakmamasi ve üstüne usttuk yasattiklati yüzünden çok dertliyim cok
Ayy lohusa sendromu beni çok korkutuyor. Umarım hepimiz kolayca atlatırız.
Doğurmayacaklar artıyor.Bende dun baglandim 40 da falan cikti sancim bi tana 60 bi tane 50 cikti okadr tık yok dogurmucaz biz galiba :)
Suyun çok olmasisa iyi değil benim.arkadasmin suyu biraz fazlaydi erken doğum yapti sezeryanla beklemiyolarBENİMDE SUYUM COK AMA NEDEN BEKLEMIYORKİ 40 I SUYUN COK DİYE NE SAKINCASI OLUYORMUS 1 HAFTA DAHA BEKLEMENİN NE DEDİ DOKTORUNUZ
Yok benimki bildigin avaz avaz bağırıyor çığlık değilde arada tiz bir ses çıkartıyor nefes alırken leylacım o da sarılıkta olabiliyormuşuykusuzlar kulübü gibiyiz zuhalcimm doğurmayanları da korkutacağız yaa senn bebeğin arada çığlık atar gibi ses çıkarıyormu zuhal benim kız arada çığlık atıyor nasıl korkuyprum bağırdğında anlatamam
Evet aynı sayılırız. Bakalım kim önce doğuracak?Seninle neredeyse ayniyiz.. ben de durumlar oyle. San i yok aciklik yok. Birdaha beklenen digum tarihinde randveum
Ekstra hiç birşey yapmadım. 6.aydan beri pilatese gidiyorum. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum.Ay süper maşallah bişey yaptın mi kanala inmesi için
Maşallah canım.Kızlar bende kontrolden geldim
Bebegim 3500 olmus
Doktor 39 dadogurdun dogurdun 40. Haftayi beklemem suyun cok dedi
Şimdi normal dogum pozisyonunda
Inş. Normal olur
Araya zaman girince unutuluyor demek ki. Yine de hatırlarsın. Ya biz ne yapalım? Hiç birşey bilmiyoruz.Öyle böyle sabrediyoruz canımcım sizinkilerde bir an evvel gelsinde beraber sabredelimbak şu dakika oldu gece 3 ten beri uykusuzum güya deneyimli anneyim unutmuşum walla bebek bakmayı
Yok canim ya sinir oldum 10.gündeyiz hâlâ düşmedi benim doktorda yıkamayin dedi siliyorum yağlıyorum ama yıkamanin yerini tutmuyor tum derimiz soyulmaya başladı gidığımız hafif isiliklendi saçımızda konaklar çıkmaya başladı kokacaz yakındacanım göbek bağımız 6. gün düştü bende 7. gün yıkadım çocuğu ama hala göbek deliğinde yara kabuğu var ya normalmi, acaba o siyah kabuk bu arada gönbek bağı düşmeden dr yıkamak yasak dedi sizin düşmedimi daha
canım kanala girdiyse gelmesi yakındır. sancı ve açılmaya bakma sen. bnmde sancısız olmuştu :)Az önce kontrolden geldim. Kanala inmiş. Zaten 1 haftadır göbeğimin alt kısmında biraz ağrı oluyor. Özellikle de geceleri soldan sağa dönerken. O yüzden sürekli uyanıyorum. Demek ki kanala indiği içinmiş. Ama Nst de hiç sancı çıkmadı. Açılma da yok.
Gulayim gunun belli olmus gozun aydin
Csnim kac gun siyah kaka geldi sizde,emziriyorum ama geliyomu iciyomu bilemiyorum ama bol bol kaka yapiyor gece 3 kere yapmisti.siyah yapinca acaba icinde biriken kaka mi diye dusunuyorum
Halada zorlamaya devam ediyorlar doktorumda günümü çarsambaya aldi pazartesi nstye cagirdi sali göğüs druna gonderdi carsamba gel sezeryan yapalim dedi ama ben cok yoruldumcanım gülayım lütfen üzülme herşey güzel olacak senin sabrını bayağı zorlamışlar canım yaa lütfen dikkat et kendine
Bebekten bebeğe değisiyor gece gündüz kavramına alışırsa 5,6 aylikken rahat edersinİnşallah. Sağlıkla gelsin diye bekliyoruz canım. Uykusuzluk uzun bir süre devam edecek sanırım değil mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?