- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
hic insanlari takipta canini skma bnm dr ici de o dr sezeryanci demeyen kalmamisyi ben 40 olcam kadin daha sezeryan olcaksin demedi donmesse bakicaz once bekleyelim dedi simdide beklemeye devam dondu ama kanalda degil insanlari takip dr u degisseydim baska dr da rahat edemezdim valla o yuzden sende uzme skma canini senin ve benegin sagligi o mallardan daha onemli o yuzden dua et mevlam sagliklisi neyse seni onla karsilas y irsin bosver gerisini biz burdayiz bak en sona kaldik ,)))) hala belirti yok sipalarda amaaaan illaki gelecek napak yani olekmi salla free ol takil bize hayatini yasaKizlar carsmbdn beri pskilojik olarak hic iyi degilim etrafimzdaki topluma mal olmus butun felaket telaleri basimin etini yedi para icin yapiyolar sana sezeryan diye diye
Ki bn 40+4 olcam 38. Haftamda keyfi sezeryan istememisim beni mahvettiler doktoruma kostum beni sakinlestirdi biraz agladim rahatladim
Smdi epiduralmi genel anestezimi karar vermem lazim
Genel anestezide ne kdr snra ayiliyorum fikri olan varmi doktorum panik degilsen epidiral yapariz dedi
Hafta sonumu cok guzel ve bana moral veren insanlarla gecirmemi.soyledi doktorum.haftasonu basinizin etini yicem yani)) sizden baska moral veren yok cunku