2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Teşekkür ederim hepinize. Bugün düne göre daha Zor geçti. Minik ememedi topuk kanı aldılar vs vs o agladı ben ondan daha çok agladım.. Anne olmak ne zormuş.. (((

ayy merak ettim yaa kim neye anlaşmış ne olmuş yaa ben kaçırmışım arada nilay ben uyudum bu arada dinlendim biraz
Canım ben kocişle anlaştım kociş benden kaçıyordu elini bile sürmüyordu bebeğe bişey olucak diye birbuçuk ayı geçmişti en sonunda atladım şimdi kedi gibi dolanıyo peşimden bide kandırdım onu dr haftada üç kez dedi diye

Sizin doğumlar geldi çattı ben heyecan yapıyorum valla .inşallah ikiniz de sorunsuz şekilde alırsını bebişleri kucapınıza.umarım her şey yolunda gider,gülrr yüzlü hemşirelerle karşılaşırsınız

ayy çok utandım ya ben anlamadım ne olduğunu bu arada aynı sorun bizde de vardı ee sonra doğum oldu yasak geldi bakalım biz ne yapıcaz sevdiğim adam bana kardeş oldu resmen

9 araliga kadar bekliyecek

Ah canım stres yapıyorsun kfanda doğum o yüzden beşlamıyor konuş bebeğinle dur yavrucum orası çok rahat de aklından doğumu çıkar bak ozaman gelecek bebeğin

Saolasiniz beni anlayabiliyosunuz o yuzden icimi doktum rahatladim biraz

Cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sende inşallah sorunsuz sağlıkla kuzucuğunu kucağına alırsın, aslında çok düşününce evt ürpermiyor değilim doktorum güler yüzlü ama dediğin gibi hemşirelerde inşallah öyledir...

ayy çok utandım ya ben anlamadım ne olduğunu bu arada aynı sorun bizde de vardı ee sonra doğum oldu yasak geldi bakalım biz ne yapıcaz sevdiğim adam bana kardeş oldu resmen

Az kaldı canım, lohusalığın yarısı gitti yarısı kaldı. Biz doğuramadan lohusalığı da bitireceksin canım sen.

Alemsiniz ya güldürmeyin beni dikişlerim acıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…