2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım.

Sağol canım. :) İki günde ne oldu da yıldın folikcim? Bebeğin az hareket etmesinden mi kaynaklı oldu yoksa?

Canım nekadar güzel bir doğum olmuş

Ah canım stres yapıyorsun kfanda doğum o yüzden beşlamıyor konuş bebeğinle dur yavrucum orası çok rahat de aklından doğumu çıkar bak ozaman gelecek bebeğin

Bu da bizim Minik beyzamız ..
maşallah gözünüz aydın.

Sağol canım. :) İki günde ne oldu da yıldın folikcim? Bebeğin az hareket etmesinden mi kaynaklı oldu yoksa?
Yok cnm, yalnızım ya her şeyi kendim düşünmeye, fark etmeye, organize etmeye ve yapmaya çalışıyorum aylardır. Elhamdülillah şimdi 9 aylık gebeyim, evde düzen sağlamakta artık güçlük çekiyorum, sağ elimde ve bileğimde uyuşma var 1 haftadır, bu beni oldukça zorluyor ve yavaşlatıyor haliyle.. Bir destek bekliyorum, elbette ailemden... ama yok. Canımı sıkan şeyler var aile içinde, düşünmemek sıkılmamak elde değilDoğurduktan sonra de gelip görmesin kimse, istemiyorum!!!
Evet meltem sperm ve göğüslerin uyarılması doğumu başlatıyor yazıyor geryerde siz yine temkinli olun
İçeri boşalmak zararlı diye biliyordum, enfeksiyona yol açabiliyormuş spermler. Sizce?

Dr güven bence canım yine karar senin

Rahim ağzında incelme varsa birde nişanı gelenler için zararlı ama herhangi bir şey yoksa spermler kasılma yapıyormuş

Yarın 12de sezeryan olucak inş,bende beklemekten yana değilim ama bugün 1-2saat içinde olsun bitsin istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…