- 5 Haziran 2015
- 2.155
- 1.650
- 63
Takvimim de bitti![]()
Canım senin kontrol vardı bugün. Ne dedi doktorun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvimim de bitti![]()
ayy merak ettim yaa kim neye anlaşmış ne olmuş yaa ben kaçırmışım arada nilay ben uyudum bu arada dinlendim birazAnlaşma sağlanmış o zaman. Problem kalmamış. Sevindim canım.![]()
Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar hastanedeyim yatışım yapıldı ameliyat sıramı bekliyorum dua edin
Rabbim yardımcı olsun inşaallahKızlar hastanedeyim yatışım yapıldı ameliyat sıramı bekliyorum dua edin
Allah yardımcın olsun senide bebişinide sağ salim çıkarsın ordan. SAğlıkla kucağına al bebişini cnmKızlar hastanedeyim yatışım yapıldı ameliyat sıramı bekliyorum dua edin
Canım ben kocişle anlaştım kociş benden kaçıyordu elini bile sürmüyordu bebeğe bişey olucak diye birbuçuk ayı geçmişti en sonunda atladım şimdi kedi gibi dolanıyo peşimden bide kandırdım onu dr haftada üç kez dedi diyeayy merak ettim yaa kim neye anlaşmış ne olmuş yaa ben kaçırmışım arada nilay ben uyudum bu arada dinlendim biraz
Aynı gün doğum yapabiliriz galiba canım:) oğlunda benimle aynı gün doğdu galiba :)Yani günü belli artik hayirlisiyla sağlikla gelsinde yavrum katlanicam bir kac gün daha
Hadi hayırlısı canım inşallah hiç birşey hissetmeden alırsın kucağına yavrunu sağlıklaKızlar hastanedeyim yatışım yapıldı ameliyat sıramı bekliyorum dua edin
@Yektay Lütfen Canım böyle riske atmayalım ;(Tatlim dolabmış kordonla normal doğumu nasil bekleyeceksn ki? Bekleme bence, doğum sırasında da bebek için tehlike olabilir Yine de en iyi kararı sen verrsn
@blueflower Aaaa süper aynı gün aynı saatYanyana yaparız sezaryenleri de belki
Mutlaka karşılaşacağız orada
Evet cnm reşat bey hepimize aynı günü verdi bi kaç kişi daha olmalı ajandasında gördüğüm çok yorulcak o gün
İnşallah karşılaşırız cnm benim adım BANU bu arada kızımında İKLİM olacak allahın iziniyle![]()
ayy çok utandım yaCanım ben kocişle anlaştım kociş benden kaçıyordu elini bile sürmüyordu bebeğe bişey olucak diye birbuçuk ayı geçmişti en sonunda atladım şimdi kedi gibi dolanıyo peşimden bide kandırdım onu dr haftada üç kez dedi diye
Canım ister istemez etkilenmen çok normal bir durum. Bir süre erken gelmesinler diye dua ediyoruz. Vakit yaklaşınca da gelseler diye dua ediyoruz. En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Doktorun ne zamana kadar bebeğin kendiliğinden gelmesini bekleyecek?
Ne kusuru canm paylaşmak için burdayız. İnan hepimz sennle aynı durumdayız, eskiden yapabildiğimz hiçbişeyı yapamiyoruz, hiçbişeyi giyemiyoruz ve artık 9. Ayın sonuna geldik ve sıkıldık. Ama sürekli ağlayarak ve bu durumu aklimiza getirerek kalan 1 hafta we ya 3-5 günü kendimize zehir ederek geçirmemeliyiz. Sen az kaldi die, ve ya bebeğine kavustüğün ani hayal ederek kendini teselli et tatlm
Ah canım stres yapıyorsun kfanda doğum o yüzden beşlamıyor konuş bebeğinle dur yavrucum orası çok rahat de aklından doğumu çıkar bak ozaman gelecek bebeğin
Kızlar hastanedeyim yatışım yapıldı ameliyat sıramı bekliyorum dua edin
Cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sende inşallah sorunsuz sağlıkla kuzucuğunu kucağına alırsın, aslında çok düşününce evt ürpermiyor değilim doktorum güler yüzlü ama dediğin gibi hemşirelerde inşallah öyledir...Sizin doğumlar geldi çattı ben heyecan yapıyorum valla .inşallah ikiniz de sorunsuz şekilde alırsını bebişleri kucapınıza.umarım her şey yolunda gider,gülrr yüzlü hemşirelerle karşılaşırsınız![]()
ayy merak ettim yaa kim neye anlaşmış ne olmuş yaa ben kaçırmışım arada nilay ben uyudum bu arada dinlendim biraz
ayy çok utandım yaben anlamadım ne olduğunu bu arada aynı sorun bizde de vardı ee sonra doğum oldu yasak geldi bakalım biz ne yapıcaz sevdiğim adam bana kardeş oldu resmen
![]()
Alemsiniz ya güldürmeyin beni dikişlerim acıyo..Canım ben kocişle anlaştım kociş benden kaçıyordu elini bile sürmüyordu bebeğe bişey olucak diye birbuçuk ayı geçmişti en sonunda atladım şimdi kedi gibi dolanıyo peşimden bide kandırdım onu dr haftada üç kez dedi diye
9 araliga kadar bekliyecek
Saolasiniz beni anlayabiliyosunuz o yuzden icimi doktum rahatladim biraz![]()