• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Teşekkür ederim hepinize. Bugün düne göre daha Zor geçti. Minik ememedi topuk kanı aldılar vs vs o agladı ben ondan daha çok agladım.. Anne olmak ne zormuş.. :((((

ayy merak ettim yaa kim neye anlaşmış ne olmuş yaa ben kaçırmışım arada nilay ben uyudum bu arada dinlendim biraz
Canım ben kocişle anlaştım kociş benden kaçıyordu elini bile sürmüyordu bebeğe bişey olucak diye birbuçuk ayı geçmişti en sonunda atladım şimdi kedi gibi dolanıyo peşimden bide kandırdım onu dr haftada üç kez dedi diye

@blueflower Aaaa süper aynı gün aynı saat:-) Yanyana yaparız sezaryenleri de belki :KK66: Mutlaka karşılaşacağız orada :KK50:

Evet cnm reşat bey hepimize aynı günü verdi bi kaç kişi daha olmalı ajandasında gördüğüm çok yorulcak o gün:KK45:
İnşallah karşılaşırız cnm benim adım BANU bu arada kızımında İKLİM olacak allahın iziniyle:KK56:

Sizin doğumlar geldi çattı ben heyecan yapıyorum valla .inşallah ikiniz de sorunsuz şekilde alırsını bebişleri kucapınıza.umarım her şey yolunda gider,gülrr yüzlü hemşirelerle karşılaşırsınız :KK28:

Canım ben kocişle anlaştım kociş benden kaçıyordu elini bile sürmüyordu bebeğe bişey olucak diye birbuçuk ayı geçmişti en sonunda atladım şimdi kedi gibi dolanıyo peşimden bide kandırdım onu dr haftada üç kez dedi diye
ayy çok utandım ya:KK23: ben anlamadım ne olduğunu bu arada aynı sorun bizde de vardı ee sonra doğum oldu yasak geldi bakalım biz ne yapıcaz sevdiğim adam bana kardeş oldu resmen:KK19::KK70:

Canım ister istemez etkilenmen çok normal bir durum. Bir süre erken gelmesinler diye dua ediyoruz. Vakit yaklaşınca da gelseler diye dua ediyoruz. En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Doktorun ne zamana kadar bebeğin kendiliğinden gelmesini bekleyecek?

9 araliga kadar bekliyecek

Ne kusuru canm paylaşmak için burdayız. İnan hepimz sennle aynı durumdayız, eskiden yapabildiğimz hiçbişeyı yapamiyoruz, hiçbişeyi giyemiyoruz ve artık 9. Ayın sonuna geldik ve sıkıldık. Ama sürekli ağlayarak ve bu durumu aklimiza getirerek kalan 1 hafta we ya 3-5 günü kendimize zehir ederek geçirmemeliyiz. Sen az kaldi die, ve ya bebeğine kavustüğün ani hayal ederek kendini teselli et tatlm

Ah canım stres yapıyorsun kfanda doğum o yüzden beşlamıyor konuş bebeğinle dur yavrucum orası çok rahat de aklından doğumu çıkar bak ozaman gelecek bebeğin

Saolasiniz beni anlayabiliyosunuz o yuzden icimi doktum rahatladim biraz :KK36:

Sizin doğumlar geldi çattı ben heyecan yapıyorum valla .inşallah ikiniz de sorunsuz şekilde alırsını bebişleri kucapınıza.umarım her şey yolunda gider,gülrr yüzlü hemşirelerle karşılaşırsınız :KK28:
Cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sende inşallah sorunsuz sağlıkla kuzucuğunu kucağına alırsın, aslında çok düşününce evt ürpermiyor değilim doktorum güler yüzlü ama dediğin gibi hemşirelerde inşallah öyledir...

ayy çok utandım ya:KK23: ben anlamadım ne olduğunu bu arada aynı sorun bizde de vardı ee sonra doğum oldu yasak geldi bakalım biz ne yapıcaz sevdiğim adam bana kardeş oldu resmen:KK19::KK70:

Az kaldı canım, lohusalığın yarısı gitti yarısı kaldı. :p Biz doğuramadan lohusalığı da bitireceksin canım sen. :rolleyes:

Alemsiniz ya güldürmeyin beni dikişlerim acıyo..

Back
X