2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar merhaba,

Pazartesi günü sezeryanım var, açıkçası ağrısından çok korkuyorum. Doktora durumu anlatınca ağrı pompası takarız dedi ama emzirmede problem yaratır mı, daha önce deneyimi olan var mı?

O ne ben bilmiyorum bi araştırıyım olmazsa bende isterim

Kızlar bişey sorucam sizlere, aldiğimiz bu kelebek uçlar var ya, cok ince silikon bunlar, sterlize etmek için tencerede kaynatsak erirler mi?
Leyloş sen kullanmadan once kaynattn mi leylam355
evet canım kaynattım ama önce suyu kaynatıp uçları içine attım biraz kaynadı sonra ateşten aldım ve 5 dk daha beklettim erimedi benimki, senin ki de erimez bence
meltem sen naslsın ya sancı durumları nasıl kuzum

Kizlar kontrole geldim saat 3cik yoğundu dr.hala burdayim nst bağlıyim şuan bi kac sanci cikti buda baglandim pazartesi gwlicek tekrar ebe bakcakmis cari muayenesi yapti normal doğum için uygunmus kemik yapim 1cm aciklik varmis pazts.bakacak su iyise normal doğumu beklicez hala düşme varsa sezeryan yapmak zorundayiz dedi

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benimde gündüz birşeyim yok ama akşamları belli bir saatte lanet olasıca kemik ağrısı başlıyor. Bende yapmak istediklerimi eskisi gibi yapamıyorum. Az bir süremiz kaldı. Biraz daha sabredelim canım. İnşallah doğumdan sonra kısa sürede toparlayıp düzeni yakalarız tekrar. Aile de çok önemli tabi ki. Yeri gelince ben kendi aileme söyleyeceklerimi söylüyorum bazen. Eşimin ailesi ile ilgili de hiç düşünmüyorum artık.

kelebek uç ne leyla anlamadım almamız gerekiyormu?
canımya silikon meme ucu emzirmek için kullanılıyor yara olunca falan can yanıyor ilk başta ama ben emzirme için değilde göğüs ucu koruyucusu olarak kullandım silikon yumuşak bir yapısı var gerekli bvir malzememi ben çok rahat ettim gögüs kalkanı almadım bu sayede

Hayırlısı olsun canım

gülom ya sıkma canını en azından günü belli o canım kızına kavuşmana az kalmış öyle düşün kuzucum

Yani günü belli artik hayirlisiyla sağlikla gelsinde yavrum katlanicam bir kac gün daha

Son düzenleme:
Canım kıyamam sana ya. Zaten bu konuda canın sıkkın biraz. Hatırlattıysam sana kusuruma bakma.
Yok canım önemli değil valla iki gün oldu en son atladım adamın üstüne afedersin yanıyorum yeter artık dedimo benden çok yanıyormuş şimdi de 16 aralığa gün verdiya dr 15 yapsak olurmu dr sorsana diyor bende haftada üç kez olur dedim sordum dedim sormadım

Tatlim 40+4 az bi zaman değil ki, baya beklemiş doktorun, benmki de 40+6 ya kadar bekleyecek, dahasi emn ol cok stresli gecer, kaka mi yapti, kalp atişi nasil falan die. Daha fazla beklemek gereksz bence de, sıkma canını

Anlaşma sağlanmış o zaman. Problem kalmamış. Sevindim canım.

Tatlim dolabmış kordonla normal doğumu nasil bekleyeceksn ki? Bekleme bence, doğum sırasında da bebek için tehlike olabilir Yine de en iyi kararı sen verrsn

blueflower Aaaa süper aynı gün aynı saat Yanyana yaparız sezaryenleri de belki Mutlaka karşılaşacağız orada

Evet cnm reşat bey hepimize aynı günü verdi bi kaç kişi daha olmalı ajandasında gördüğüm çok yorulcak o gün
İnşallah karşılaşırız cnm benim adım BANU bu arada kızımında İKLİM olacak allahın iziniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…