Hayırlısı olsun canım inşallah güzel geçirirsinYarın sezeryana giriyorum canım,beklemek çok stresli olur artık
O ne ben bilmiyorum bi araştırıyım olmazsa bende isterimKızlar merhaba,
Pazartesi günü sezeryanım var, açıkçası ağrısından çok korkuyorum. Doktora durumu anlatınca ağrı pompası takarız dedi ama emzirmede problem yaratır mı, daha önce deneyimi olan var mı?
evet canım kaynattım ama önce suyu kaynatıp uçları içine attım biraz kaynadı sonra ateşten aldım ve 5 dk daha beklettim erimedi benimki, senin ki de erimez benceKızlar bişey sorucam sizlere, aldiğimiz bu kelebek uçlar var ya, cok ince silikon bunlar, sterlize etmek için tencerede kaynatsak erirler mi?
Leyloş sen kullanmadan once kaynattn mileylam355
evet canım kaynattım ama önce suyu kaynatıp uçları içine attım biraz kaynadı sonra ateşten aldım ve 5 dk daha beklettim erimedi benimki, senin ki de erimez bence
meltem sen naslsın ya sancı durumları nasıl ek uç kuzum
Yok cnm, yalnızım ya her şeyi kendim düşünmeye, fark etmeye, organize etmeye ve yapmaya çalışıyorum aylardır. Elhamdülillah şimdi 9 aylık gebeyim, evde düzen sağlamakta artık güçlük çekiyorum, sağ elimde ve bileğimde uyuşma var 1 haftadır, bu beni oldukça zorluyor ve yavaşlatıyor haliyle.. Bir destek bekliyorum, elbette ailemden... ama yok. Canımı sıkan şeyler var aile içinde, düşünmemek sıkılmamak elde değilDoğurduktan sonra de gelip görmesin kimse, istemiyorum!!!
Yarın 12de sezeryan olucak inş, bende beklemekten yana değilim ama bugün 1-2 saat içinde olsun bitsin istemedim
canımya silikon meme ucu emzirmek için kullanılıyor yara olunca falan can yanıyor ilk başta ama ben emzirme için değilde göğüs ucu koruyucusu olarak kullandım silikon yumuşak bir yapısı var gerekli bvir malzememi ben çok rahat ettim gögüs kalkanı almadım bu sayedekelebek uç ne leyla anlamadım almamız gerekiyormu?
Hayırlısı olsun canımKizlar kontrole geldim saat 3cik yoğundu dr.hala burdayim nst bağlıyim şuan bi kac sanci cikti buda baglandim pazartesi gwlicek tekrar ebe bakcakmis cari muayenesi yapti normal doğum için uygunmus kemik yapim 1cm aciklik varmis pazts.bakacak su iyise normal doğumu beklicez hala düşme varsa sezeryan yapmak zorundayiz dedi
Amin cnmHayırlısı olsun canım
gülom ya sıkma canını en azından günü belli o canım kızına kavuşmana az kalmış öyle düşün kuzucum
Yani günü belli artik hayirlisiyla sağlikla gelsinde yavrum katlanicam bir kac gün dahaBazi doktorlarin pimpirikliliği de maymun etti bizi valla
Ben de 1 aya kadar once surekli endokrindeyim, seker yüzünden, şimdi sekerim falan kalmadi walla
GtmeSen de için rahat etmez bebege bişi olacak die, sen en iyisi bebeğin hatrına son iki kere daha katlan bu yorgunluğa gülom
Yok canım önemli değil valla iki gün oldu en son atladım adamın üstüne afedersin yanıyorum yeter artık dedimCanım kıyamam sana ya. Zaten bu konuda canın sıkkın biraz. Hatırlattıysam sana kusuruma bakma.
Kizlar carsmbdn beri pskilojik olarak hic iyi degilim etrafimzdaki topluma mal olmus butun felaket telaleri basimin etini yedi para icin yapiyolar sana sezeryan diye diye
Ki bn 40+4 olcam 38. Haftamda keyfi sezeryan istememisim beni mahvettiler doktoruma kostum beni sakinlestirdi biraz agladim rahatladim
Smdi epiduralmi genel anestezimi karar vermem lazim
Genel anestezide ne kdr snra ayiliyorum fikri olan varmi doktorum panik degilsen epidiral yapariz dedi
Hafta sonumu cok guzel ve bana moral veren insanlarla gecirmemi.soyledi doktorum.haftasonu basinizin etini yicem yani)) sizden baska moral veren yok cunku
Yok canım önemli değil valla iki gün oldu en son atladım adamın üstüne afedersin yanıyorum yeter artık dedimo benden çok yanıyormuş şimdi de 16 aralığa gün verdiya dr 15 yapsak olurmu dr sorsana diyor bende haftada üç kez olur dedim sordum dedim sormadım
Tatlim dolabmış kordonla normal doğumu nasil bekleyeceksn ki? Bekleme bence, doğum sırasında da bebek için tehlike olabilir Yine de en iyi kararı sen verrsnKızlar merhaba,bugün doktora gittik bebişin boynuna kordon 2tur dolanmış bu yüzden kanala inemiyo galiba dedi,suyu da azalmış 40haftayı doldurdun mecburen sezeryan diyor,suyu 3gün yeter ama beklemek isterseniz normal doğumu ama kanala inmesi mümkün görünmüyo dedi
aaay canım ya senin sancın vardı daha gelmedi mi bebek sancılar yalancı sancımı çıktı pekiTakvimim de bitti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?