2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hastane 2 kişiye izin verdi mi?
Ben de esim harici annemi ya da ablami istiyrm, esim bebeğin işlerinş yapamaz ilkin, ama ıkı kısıye hast ne der bilmyrm bi sorayım
Canımcım suit oda tuttuğun zaman ikinci kişiye bişey demiyolar onu biliyorum benimde eşim başta ben kalmıcam dedi bende annem bırakmayı düşünmüyordum ailecek olalım diyordum o öyle deyince anneme dedim sen yanımda kalıcan ona göre gel zaten annem diğer planı bilmiyordu yani başından kalıcaktı şimdi eşim tutturdu bende kalıcam kızda kalmak istiyor meraklı kv dede istiyor pek işe yaramıyor kendisi çünkü her hastaneye gittiğimizde bir bakıyorum beni bırakıp herkes kv ile ilgileniyo yüksek tansiyon var sözde panik atakta varmış ben hep diyorum eşime ananla hiçbirşekilde gitmem hastaneye en son akşam ben oğlumu alıp geliyim eve siz hepiniz yatın hastanede

İstanbul da hangi hastanelerde dogum yapiyorsunuz? Ya da yapan varsa hangi hastane ve memnun kaldiniz mi ekipten?
Gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum forumdan kaplan nickli arkadaşta orda doğum yaptı dr aynı memnun kaldı bende şimdilik memnunum

Dogum yapan herkese saglikla meleklerini buyutmelerini bizim gibi hala kucagina almayanlar icin miiiis kokularini iclerine cekmelerini istiyorumm
Benim size sorum olucak guzel anneler
Sut sagma makinalarinizi hangi marka aldini ? Ve tekli mi ikilimi ? Hangisi daha avantajli ? Bilgili arastiran yada kullanan var mi ?

Almadım, ama karar verdim. Lansinoh ikili elektrikli. Olumsuz yorum yok, acıtmıyormuş, bebek emiyor gibi doğal his vererek anneyi rahatsız etmiyormuş. Hız ayarlı. Diğerlerine göre de daha ekonomik.

Almadım, ama karar verdim. Lansinoh ikili elektrikli. Olumsuz yorum yok, acıtmıyormuş, bebek emiyor gibi doğal his vererek anneyi rahatsız etmiyormuş. Hız ayarlı. Diğerlerine göre de daha ekonomik.

Bana avent tekli hediye geldi . Bende o yuzden lansinohla mi degistirsem diyorum ikili oldugu icin daha avantajli gibi geldi ama ikili her zaman iyidir yani duz mantik

Ne kadar güzel pozitif birisin. Böyle kişilerin yorumunu okudukça çok mutlu oluyorum.

Son 5 günüm kala "hypnobirthing" böyle bir yöntemi duydum.
Çok çok haklısın zonox cuğum. Psikoloji çok önemli. Pozitif olalım, herşey güzel olsun.

E annem veya kayinvalidem olmazsa esime ve kaynima kim bakcak tabi once bn varim bana kim bakcak gelsinler idare etsinler biraz ; )))
Eşin de kaynın da yetişkin insanlar. Onlar hem kendilerine hem sana baksınlar canım

Bakıma ilk ihtiyacı olan bebeğin sonra da sensin.

Önce hay

Hayırlısıyla bir avazda doğurursun inşallah

Yeni anne olmaktan ve lohusalıktan kaynaklanıyor. Zamanla geçer canım, dert etme. Bakalım biz dogurunca neler yaşayıp hissedeceğiz?

Ayak masajını nasıl yaptırıyorsun? Tarif edebilir misin?
Ben ayak refloksolojistine gidiyorum. Hamilelikte daha hassas bir masaj yapıyorlar. Özellikle Lenf-drenaj uyguluyorlar. Ben çok fazla ödem topladığım içln rahatlıyorum. başka. masajlar da yaptırıyorum hamileliğe uygun olan. Ama doğumu başlatmak için yapılan ayak masajı nedir hiç duymadım, bilmiyorum.

Aaaa çok sevindim.Bebekten henüz bakamadım.Bakayım canım hemen.
Doğum hikayemi de uykulu uykulu yazmıştım , düzenlemeler yaptım , güncelleyeceğim. :)
Sizin doğumlarınız daha güzel olsun.

Canım kalıcısı bende var, hamilelik Öncesinde yıllardır çekerim. Ama hamileyken çok az rahatsız etti beni. Çünkü çalışmak azdırıyor seyrini, ben günde 15-18 saat ( bazen daha fazla ) Yazdığım için olan mesleki bir hastalık. Mesela çok uzun saatler ve yıllarımı el işi yapanlarda da olur. Senin de hamilelikten sonra kalacağını hiç zannetmiyorum, sonuçta kan basıncın vs değişecek, o sinirim sıkışmasına sebep olan durum ortadan kalkacak. Belki yorduğunda harekete bağlı hafif Sıkıntılar yaşarsın ilerde , o da belki... Em önemlisi eğer bu idare edemeyeceğim bir duruma gelir , aylarca seni rahatsız eden bir hal alırsa ( benim başladı mı 10 günde falan rahatlıyor) çok basit bir ameliyatı var. Ama bence sen hamilelikten sonra bu sıkıntıyı yaşamayacaksın

kızlar 40+2 deyim. dun gece nişanım geldi nıhayet... dun geceden beri hafif sağ kasığımda ağrılar basladı. sabah doktora gittim, 2 parmak açılmam varmış, sancılar dayanılmayacak şiddette olmadıgı ıcın ben evde cekmek ıstedım, sancılar sıklaşırsa veya suyun gelirse hemen gel dedi.. çok şukur kızım kendiliğinden gelecek insallah, yoksa pazartesi suni sancı vereceklerdi, benim gibi bekleyen tum arkadasların Allah yardımcısı olsun, Insallah tum bebişler sağlıklı bi şekilde gelir...

Amaaan boşver canım. Hiç kimseye ve hiç birşeye kafaya taktığınıza değmez.

Ben kendimi 10 aralığa hazırladım
O yüzden hazır değilim. Zamanı dolsun, öyle doğsun bebeğim.
Hatta birkaç gün geçebilir bile
Bir de lohusalık sendromu beni endişelendiriyor.

Sen de iyi ki varsın
Evet zeytinyağı da çok öneriliyor. Dediğin gibi herkesin cilt tipi farklı olduğundan herkese farklı şeyler iyi geliyor. Deneyip göreceğiz.

Istiyen cok cnm bende onlrdn biriyim doktorumu aramadm evde sancimi siyumu bekliyrm belkide nisan degildr bilmiyrm baska bi belirtide yok sancimda yok
İnşallah sancın falan olmaz da sancısız bir doğum yaşarsın. Tabii ki hepimiz de. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Bütün hamileler için kolay acısız doğum diliyorum.

Biz de bebeğin göbeği ya bir üniversitenin bahçesine gömülür, okusun diye. Ya da hastanenin bahçesine gömülür, doktor olsun diye.

Hasta kulodunu sezeryanlarda kullanabiliyor mu acaba
Sezeryanda pek uygun değil diye duydum. Tabii sezeryan olanlar daha net cevap verirler.

Ooooo süper. İlahi clarita

sağol suul'cüm, umarım dediğin gibi olur.

haydi gözün aydın cnm, inşallah sağ salim kavuşursunuz

Teşekkürler canım. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben süt sağma makinesi almadım. İhtiyaç olursa sonra alacağım. O yüzden de araştırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…