• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba arkadaşlar, artık evde olduğum için pek fazla internete girmiyordum,bebeğin son hazırlıkları vs ile ugrasiyorum.Doğum yapan çok arkadasim var tek tek alıntı yapamadim hepinize hayırlı olsun sağlıkla buyusun kutucuklar.
Darısı ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlara.Bizimde şafak artık 6 hayırlısı ile geçer inşallah gunler
Gizemcim aklmdaydin bu kız nerelerde die :)

Selam gece kuşları :KK33: ayy artık bizim kızımızda gelse süt kaka muhabbetlerine karışsak dışarıda kaldık böyle sanki:KK35: her ne kadar hamileligi cok sevmia olsamda artık doğsun kucağıma alayım istiyorum:KK37: carsamba günü karar gunu olacak bizim icin bebis 3500 gectiyse başı kanaldaysa suni ile dogumu baslatabilir doktorum:KK39: yoksa bizim tombik tavsan 4 u gececek carsamba gelmez bana şimdi :KK34:
İnş güzel haberler verrsn canm.

ayy kuzum yaa az kaldı meraklanma ama kalan sürende deliksiz uyumaya bak kaka sohbeti hiçç bitmez meraklanma bak bugün benim elim hiç kakadan çıkmadı mesela ayyy meltem duymasın bu sohbetleri kızar bize yaa canım o benim kızdamayalım kuzumu

Leyloş ne kadar kaçsam da maksimum iki haftaya o malum şeyle karşılaşıcam, artık yavas yavas alişayım ben de :))

Niye kızıyor mu ki

Niye kızıyor mu ki sanki bade kaka yapmayacak mı:KK48: bebeginin kakasi kaka gibi gelmeyecek bile bence boşuna büyütüyorsun gözünde meltemcivil meltemcivil :KK45:

Kızmam tabi ki size kızar miyim, sadece kaka olayı beni braz geriyo, ellemek ve muhatap olmak istemiyorum kendisiyle :)) annem yanmda old sürece ona yaptırıcam ama o gidince nolcak bilmem :)

Kizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde

Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi

Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama

Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((

Hepinizi seviyorum
Gecmiş olsun esracım, dikkat et kendine canm.

Bende hiç uyumadım bu saate kadar 2 saatte bir emziriyorum sarılık olmasın diye.. Minik yavrum benim
Canım bizim bebek sarılık olmadı , emzirdm, normal su verdim 3 çay kasığı gibi zaman zaman şekeri su verdik atamışlar 0-6 aylık mama var bebek şutu takviyelerimi
Olmadı tehlike bitti Dr da baktı

Kızlar cuma akşamı 21.20de genel anestezi ile sezer yan ameliyatı oldum oğluşum dünyaya merhaba dedi.3800 kg 56 cm boy benim ağrım çok kordonlarımı bağlattım biz hem bebekke hemde küçük kızımla ilgileniyoruz

maşallah ..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. sanırım siz karı koca uzunsunuz . bebişin boyu uzun olcak dedi mi doktorunuz?

Back
X