2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar hepinize iyi akşamlar.Canım çok sıkkın şu bana yapılacak olan iğneyi araştırdım kortizon iğnesiymiş çocuğun ciğer gelişiminin tamamlanması içinmiş. Doktor gidecek ya bi sorun olmasın diye yaptırıyor sanırım.Ama öyle cnm sıkıldıki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi heleki yan etkilerini araştırdıkça

Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Neymiş ki yan etkisi tatlm?
Burda bıkaç arkadas daha oldu o iğneyi

Slm kızlar, bugun hafif bi karın ağrım oldu sancı zannettim ama sora geçti daha da gelmedi, yalancı sancı dedikleri bu mu acaba

Allah anali babali buyutsun.masallah nasi iki ikinista 4.5 kg dogurdun? Kendinde mi yapilisin acaba? Bizimkininde kilosu 4 un ustunde bekleniyor da sezaryan dusunduk o yuzden.ama cok normal istiyorum.en son kac cikmisti ultrasonda kilosu ?

Neymiş ki yan etkisi tatlm?
Burda bıkaç arkadas daha oldu o iğneyi
CELESTONE DİYE BİR İLAÇ bebeğin hareketleri yavaşlıyor, eğer annede enfeksiyon durumu varsa bunu yayarak çocuğun kaybedilmesine neden oluyor ki bir kişi burda yazmış başına gelenleri okudukça daha çok korktum yani etkilenende var etkilenmeyende var yan etkilerden ama canımı sıkıyor işte doktor zorla yapacak değil sonuçta ama ya yaptırmamda gerekiyosa o kadar çok muallakta kaldımki offffffffffffff

12 saat suni sanci cektim sonra dogurdum amandogumdan sonra bayilmisim suni sanci bana gore cok aci kendi sancini bekleyip dogurmak daha iyi olur die dusunuyorum
sen normal doğumda ısrarcı mı oldun da 12 saat sürdü cnm? 12 saat çokmuş yaw

ay deniz bizde karı koca 0+ kana sahibiz ve bizim kız kan grubu önümüz deki kontrolde bakılacak ve bizimde negatif olma ihtimali yüksek bakalım bende öğrenince yazarım kan hapını ben hep düzenli içtim hala daha şaşmıyor bence kansız kalmadığımız içinde çabuk toparladık yaa aman dikkat edelim bundan sonrada bu arada bizde bir bebek sohbeti başladı kızları unuttuk yaa kızlar merakla sizleri de bekliyoruz bebekler zamanında gelsin de hep birlikte yapalım bu sohbetleri

Aynen oyle kasim annelerine takildim aralikta dogurdum dogum guzel gecti bir sorun olmadi cok sukur

vet ya aslında çok sinir bozoucu ama az kaldı nilaycım sık dişini sonrasında hamileliği çok özleyeceksin ama bebeklerde harika yani

Maşallah canıma 4,5 kilo nasıl doğurdun öyle kolay. Bebeğinin bas çevresi kaç cm di canım? Bpd yani benim ki biraz iricede korkuyorum doğurabilir miyim diye?
Canim inan bas cevresine falan bakmadim daha ama soyle soyleyim 2 ikinmada dogurdum bu benim 2. Normal dogumum ilk ikinmada kafasi cikti ikinci ikinmada bebek komple cikti

Slm kızlar doğuran varmı giremedim foruma anca fırsat buldum doğuma 10 gün kala eşim başıma iş açtı dokuz aydır aklı nerdeyse evim bahçe katıydı neymiş bebek hasta olurmuş rutubet felan yok sadece doğalgazı fazla yakıyoruz ev almaya karar verdi bugün bütün gün ev baktık ve bulduk yarında bankaya gidicez on günde nasıl yetişirim bilemiyorum

Allah anali babali buyutsun.masallah nasi iki ikinista 4.5 kg dogurdun? Kendinde mi yapilisin acaba? Bizimkininde kilosu 4 un ustunde bekleniyor da sezaryan dusunduk o yuzden.ama cok normal istiyorum.en son kac cikmisti ultrasonda kilosu ?
Canim en son ultrasonu 13 ekimdi yanlis hatirlamiyorsam 13 ekimde 1800 kusur cikmisti. Bende biraz yapiliyim aslinda korkacak bisey yok bnce neden normal olmasinki

Canim aynen bende de cikti dogum yapcak sira sen ne yaptin gecti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…