Kızlar spinal oldum ben, mecburi sezeryandı ama ben korkmadım değil hatta baya korktum.. bebeği alma anını o basıncı hissediyorsunuz sanki etimle kemiğim ayrılıyor ama acı duymuyorum gibiydi çok değişik bir histi,sonra bebeğimin sesi duyup görmek çok güzeldi, belki de psikolojik olarak sezeryana hazır değildim ondan da olabilir.. agrılar ve hareket kısıtlılığı üzüyor insanı, ama meleğinizle olma duygusu herseye deger
Baska doğum yapan var mı okuyamadım hiç
Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum
kızlar hepinize iyi akşamlar.Canım çok sıkkın şu bana yapılacak olan iğneyi araştırdım kortizon iğnesiymiş çocuğun ciğer gelişiminin tamamlanması içinmiş. Doktor gidecek ya bi sorun olmasın diye yaptırıyor sanırım.Ama öyle cnm sıkıldıki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi heleki yan etkilerini araştırdıkça
Bana doktor nisan dedi benimkinde de kan yok ama üç gündür devam ediyor işkillenmiyorum değilHadi ya kan olmasi gerekmez miymiş?
Benden de hıc akınti gelmez normalde, dun gece uyurken bi peçete dolusu krem renginde akıntidan koyu formda bişi geldi, nişan olabilir mi szce?
Ağrim sancm da yok walla :)
Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli
bende cuma suni ile yatacam ama aramızda 8 gün var senin için erken değil mi ?Kizlar doktordan geldim
Agrim var ama sanci çikmadi
Cumaya kadar gelmezse cuma gunu önce suni sanci sonra sezeryan deneyecekler
CELESTONE DİYE BİR İLAÇ bebeğin hareketleri yavaşlıyor, eğer annede enfeksiyon durumu varsa bunu yayarak çocuğun kaybedilmesine neden oluyor ki bir kişi burda yazmış başına gelenleri okudukça daha çok korktum yani etkilenende var etkilenmeyende var yan etkilerden ama canımı sıkıyor işte doktor zorla yapacak değil sonuçta ama ya yaptırmamda gerekiyosa o kadar çok muallakta kaldımki offffffffffffffNeymiş ki yan etkisi tatlm?
Burda bıkaç arkadas daha oldu o iğneyi
sen normal doğumda ısrarcı mı oldun da 12 saat sürdü cnm? 12 saat çokmuş yaw12 saat suni sanci cektim sonra dogurdum amandogumdan sonra bayilmisimsuni sanci bana gore cok aci kendi sancini bekleyip dogurmak daha iyi olur die dusunuyorum
ben anlamaya başladım ama senin yazdıklarını fazla kısaltıyorsun sanırım ondan kaynaklı :)Onemli degil cnm bn neler yapiyom yazdgm anlasilmiyr bile bzn
Senn kesin sezeryan olacakti die hatrliyorum canm, doğru mu?
Valla bende hc bi değişiklik yok, beklemedeyim
ay deniz bizde karı koca 0+ kana sahibiz ve bizim kız kan grubu önümüz deki kontrolde bakılacak ve bizimde negatif olma ihtimali yüksek bakalım bende öğrenince yazarım kan hapını ben hep düzenli içtim hala daha şaşmıyor bence kansız kalmadığımız içinde çabuk toparladık yaa aman dikkat edelim bundan sonrada bu arada bizde bir bebek sohbeti başladı kızları unuttuk yaa kızlar merakla sizleri de bekliyoruz bebekler zamanında gelsin de hep birlikte yapalım bu sohbetleriAzckkk tadını çıkar evde dinlenmenin ben pek anlayamadım 2 hafta çok hızlı geçti evde yapılcak çok iş vardı her şeyi iZne bırakmıştım:))
Ayy sorma 14 günü devirdikk kızımla heheheyttt
Cnm bnmde hareketleri hep çoktu hiç yeri daralmış azalmış fln hissetmedim akşamları coşuyodu
Wc çok skıntı evet 2 damla içinnn ahh ahh ne günler geçirmişiz şimdi o kdr farklı ki dünyam o günler çoook uzak gibihele bulantılar son gün bile ağlıyodum hala işkence gibiydi
Zaman su gibi akıyor.
İnşallah en hayırlı vakitte sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına
Dr olayını düşünmemeye çalış güzel şeyler hayal et hep
Bnm de dr kan hapına devam dedi günde 2 kez ihmal etmiyorum bende kendimizi toparlamamız için şart
Kan dedik de benim duru illa çıkıntılık yapcak ya anne 0 rh + baba 0 rh + bizim kız çok düşük bir yüzdeyle ihtimali olan 0 rh - olmuş ya başta üzüldüm az bulunuyo diye de kısmet napalım
Aynen oyle kasim annelerine takildim aralikta dogurdum dogum guzel gecti bir sorun olmadi cok sukurOoooooo 10 gün gecikmeli doğum yaptın yani!!! Kasım annesi iken aralık annesi oldun.
Sanki benim de günüm geçecek, gecikmeli yapacağım gibi. Öyle hissediyorum. Ama 10 gün değil, birkaç gün gibi.
Doğum nasıldı canım? Ne güzel sağlıkla bebeğini kucağına almışsın. Güle güle büyüt.
vet ya aslında çok sinir bozoucu ama az kaldı nilaycım sık dişini sonrasında hamileliği çok özleyeceksin ama bebeklerde harika yaniBen çok su içip wcden çıkamamaya razıyım canım. En azından ne varsa yapıyorsun. Böyle iki damla için gidip durmak beni sinir ediyor. :)
Sağlıkla gelirler inşallah canım. Gelmeye onlar karar verecek artık. :)
Canim inan bas cevresine falan bakmadim daha ama soyle soyleyim 2 ikinmada dogurdum bu benim 2. Normal dogumum ilk ikinmada kafasi cikti ikinci ikinmada bebek komple ciktiMaşallah canıma 4,5 kilo nasıl doğurdun öyle kolay. Bebeğinin bas çevresi kaç cm di canım? Bpd yani benim ki biraz iricede korkuyorum doğurabilir miyim diye?
Canim en son ultrasonu 13 ekimdi yanlis hatirlamiyorsam 13 ekimde 1800 kusur cikmisti. Bende biraz yapiliyim aslinda korkacak bisey yok bnce neden normal olmasinkiAllah anali babali buyutsun.masallah nasi iki ikinista 4.5 kg dogurdun? Kendinde mi yapilisin acaba? Bizimkininde kilosu 4 un ustunde bekleniyor da sezaryan dusunduk o yuzden.ama cok normal istiyorum.en son kac cikmisti ultrasonda kilosu ?
Canim aynen bende de cikti dogum yapcak sira sen ne yaptin gecti mi ?Kizlar dudagimda ucuk cikmis küçük falanda degil biraz büyükçe neyapam bilmiyorum ilaç kullaniliyomu uçuk kremi falan internet internetten arastirdim kullanan var çoğunluk kullanmamış siz nediyosunuz durdu durdu dogurcam uçuk cikti ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?