2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sağol canm denizim :))

Ayy maşallah canm, darisi bizlere, normal doğu bekleyenlere diyelim o zaman :)

Azckkk tadını çıkar evde dinlenmenin ben pek anlayamadım 2 hafta çok hızlı geçti evde yapılcak çok iş vardı her şeyi iZne bırakmıştım:))
Ayy sorma 14 günü devirdikk kızımla heheheyttt
Cnm bnmde hareketleri hep çoktu hiç yeri daralmış azalmış fln hissetmedim akşamları coşuyodu
Wc çok skıntı evet 2 damla içinnn ahh ahh ne günler geçirmişiz şimdi o kdr farklı ki dünyam o günler çoook uzak gibi hele bulantılar son gün bile ağlıyodum hala işkence gibiydi
Zaman su gibi akıyor.
İnşallah en hayırlı vakitte sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına
Dr olayını düşünmemeye çalış güzel şeyler hayal et hep

Bnm de dr kan hapına devam dedi günde 2 kez ihmal etmiyorum bende kendimizi toparlamamız için şart
Kan dedik de benim duru illa çıkıntılık yapcak ya anne 0 rh + baba 0 rh + bizim kız çok düşük bir yüzdeyle ihtimali olan 0 rh - olmuş ya başta üzüldüm az bulunuyo diye de kısmet napalım

:) ikisi beraber kalsnlar canm, olmuyo mu?

Kızlar spinal oldum ben,mecburi sezeryandı ama ben korkmadım değil hatta baya korktum..bebeği alma anını o basıncı hissediyorsunuz sanki etimle kemiğim ayrılıyor ama acı duymuyorum gibiydi çok değişik bir histi,sonra bebeğimin sesi duyup görmek çok güzeldi,belki de psikolojik olarak sezeryana hazır değildim ondan da olabilir..agrılar ve hareket kısıtlılığı üzüyor insanı,ama meleğinizle olma duygusu herseye deger
Baska doğum yapan var mı okuyamadım hiç

valla canım benımde 3 gun gelmedı ama yınede ınatla emzırdım başka bısey vermedım mama felan her agladıgında tıktım once damla damla sonra tam geldı
Bende tikiyorum agzina ama tam alamiyor.geceleri cok aglayinca bi kez verdik mama.bugun.biraz daha iyi sutum ama goguslerim aciyo catlar gibi oldu.

Bende işlerin çoğunu izne bıraktım. :) Yavaş yavaş onlarla uğraşıyorum canım.
İnşallah tatlım. Sağlıkla gelsin de önemli olan o. Dr olayını da düşünmüyorum tatlım. Zaten oğlan gelmeye niyetlenirse doğurmayacam deme şansım yok. :)

Kemik ağrısı ve wc olayı sinir bozucu oluyor bazen o kadar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…