- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
3 gündür dewam mi ediyo? Ama benm bildiğim nişan bi kere gelir ve biter. Yanliş mi biliyorum???Bana doktor nisan dedi benimkinde de kan yok ama üç gündür devam ediyor işkillenmiyorum değil
Sanirm cnm :)ben anlamaya başladım ama senin yazdıklarını fazla kısaltıyorsun sanırım ondan kaynaklı :)
Canm, bi kşlinin basina gelmiş şeyi okuyup da canını sıkma, ben cok duydum o iğneyi, yaygın kullanılıyo.CELESTONE DİYE BİR İLAÇ bebeğin hareketleri yavaşlıyor, eğer annede enfeksiyon durumu varsa bunu yayarak çocuğun kaybedilmesine neden oluyor ki bir kişi burda yazmış başına gelenleri okudukça daha çok korktum yani etkilenende var etkilenmeyende var yan etkilerden ama canımı sıkıyor işte doktor zorla yapacak değil sonuçta ama ya yaptırmamda gerekiyosa o kadar çok muallakta kaldımki offffffffffffff
Ben de öyle biliyordum . ama ınternette rahim ağzı gevseyince kıvamlı bir akıntı olur diyor. Salı günü benim kırk haftam doluyor suni sanci alicam bebek kanala girmiş o vakte kadar doğurabilirsin demişti. Her halükarda günümüz yaklaşmış meltem iltihap değilse3 gündür dewam mi ediyo? Ama benm bildiğim nişan bi kere gelir ve biter. Yanliş mi biliyorum???
Amin gizemcm hepimizin inşAynen canım doğru sezeryana gün sayıyorum ama çok sancim oluyor hayırlısı ile geçse günler, umarım seninde gönlüne gore olur doğumun
evet ya aslında çok sinir bozucu ama az kaldı nilaycım sık dişini sonrasında hamileliği çok özleyeceksin ama bebeklerde harika yani
Canm senn 41 dolduktan sonra 4 gün mü gecmiş oldu?Aynen oyle kasim annelerine takildim aralikta dogurdum dogum guzel gecti bir sorun olmadi cok sukur
Canım üzme kendini. Sıkma canını. Doktor gerekli görmese istemezdi. Öyle olumsuz yazıları da okuma. Herşeyin yan etkisi var. Sana da bebeğine de sağlıklı bir ömür diliyorum.kızlar hepinize iyi akşamlar.Canım çok sıkkın şu bana yapılacak olan iğneyi araştırdım kortizon iğnesiymiş çocuğun ciğer gelişiminin tamamlanması içinmiş. Doktor gidecek ya bi sorun olmasın diye yaptırıyor sanırım.Ama öyle cnm sıkıldıki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi heleki yan etkilerini araştırdıkça
Slm kızlar doğuran varmı giremedim foruma anca fırsat buldum doğuma 10 gün kala eşim başıma iş açtı dokuz aydır aklı nerdeyse evim bahçe katıydı neymiş bebek hasta olurmuş rutubet felan yok sadece doğalgazı fazla yakıyoruz ev almaya karar verdi bugün bütün gün ev baktık ve bulduk yarında bankaya gidicez on günde nasıl yetişirim bilemiyorum
Cnm sen bu halinle tadınamazsn tek basına, bi tasıma sırketı tutun, cekmece içlerı bardakları bıle kendılerı paketliyolarmişSlm kızlar doğuran varmı giremedim foruma anca fırsat buldum doğuma 10 gün kala eşim başıma iş açtı dokuz aydır aklı nerdeyse evim bahçe katıydı neymiş bebek hasta olurmuş rutubet felan yok sadece doğalgazı fazla yakıyoruz ev almaya karar verdi bugün bütün gün ev baktık ve bulduk yarında bankaya gidicez on günde nasıl yetişirim bilemiyorum
Adet sancısı gibi bir sancı mıydı? Sanırım yalancı doğum sancısıdır.Slm kızlar, bugun hafif bi karın ağrım oldu sancı zannettim ama sora geçti daha da gelmedi, yalancı sancı dedikleri bu mu acaba
Amin inşallahAllah kolaylık versin canım.
Öyle yapçaz çoğu büyük eşyayı yeni alıcaz inşallahta on günde yetişemem diyorum eşime doğum olsun kırkım çıksın yavaş yavaş yaparız bakalım artıkCnm sen bu halinle tadınamazsn tek basına, bi tasıma sırketı tutun, cekmece içlerı bardakları bıle kendılerı paketliyolarmiş
Ben de öyle biliyordum . ama ınternette rahim ağzı gevseyince kıvamlı bir akıntı olur diyor. Salı günü benim kırk haftam doluyor suni sanci alicam bebek kanala girmiş o vakte kadar doğurabilirsin demişti. Her halükarda günümüz yaklaşmış meltem iltihap değilse
ozaman eşini ikna et dediğin gibi, 40ın cıktıktan sonra tasininÖyle yapçaz çoğu büyük eşyayı yeni alıcaz inşallahta on günde yetişemem diyorum eşime doğum olsun kırkım çıksın yavaş yavaş yaparız bakalım artık
Ayy çok geçmiş olsun tekrar. Biraz daha sabır. Geçecek canım.
Senin daha günün varmış. Niye erkenden suni sancı verip doğum yaptırdılar? Bir sorun mu vardı?
Normal canim benimki keske sezeryan olsaydimYok tatlim daha tık yok bende :)
Senn agrilarin varmiş, sezeryandi snrm, dikşlerden dolayı mi ağrin?
Evet yaaa bizi unuttunuz.ay deniz bizde karı koca 0+ kana sahibiz ve bizim kız kan grubu önümüz deki kontrolde bakılacak ve bizimde negatif olma ihtimali yüksek bakalım bende öğrenince yazarım kan hapını ben hep düzenli içtim hala daha şaşmıyor bence kansız kalmadığımız içinde çabuk toparladık yaa aman dikkat edelim bundan sonrada bu arada bizde bir bebek sohbeti başladı kızları unuttuk yaa kızlar merakla sizleri de bekliyoruz bebekler zamanında gelsin de hep birlikte yapalım bu sohbetleri
Ooooo süpermiş. Darısı bizim başımıza.Canim inan bas cevresine falan bakmadim daha ama soyle soyleyim 2 ikinmada dogurdum bu benim 2. Normal dogumum ilk ikinmada kafasi cikti ikinci ikinmada bebek komple cikti
Hayırlı olsun canım. Güle güle oturun. Son anda biraz kötü olmuş. Ama bunda da vardır bir hayır. Evin küçüktü zaten. Şimdi rahat edersin.Slm kızlar doğuran varmı giremedim foruma anca fırsat buldum doğuma 10 gün kala eşim başıma iş açtı dokuz aydır aklı nerdeyse evim bahçe katıydı neymiş bebek hasta olurmuş rutubet felan yok sadece doğalgazı fazla yakıyoruz ev almaya karar verdi bugün bütün gün ev baktık ve bulduk yarında bankaya gidicez on günde nasıl yetişirim bilemiyorum
Saol cnmCanım üzme kendini. Sıkma canını. Doktor gerekli görmese istemezdi. Öyle olumsuz yazıları da okuma. Herşeyin yan etkisi var. Sana da bebeğine de sağlıklı bir ömür diliyorum.
Canim biz hastaneden cikinca ertesi gun cocuk doktoruna gittik muayne icin kan aldilar 6 cikti degeri 4 gun sonra kontrole cagirdi gittik tekrar bakildi 14 e yukselmis sariligi ilerlemisti yani sonra baya ugrastim doyurmak icin degerlerimiz dustu cok sukur simdi gectiBiz hastaneden cikali 5 gun oldu kimse bizim sarilik degerimizi olcmedi,sizler nerede ne neden olcturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?