- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Hadi bakalim, inş nişandir. Doktorun. Dediğini yaz canm, beni de etiketle :)Kansız olabiliyormuş Meltemcim, benim de ağrım yok. Yani öyle ekstra bir ağrı... Ancak baskı var ayaktayken karnım yer düşecekmiş gibiGelen nişansa bile bazen doğumun başlaması bir haftayı bulunuyormuş. Yarın doktor kontrolüm bar bakalım ne diyecek :)
Ozaman benmki büyük ihtimal nişandi, çünkü hiiiiiçççç akntm olmuyo benm, birden peçete dolu gelmesi pek hayır değil, bakalim bekliycez :)meltemcivil yok bir defada olması şart değilmiş. Hatta bazen az az akıntı gibi oluyormus? Anlamıyormuşsun bile...
41 i beklemeyecek misin canm?Salı günü kırk hafta bitiyor. Doktoruma artık birşeyler yapalım dedim o da hakkın dedi. Artık çok stres yapıyorum. Eşim in tayini çıktı bütün izinleri bitiyor. Yurtdışından gelen var. Çok zor durumdayım :))
Sağlıklı doğumlar canm, haber et bizlere de.Kızlar uyku tutmuyor heyecandan doğuma gidicem saat 10 da..
Emin olamadim ki nurcom, içinde kan falan yoktu, belki de basit bi akıntıydımeltemcivil kiz sendemi beni birakip doguracaksin anammm nisaninmi geldi snn sendemi gidiyorsun doguranlar listesine ahh ahhh bende tik yok ya bisi gelmiyor hala depar atoyorum heryerde ama nafile dun okadar gez toz yok gelmiyor beyimiz bgnde temizlik yapcm snrada hastaneye gitcem ama sanmiyorumki gelcek
Cok dedigin 5 gun bacim ayy bnmde bgn muayene var amann aman gelsinler artik ya bak bence snnki nisandi dogum yakinEmin olamadim ki nurcom, içinde kan falan yoktu, belki de basit bi akıntıydıdur kız daha kanala ınmemiş benmkı, doğmasına cok var :))
Cok dedigin 5 gun bacim ayy bnmde bgn muayene var amann aman gelsinler artik ya bak bence snnki nisandi dogum yakin)) dr arasana bi ne diyecek acep
Aa oylemi dedi canim ben turkiyedeki sistemi tam olarak bilmiyorum ama genelde 40. Haftada dogum gerceklesiyor oyle yada boyle. Ben son zamanlarda gunum gecicek diye korkuyordum ki gecirtebiliyorlarmis sagdan soldan oyle duyumlar aldim. 5 gun geceni duydum mesela.Anladim canm, benm dr 41 den sonra beklemek istersen imzalı kağıt alırım senden dedi, 41 sonrasinin riskini almam dedi, o oyle deyince ben de korktum acıkcasi 42 ye beklemeye cesaretim yok
Canım günün var daha neden beklemiyor dr bi sorun yoktur insKizlar doktordan geldim
Agrim var ama sanci çikmadi
Cumaya kadar gelmezse cuma gunu önce suni sanci sonra sezeryan deneyecekler
="meltemcivil, post: 43938380, member: 670745ozaman benmki büyük ihtimal nişandi, çünkü hiiiiiçççç akntm olmuyo benm, birden peçete dolu gelmesi pek hayır değil, bakalim bekliycez :)Canim benim inşallah nişandır ve güzel güzel gider çatir catir doğurup gelirsin bebeğini.
Meltem bna diyrdun kiz cekseydn foto diye senmi unuttunYa hiç aklima gelmedi fotografını cekmek, nasil tarif edeyim kadına. Cmt kontrol var zaten ya, doğum olmazsa ozamana kadar, cmt muayene eder :)
Aa oylemi dedi canim ben turkiyedeki sistemi tam olarak bilmiyorum ama genelde 40. Haftada dogum gerceklesiyor oyle yada boyle. Ben son zamanlarda gunum gecicek diye korkuyordum ki gecirtebiliyorlarmis sagdan soldan oyle duyumlar aldim. 5 gun geceni duydum mesela.
Walla ya sana diyodum kendim cekmedm Aslnda içinde kan olmasi gerektiğini düsündüğüm için, pek sallamadm değildir die. Ama simdiMeltem bna diyrdun kiz cekseydn foto diye senmi unuttunhayirlisi olsn az kalms ztn ins hayirlisiyla dogurursn cnm
Nişanda kan var mıydi cnm?Merhaba ben de Kasım annelerinden buraya transfer oldum 28 kasım beklenen doğum tarihiydi ama biz hala bekliyoruz dün nişanım geldi bakalım bugun Dr ne diyecek şaka gibi 9ay 19gündür hamileyim
Benim bu 3.bebegim ve inanilmaz yoruldum. Kemiklerim agriyor, belim felaket. Sabah yataktan bile zor kalkiyorum. Insallah saglikla ve zamaninda dogar bebeklerimiz ama 41 deyince bir daraliyorumMaşallah bebişine canım çok tatlı neden normal doğum zor mu geçti senin?
Mesela ben :) bekliyoruz bakalım bugün 40+3 muayenem var
Canım 41 de hala doğurmazsan suni deniyor bazı doktorlar tabi suni nin işe yaraması için de rahimde belli bi olgunluk yumuşama olması gerekiyormuş yoksa sezeryan ihtimali çoğalıyor
Maşallah canim oğlunaSelam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?