2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben seni birakmiyicam canım artık bekleriz

Bende sana yazacaktım var mi gelen giden diye bakalım dr ne diyecek

Nisanimi geldi mi meltemin

Daha konuşmadım cnm çarşamba kontrol var o gün konuşucam ve evt reşat beye ablalarımda gitti onlara hiç böyle ilaç falan vermezdi onlar memnun olduğu için bende ona gittim bnm şansıma amerikaya gitmese zamanını bekleyecek biliyorum iğneye gerek kalmayacak bnm canımı sıkanda bu

Rabbim hayırlı doğum nasip etsin cnm sağ salim kurtulun ikinizde

Günaydın herkese.millet doğurdu ne güzel.ben ve dogurmayan tüm annelere Allah kolay doğum nasip etsin.bebek kanala inince kaç günde doğum oluyo acaba.bebegim tersti.gecen hafta döndü.şimdi normal olacak insallah.

Günaydın herkese.millet doğurdu ne güzel.ben ve dogurmayan tüm annelere Allah kolay doğum nasip etsin.bebek kanala inince kaç günde doğum oluyo acaba.bebegim tersti.gecen hafta döndü.şimdi normal olacak insallah.
Cnm slm benim de benim testi geçen hafta döndü ama şimdi de kanala girmesi gerekiyormuş, onu bekliyoruz. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Çarşamba kontrolüm var bakklm hayırlısıyla gelsin meleklerimiz.

Cnm slm benim de benim testi geçen hafta döndü ama şimdi de kanala girmesi gerekiyormuş, onu bekliyoruz. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Çarşamba kontrolüm var bakklm hayırlısıyla gelsin meleklerimiz.
Günümüz ayni görünüyor ben de persembe gidicem kontrole.insallah kanala girmistir de bi daha dönemez.cok dua ediyorum doğumlarimiz kolay olsun diye.

Ben seni birakmiyicam canım artık bekleriz
Hadi bakalim cnm yok gelmiyor bi nane tepkide yok anam hareketlerin dibine vurdum aktiflikte yinr bi cacik yok bide heryerim aciyor agriyor guya ha diyorum belim agriyor geliyo galiba bi bakyom bisey yok gelmiyir )

Günaydın güzel anne adayları ve taze anneler, biz şuanda Nst deyiz umarım sonucu iyi cikarda oglusumla biraz daha vakit geciririz.Sizler nasılsınız? Doğuma giden arkadaşlar bir avazda agrisiz kurtulursunuz inşallah, darısı bekleyen lere

Inş kolay doğum olur canım sağlıkla haberlerinizi bekliyoruz

Hadi bakalim cnm yok gelmiyor bi nane tepkide yok anam hareketlerin dibine vurdum aktiflikte yinr bi cacik yok bide heryerim aciyor agriyor guya ha diyorum belim agriyor geliyo galiba bi bakyom bisey yok gelmiyir )
Aynı canım bel ağrısı beni bitiriyor ama tık yok zaten daha kanala inmemisti cuma gittiğimde.adaçayı doğumu başlatıyor diye okudum senin bilgin var mi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…