- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 36
Ben seni birakmiyicam canım artık bekleriz@meltemcivil kiz sendemi beni birakip doguracaksin anammm nisaninmi geldi snn sendemi gidiyorsun doguranlar listesine ahh ahhh bende tik yok ya bisi gelmiyor hala depar atoyorum heryerde ama nafile dun okadar gez toz yok gelmiyor beyimiz bgnde temizlik yapcm snrada hastaneye gitcem ama sanmiyorumki gelcek
Canım etkilenme sağlık sorunu yoksa normal en güzeli sonuçta yaratılış böyle zorluğu vardır ama geçici olduğunu düşünmeliyizNeden oyle diyosun, bak burda kac kisi normal olsun die bekliyoruz stres altinda.
Bende sana yazacaktım var mi gelen giden diye bakalım dr ne diyecekMaşallah bebişine canım çok tatlı neden normal doğum zor mu geçti senin?
Mesela ben :) bekliyoruz bakalım bugün 40+3 muayenem var
Canım 41 de hala doğurmazsan suni deniyor bazı doktorlar tabi suni nin işe yaraması için de rahimde belli bi olgunluk yumuşama olması gerekiyormuş yoksa sezeryan ihtimali çoğalıyor
Nisanimi geldi mi meltemin@meltemcivil kiz sendemi beni birakip doguracaksin anammm nisaninmi geldi snn sendemi gidiyorsun doguranlar listesine ahh ahhh bende tik yok ya bisi gelmiyor hala depar atoyorum heryerde ama nafile dun okadar gez toz yok gelmiyor beyimiz bgnde temizlik yapcm snrada hastaneye gitcem ama sanmiyorumki gelcek
Canım kanala yerleşiyorsa o da akıntı yapar sen çantanı kapıya yakın yere koyEmin olamadim ki nurcom, içinde kan falan yoktu, belki de basit bi akıntıydıdur kız daha kanala ınmemiş benmkı, doğmasına cok var :))
Daha konuşmadım cnm çarşamba kontrol var o gün konuşucam ve evt reşat beye ablalarımda gitti onlara hiç böyle ilaç falan vermezdi onlar memnun olduğu için bende ona gittim bnm şansıma amerikaya gitmese zamanını bekleyecek biliyorum iğneye gerek kalmayacak bnm canımı sıkanda buCanım reşat bey ile konuştun mu bu konuyu?grreksiz yere ilaç vermeyen,aldığımız kilolara bile kızan bi doktor sonuçta
Gerçekten gerekli değilse vereceğini sanmıyorum
Konuşmadıysan mutlaka konuş kendisiyle rahatlarsınn :)
Rabbim hayırlı doğum nasip etsin cnm sağ salim kurtulun ikinizdeHanımlar günaydin gecirdigimiz bu 9 ay 10 gun hatta bnm biraz fazla oldu birbirmize cok destek verdik ozellikle bana cok yardimci oldunuz dpguma gidiyorum insallah hepiniz icin dua edicem insallah sizde bana edin ayilirsam vakit bulunca haber veririm size
Evet cnm hafiften benziyordu, sanrm yalancı Sancı. Acaba kaç gün sora normal Sancı gelir.Adet sancısı gibi bir sancı mıydı? Sanırım yalancı doğum sancısıdır.
Cnm slm benim de benim testi geçen hafta döndü ama şimdi de kanala girmesi gerekiyormuş, onu bekliyoruz. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Çarşamba kontrolüm var bakklm hayırlısıyla gelsin meleklerimiz.Günaydın herkese.millet doğurdu ne güzel.ben ve dogurmayan tüm annelere Allah kolay doğum nasip etsin.bebek kanala inince kaç günde doğum oluyo acaba.bebegim tersti.gecen hafta döndü.şimdi normal olacak insallah.
Günümüz ayni görünüyorCnm slm benim de benim testi geçen hafta döndü ama şimdi de kanala girmesi gerekiyormuş, onu bekliyoruz. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Çarşamba kontrolüm var bakklm hayırlısıyla gelsin meleklerimiz.
Hadi bakalim cnmBen seni birakmiyicam canım artık bekleriz
Oda emin degil cnmNisanimi geldi mi meltemin
Inş kolay doğum olur canım sağlıkla haberlerinizi bekliyoruzHanımlar günaydin gecirdigimiz bu 9 ay 10 gun hatta bnm biraz fazla oldu birbirmize cok destek verdik ozellikle bana cok yardimci oldunuz dpguma gidiyorum insallah hepiniz icin dua edicem insallah sizde bana edin ayilirsam vakit bulunca haber veririm size
blueflower cnm reşat bey sanada bu kortizon iğnesini yaptırmanı söyledimi aynı haftadayız seninle öğrenmem lazımda
Ne iğnesi bu canım. Hayır bana herhanbirşey yaptrmamı söylemedi.Saol cnmblueflower ile doktorumuz ve haftamız aynı bakalım onada verdimi iğne. Güzel dileklerin için saol rabbim sanada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm
Aynı canım bel ağrısı beni bitiriyor ama tık yok zaten daha kanala inmemisti cuma gittiğimde.adaçayı doğumu başlatıyor diye okudum senin bilgin var mi bu konudaHadi bakalim cnmyok gelmiyor bi nane tepkide yok anam hareketlerin dibine vurdum aktiflikte yinr bi cacik yok bide heryerim aciyor agriyor guya ha diyorum belim agriyor geliyo galiba bi bakyom bisey yok gelmiyir )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?