• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ay nilaycım bence bir an önce ütüle canım benim doğumdan önceki gece çantamı hazırladık ve bir anda hazırladık sende hazırlıksız yakalanma canım

Benim oğlan da onu bekliyor sanırım canım. :KK70:
Ama pazartesiye kadar doktorum da yok. :rolleyes:
Sabah ben sıkıldım artık diyince eşim de ben oğlanla konuştum senin hazırlanmanı bekliyormuş, sen hazırlanınca gelecekmiş diyordu. :p

beni iyice heyecan sardı kızlar yaa:KK61:iyiydim sakindim ama bu hafta psikolojim değişti.sezeryan olcak benimkide 21 aralıkta.epidural değil de genel anestezi mi olsam diye bile düşünmeye başladım

Lady 23 Lady 23 komik ve güzel bir gebelik anisi olmuş canim:KK48:
@efe keremin annesi Canim herseyin hayirlisi sıkma canını yeterki ikinizde saglikla kavuşun birbirinize gönül isterdiki normal olsun ama sezeryanda bir secenek ne güzel ya oda olmasaydi :KK48:napardık

Benimde çarşamba sezeryan bebeğimi cok merak ediyorum:rolleyes:

Canım nasıl oldun? Daha iyi misin grip konusunda?

Benim oğlan da onu bekliyor sanırım canım. :KK70:
Ama pazartesiye kadar doktorum da yok. :rolleyes:
Sabah ben sıkıldım artık diyince eşim de ben oğlanla konuştum senin hazırlanmanı bekliyormuş, sen hazırlanınca gelecekmiş diyordu. :p
ayy canım ya dr bekleyin siz az kaldı bir hafta dah beklesin kerata

beni iyice heyecan sardı kızlar yaa:KK61:iyiydim sakindim ama bu hafta psikolojim değişti.sezeryan olcak benimkide 21 aralıkta.epidural değil de genel anestezi mi olsam diye bile düşünmeye başladım

Canım bu aralar çoğumuzun psikolojisi sapıttı. Yalnız değilsin. İnşallah bugünleri de atlatacağız hayırlısı ile.

ayy canım ya dr bekleyin siz az kaldı bir hafta daha beklesin kerata

Bende o yüzden çok enerji harcamamaya çalışıyorum canım. :)
Zaten doktorum da perşembe günü ben yokken hoplayıp zıplama sakın dedi. Ayın 14 ünde randevumuz var kısmetse. :)

Eşim de bu akşam oğlanlar 40 haftayı dolduruyormuş diyor garibim. :)

evet extra istiyomuş. ama gün içinde olursa defne olmazsa gece nöbneti olan başka bi dr var. ona denk geliyo cnm ondanda memnunuz. gerçi doğum olup bitince iş bitmiyor sonuçta ertesi gün falan da çok önemli. cumartesi çalışıyor mu defne onu bilmiyorum işte ?
Calisiyr cnm oglene kadar kim gece doktoru ben hic denk gelmedim ben defneyi cagircm oyle olursa ins gece olmz ama olursada yapacak bisey yok

Simdi ayni duyguyu paylasmayi dusunuyordum..benimde cuma gunu spinal sezeryn olacak..ozellikle geceleri cok dusunur oldum ruyalarima giriyor her sey ters gidiyor ruyalarimda:( cok panik bir yapim var agridan sizidan korkmuyorumda o an her sey ters giderde panik olrum diye korkuyorum..o an nasil dusunsemde kendimi motive edebilirim bilemiyorum of :(

Epidural ol bence bebeginin dogdugu anı kaçırma. Sezeryan da olsa normalde olsa sonucta daha once başımıza gelmeyen bir operasyon dogum korkmamiz normal :KK19:

Ayy kızlar azıcık gülün komik birşey anlatacağım :KK48: 19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi:KK70::KK70::KK70: kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi:KK70:
Hahahs cok komikmis ya hay Allahim :KK70::KK70::KK70:7

Simdi ayni duyguyu paylasmayi dusunuyordum..benimde cuma gunu spinal sezeryn olacak..ozellikle geceleri cok dusunur oldum ruyalarima giriyor her sey ters gidiyor ruyalarimda:KK43: cok panik bir yapim var agridan sizidan korkmuyorumda o an her sey ters giderde panik olrum diye korkuyorum..o an nasil dusunsemde kendimi motive edebilirim bilemiyorum of :KK43:
Şöyle düşün doktorun binlerce kadını dogurtmus simdiye kadar sen sadece birisin.Tecrubesine ve doktoruna guven dualarini oku hepimiz Allaha emanetiz evladina kavusup koklayacagin anı dusun

En iyisi sen telefonlara bakma canım. Ben o konuda rahatım. Arayan soran yok. :) Beni de bazen ağrılar bazen de istediğim gibi hareket edememek sinir ediyor.
Artik annem ve esim dışında açmıyorum zaten aldım dersimi ohh miss:KK50:

Kızlar beni 2 saat önce falan sağlık ocağından aradılar bebeğin TSH ı riski dedi yarın gelin tekrar topuk kanı alacağız dedi ne bu TSH internetten baktım. Zeka geriliği diyor, gelişim bozukluğu diyor çok kötü oldum
Cnm bosyere uzme kendini bu saglik ocaklari birkezde duzgn yapsnlr islerini ya bnm hamileligimdedee tahlili yanlis yapmislrdi bebegim gelismiyrdu onlarn hesaba gore cok aglamstm yiprandim oyuzdn skmada canini tekrar yaptr bklm,ne cikck

Epidural ol bence bebeginin dogdugu anı kaçırma. Sezeryan da olsa normalde olsa sonucta daha once başımıza gelmeyen bir operasyon dogum korkmamiz normal :KK19:
öyle tabi minnoşumun doğduğu anı görmeyi çok isterim ama bi yandan da bütün konuşmaları falan duycam,ameliyathane atmosferini yaşıycam falan,bunlar düşündürüyo beni.kurbanlık koyun gibi masaya yatıp beklemek,off bilmiyorum kızlar ya:KK43:

Back
X