• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet onu okudum faniciğim de kilo terazide ölçülmüyor ki sonuçta, onda yanılma payını anlayabilirim ama boyu vs'si tutar sanıyorum.:110:

bak o konuda ben de rahatım cnm, ne arayan var ne soran :KK14:

Kilo ve boyu yaptığı ölçümler belirliyor ama değil mi canım? Onu da ne kadar doğru ölçüyor ya da ultrason ne kadar hassas onu da bilemeyiz gibi geliyor bana. Bir de bebeğin pozisyonu girince işin içine tam bir muamma. Bebek de her ultrasonda aynı pozisyonda olmuyordur. Anlayacağın bu konuya girince benim kafamda deli sorular oluşuyor. :KK8:

Sen kendini ve bebeğini düşün tatlım. Aramayanlar kendisi kaybediyor ne yazık ki ama farkında bile değiller.

Ben normalde hemen karamsarlaşan biri değilim ama ona rağmen gitgeller yaşıyorum canım. Bu süreçte çok normal bence. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın canım öyle düşünmeye çalış.
Bugun bu duygularin normal oldugunu dusunuyorsam yarin bir sey duyuyorum ya da dusunuyorum yine strese giriyorum gercekten en zoruda bu son donemmis korkular heyecan panik gitgeller insani mahfediyormus..ama elden bir sey gelmiyor o cuma sabahi oyle ya da boyle o bebek ordan alincak..ne diyelim Allah guzel dogum hikayeleri yazSin bizede..
bebegimiz yanimizda sagsalim evimize donupte tekrar buraya yazdigimiz o gunu yasatsin Allah bizede..

folik .!.:
Amin kuşum, Evet gerçek anlamda eli kulağında hep ultrasonda :KK70: mecaz anlamda da öyle olsa iyi olur :KK34: zira sabrım azalıyor.
İmam olacak herhal senin bebiş sürekli eli kulağinda olduguna göre:-)Gelir gelir canim sabir :KK19:

Kilo ve boyu yaptığı ölçümler belirliyor ama değil mi canım? Onu da ne kadar doğru ölçüyor ya da ultrason ne kadar hassas onu da bilemeyiz gibi geliyor bana. Bir de bebeğin pozisyonu girince işin içine tam bir muamma. Bebek de her ultrasonda aynı pozisyonda olmuyordur. Anlayacağın bu konuya girince benim kafamda deli sorular oluşuyor. :KK8:

Sen kendini ve bebeğini düşün tatlım. Aramayanlar kendisi kaybediyor ne yazık ki ama farkında bile değiller.
Ya bebeğin boyu demiyorum cnm tabisi o ortalama bi hesapmış, doktorum söyledi uyluk kemiğini ölçüyoruz ya dedi, ee? dedim, onu 7 ile çarpıyoruz boyunu böyle tahmin ediyoruz dedi. Ama kafa ölçüsü tutar yani, o sabit. Cihaz kalitesine göre de hadi yarım santim kaysın.
Yani düşünmüyorum desem yalan olur, aklımın bi köşesini kemiriyor fare gibi, aramayanlar utansın :63:

Bugun bu duygularin normal oldugunu dusunuyorsam yarin bir sey duyuyorum ya da dusunuyorum yine strese giriyorum gercekten en zoruda bu son donemmis korkular heyecan panik gitgeller insani mahfediyormus..ama elden bir sey gelmiyor o cuma sabahi oyle ya da boyle o bebek ordan alincak..ne diyelim Allah guzel dogum hikayeleri yazSin bizede..
bebegimiz yanimizda sagsalim evimize donupte tekrar buraya yazdigimiz o gunu yasatsin Allah bizede..

İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

CAnimm yazamadım size tlf bozuldu 27 sinde dogdu kizim 11 günlük olduk bile guzel bi dogum gecirdim sonrasinda da cok agri çekmedim bebiste gayet iyi 3150 gr 49 cm dogdu hafif sarilik gecirdik simdi bisey yok gibi sütüm hemen geldi ama gece bizi cok zorladigi icin 1 kere mama veriyoruz özetle bizde haberler iyi. Kimler dogurdu acaba baska herkes iyi miii
Çok mrk ettim sizi çok şükürrrrr cnmmm iyi olmanıza sevindimmm:nazar:maşallah kızına maşallah:nazar:
Sütün varsa mama verme cnm, bize de de reçeteye yazmış aldırmadım bile bol bol emziriyorum. Dr.a sonra söyledim mama yazmışsınız reçeteye vermiyorum diye 'verme tabi sorun olmadıkça ,emiyorsa sadece anne sütü yeter dedi' Dilimin ucuna geldi yeter tabi de ne diye dayadın hemen mamayı o zmn :KK48:
Bizde iyiyiz Duru hnmla takılıyoruz çok güzel di miiii annelikk:KK46:
Unutma bizleriiii yaz cnmm aralarda

Ya bebeğin boyu demiyorum cnm tabisi o ortalama bi hesapmış, doktorum söyledi uyluk kemiğini ölçüyoruz ya dedi, ee? dedim, onu 7 ile çarpıyoruz boyunu böyle tahmin ediyoruz dedi. Ama kafa ölçüsü tutar yani, o sabit. Cihaz kalitesine göre de hadi yarım santim kaysın.
Yani düşünmüyorum desem yalan olur, aklımın bi köşesini kemiriyor fare gibi, aramayanlar utansın :63:

Doğunca da kafayı ölçüyorlarsa bir karşılaştırma yaparız canım. :)

Sana diyorum da tatlım bakma bende akşam sinir oldum da. :KK8:

Doğunca da kafayı ölçüyorlarsa bir karşılaştırma yaparız canım. :)

Sana diyorum da tatlım bakma bende akşam sinir oldum da. :KK8:
Bu akşam mı? noldu kuzum? Beni de önceki gün teyzem aradı, ben de o günlerde iyi değildim biliyosunuz, sesini duyunca bi ağladım bi boşaldım, konuşamadık :KK45: kırk yılda bi teyzem aradı, onda da konuşamadık iyi mi, güler misin ağlar mısın :KK70:

Zaten çapaya giden sonuçlarda risk çıkmış canım bir daha alıp göndereceklermiş
Canım inşallah kötü birşey çıkmaz benim kızın zamanında on sene önce devlette aldırmaya gitmiştik ordan sağlık ocağına yolladılar alındı bir bayanda ikinciye gelmişti çok kötü sonuçlarda direk çapa çağırıyormuş iyi düşünelim iyi olsun meleklerimiz

Back
X