- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
Amin kuşum, Evet gerçek anlamda eli kulağında hep ultrasondaseninde bebeğinin eli kulağindadir canim bugün yarin gelir
Hayirlisiyla kavusalim yavrularimiza insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuşum, Evet gerçek anlamda eli kulağında hep ultrasondaseninde bebeğinin eli kulağindadir canim bugün yarin gelir
Hayirlisiyla kavusalim yavrularimiza insallah
Amin inş.@nicki nick haklı çıkacak sanırım tatlım. Yolun sonuna geldin galiba. :) Güzel haberlerini bekliyoruz canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Evet onu okudum faniciğim de kilo terazide ölçülmüyor ki sonuçta, onda yanılma payını anlayabilirim ama boyu vs'si tutar sanıyorum.
bak o konuda ben de rahatım cnm, ne arayan var ne soran![]()
Hadi sağlikla bir avazda gelsin bebeğin canimYeni tuvaletten ciktim içeri gidiyordum birden bi islakli altima isemis gibi
Bugun bu duygularin normal oldugunu dusunuyorsam yarin bir sey duyuyorum ya da dusunuyorum yine strese giriyorum gercekten en zoruda bu son donemmis korkular heyecan panik gitgeller insani mahfediyormus..ama elden bir sey gelmiyor o cuma sabahi oyle ya da boyle o bebek ordan alincak..ne diyelim Allah guzel dogum hikayeleri yazSin bizede..Ben normalde hemen karamsarlaşan biri değilim ama ona rağmen gitgeller yaşıyorum canım. Bu süreçte çok normal bence. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın canım öyle düşünmeye çalış.
Hadi inşallah sağlıcakla alırsın kucağına :)Yeni tuvaletten ciktim içeri gidiyordum birden bi islakli altima isemis gibi
Amin kuşum, Evet gerçek anlamda eli kulağında hep ultrasondamecaz anlamda da öyle olsa iyi olur
zira sabrım azalıyor.
İmam olacak herhal senin bebiş sürekli eli kulağinda olduguna görefolik .!.:Amin kuşum, Evet gerçek anlamda eli kulağında hep ultrasondamecaz anlamda da öyle olsa iyi olur
zira sabrım azalıyor.
Ya bebeğin boyu demiyorum cnm tabisi o ortalama bi hesapmış, doktorum söyledi uyluk kemiğini ölçüyoruz ya dedi, ee? dedim, onu 7 ile çarpıyoruz boyunu böyle tahmin ediyoruz dedi. Ama kafa ölçüsü tutar yani, o sabit. Cihaz kalitesine göre de hadi yarım santim kaysın.Kilo ve boyu yaptığı ölçümler belirliyor ama değil mi canım? Onu da ne kadar doğru ölçüyor ya da ultrason ne kadar hassas onu da bilemeyiz gibi geliyor bana. Bir de bebeğin pozisyonu girince işin içine tam bir muamma. Bebek de her ultrasonda aynı pozisyonda olmuyordur. Anlayacağın bu konuya girince benim kafamda deli sorular oluşuyor.
Sen kendini ve bebeğini düşün tatlım. Aramayanlar kendisi kaybediyor ne yazık ki ama farkında bile değiller.
Allah yardimcin olsun canim insallah sagsalim kavusursun yavrunlaYeni tuvaletten ciktim içeri gidiyordum birden bi islakli altima isemis gibi
Meşhur ultrason pozları gibi güzel pozlar verir yine size gelince inşallah canım. :)
inşallah amin inşallah sağlıkla gelsin hepimiznkiİmam olacak herhal senin bebiş sürekli eli kulağinda olduguna göreGelir gelir canim sabir
![]()
Cnm gittin mi, napıyosun, ne kadar bu ıslaklık, bayağı geldi mi? hala geliyor mu?Yeni tuvaletten ciktim içeri gidiyordum birden bi islakli altima isemis gibi
Bugun bu duygularin normal oldugunu dusunuyorsam yarin bir sey duyuyorum ya da dusunuyorum yine strese giriyorum gercekten en zoruda bu son donemmis korkular heyecan panik gitgeller insani mahfediyormus..ama elden bir sey gelmiyor o cuma sabahi oyle ya da boyle o bebek ordan alincak..ne diyelim Allah guzel dogum hikayeleri yazSin bizede..
bebegimiz yanimizda sagsalim evimize donupte tekrar buraya yazdigimiz o gunu yasatsin Allah bizede..
İnşallah canimİnşallah sabaha daha iyi uyanırsın canım. :)
Çarşamba günü de güzel haberlerini alırız.![]()
Çok mrk ettim sizi çok şükürrrrr cnmmm iyi olmanıza sevindimmmCAnimm yazamadım size tlf bozuldu 27 sinde dogdu kizim 11 günlük olduk bile guzel bi dogum gecirdim sonrasinda da cok agri çekmedim bebiste gayet iyi 3150 gr 49 cm dogdu hafif sarilik gecirdik simdi bisey yok gibi sütüm hemen geldi ama gece bizi cok zorladigi icin 1 kere mama veriyoruz özetle bizde haberler iyi. Kimler dogurdu acaba baska herkes iyi miii
Ya bebeğin boyu demiyorum cnm tabisi o ortalama bi hesapmış, doktorum söyledi uyluk kemiğini ölçüyoruz ya dedi, ee? dedim, onu 7 ile çarpıyoruz boyunu böyle tahmin ediyoruz dedi. Ama kafa ölçüsü tutar yani, o sabit. Cihaz kalitesine göre de hadi yarım santim kaysın.
Yani düşünmüyorum desem yalan olur, aklımın bi köşesini kemiriyor fare gibi, aramayanlar utansın![]()
aaaa maşallah :))Kızlar ben doğurdum :))
Yok canım nerde enson 2800 dü3000 olcanı bile zannetmiyorum benim kızda son ayda hiç almamıştı inşallah oluraylacım 0 numara bez 2-5 kg kadarmış benim kız 2640 doğdu ama 2270 kadar düştü bence küçük olmaz yani eğer 5 kg bebek doğurmayacaksan tabi :)
Bu akşam mı? noldu kuzum? Beni de önceki gün teyzem aradı, ben de o günlerde iyi değildim biliyosunuz, sesini duyunca bi ağladım bi boşaldım, konuşamadıkDoğunca da kafayı ölçüyorlarsa bir karşılaştırma yaparız canım. :)
Sana diyorum da tatlım bakma bende akşam sinir oldum da.![]()
Canım inşallah kötü birşey çıkmaz benim kızın zamanında on sene önce devlette aldırmaya gitmiştik ordan sağlık ocağına yolladılar alındı bir bayanda ikinciye gelmişti çok kötü sonuçlarda direk çapa çağırıyormuş iyi düşünelim iyi olsun meleklerimizZaten çapaya giden sonuçlarda risk çıkmış canım bir daha alıp göndereceklermiş