- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
41 den sonra riskler artıyo ve ben tavsıye etmiyorum, bu riski senn üstlenmen gerekiyor dedi.yok canım demedi öyle birşey. zaten 42 ye kadar beklemek normal diyor doktorum. benim arkadaşım 42+5 e kadar bekledi ama ne yazık ki çok ters bir pozisyonda olduğu için yapamadı. benim doktorumdu doktoru. neden imza alıyorlar anlamadım
Evet canımcım cuma günü nasipse. En kısa zamanda sen de kavuş kuzunla inşallahSenn de cuma mı canm?? Hadi hayrlisi olsun bakalim Doğurmayan kalmayacak ben dısında
MasaAllah Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin anali babali büyüsünKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Ay canım ya Allah yardimcin olsun zaten son zamanlar zor geçiyor bide hastalık yüz biber olmuş neyse az kaldı ins bi an önce kurtulursun
Off geçmedi mi hala ya( kıyamam cnm bnm
Ne cikti tahlillerdr hayirdir cnm bnm yarin sezryan var hayirlisi bakalim
Kızlar yarın planli 3 doğumumuz var dimi
@efe keremin annesiGul_ay01 @gulsrht
Hepsini öpüyoruuuuuuzzzzzz :) ve yarın cok cok güZel haberlerini bekliyoruz :)
Bekliyoruz canım sonuna kadar bi aksilik olursa ayrı ama ben normal denemek istiyorumBenimki öyleydi. Şeffaf, yumurta akı kıvamında. Henüz başka birşey yok.
Kilosu ne kadar canım? Geçenlerde aralık annelerinden biri 4500 gr.normal doğum yapmıştı.
Geri sayım başladı...
Sen ne zaman gideceksin kontrole kanala inmiş olurlar umarım omkadar yürüyüş yaptıkValla ben de hiç ama hiç istemiyorum ama napalım başakcım kaderden kaçınılmaz
Canım sümük gibi olan nişan mı ama renksiz bende de oldu ama renk yok diye dikkate almadimfolik ciğim, o gelen akıntı sümük gibi oluyor. yani akıntı gibi değilde yoğun yapışkan ve rahatsız edici. yoksa benim de inanılmaz akıntım var. açıkcası ilk doğumum gibi pembemsi olmazsa anlayamayacağım gibi görünüyor :)
huzurluvemutlu bence de iğrenç
amanınnn yok yok istemem de istemem, 19'u bile geç bana kalırsahaha gunleri tskas edek istersen cnm
yok kız kaldırır mıyım hiç denemem bile ama yoruyorum kendimi, sürekli bişeyle meşgulüm, gerçi ben normalde de böyleyimBen de gerçekten ağır kaldırdığını düşündüm.
Ben 3 gündür hurmayı 5 e çıkardım.
evet yaa stres topu gibiAyla son günlerin neşe kaynaği oldu :)
Sanki ben tahlıller iyi, doğum kesin gibi okudum ama yaniliyo olablrm canm.
evet cnm akıntı başka, bu kendi başına aynı sümük gibi yeşil yapışkan lastik gibi pis bişeyfolik ciğim, o gelen akıntı sümük gibi oluyor. yani akıntı gibi değilde yoğun yapışkan ve rahatsız edici. yoksa benim de inanılmaz akıntım var. açıkcası ilk doğumum gibi pembemsi olmazsa anlayamayacağım gibi görünüyor :)
hayırlısı olsun cnm, daha fazla yorulmadan Allah kurtarsın ..folik
Kızlar tahlil sonuclarim pek iyi değil yarin doktora göstericem ona göre yapilip yapilmayacağina karar verecek doktorum.
Zaten öksürükte gecmedi hala,bakalim hayirlisi olsun yarin haber veririm size.
sana da hayırlı olsun cnm, maşallahMerhaba , 04.12.2015 te aramıza geldi benim güzel kızım dasarılığımız var ama biraz yarın kontrole gitçez .inşallah düşmüştür doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun , yapacaklara da hayırlı doğumlar inşallah
Merhaba, 04.12.2015 te aramıza geldi benim güzel kızım dasarılığımız var ama biraz yarın kontrole gitçez. İnşallah düşmüştür doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, yapacaklara da hayırlı doğumlar inşallah
Gozun aydn cnm cok sevindm@nilbebekveannesi
bugün sağlık ocağına gittik kanı aldılar topuktan sonuçlar sonra çıkarmış olan sonuç kaç diye sordum bize söylemiyorlar dedi. bende gittim özel hastanede bir daha ölçtürdüm gayyeet iyi çıktı değerlerimiz. doktor zaten dedi küvezde sarılık geçirdimi dedi fototerapi aldımı dedi evet dedim o zaman değerler zaten doğru olmaz dedi. iyi bir ohh çektiim
Sormaya bnada cok geliyr vakit durmus bana nanik yapiyoramanınnn yok yok istemem de istemem, 19'u bile geç bana kalırsa
yok kız kaldırır mıyım hiç denemem bile ama yoruyorum kendimi, sürekli bişeyle meşgulüm, gerçi ben normalde de böyleyimooo sen bayağı hazırsın zaten gününde geldi negzel ben de artırayım artık o zmn, az önce çantam tamamen hazır hale geldi
evet yaa stres topu gibi
evet cnm akıntı başka, bu kendi başına aynı sümük gibi yeşil yapışkan lastik gibi pis bişey
hayırlısı olsun cnm, daha fazla yorulmadan Allah kurtarsın ..
Amiiinnnnn. İnşaallah.Ağzindan bal damliyo canm emelim :))
İnş isteyen herkese leylosunkı gibi, ani acisiz normal dogum kısmet olsun :))
Benimki renksizdi. Bir arkadaş renksiz de olabilir dedi. Kimdi unuttum.Anladim canım akşamdan beri hafif sancılara var acaba nişan mi dedim gerçi renksiz ama dün sana yazmıştı birisi renksiz de olabilir diye o yüzden sordum
Hadi hayırlısı. Bakalım plansız da olacak mı?Kızlar yarın planli 3 doğumumuz var dimi
@efe keremin annesiGul_ay01 @gulsrht
Hepsini öpüyoruuuuuuzzzzzz :) ve yarın cok cok güZel haberlerini bekliyoruz :)
aynen güzel ifade ettin cnm sanki zaman nanik yapıyorSormaya bnada cok geliyr vakit durmus bana nanik yapiyor
Maşallah sizeKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Geceleri bebeğin uyanınca ağlıyor mu? Nasıl haberin oluyor? Yoksa sen mi arada kontrol ediyorsun?bebiş bugün 24 günlük oldu. ilk geldiğinde sarılıktı 2 saate bir emziriyordum hatta emzirmekte çok zorlanıyordum çünkü uyanmıyodu. sarılık uyku yapıyor sürekli işkence yaparak uyandırmak zorunda kalıyordum. sarılığı düşünce kendi kendine uyandı. kilo almasıda gayet iyiydi o yüzden artık bebek istediği uyandığı zaman emziriyorum gündüzleri 2.5 3 saatte bir kalkıyor geceleri 4 saatte kalkıyor gece yatarken sağlam emziriyorum. acıkmadan uyanmıyorlar zaten
Açma telefonlarını.bekledikçe stres olup sinirlenmeye başlıyorum Bi de annem babam sık aramıyolar bunalmayayım die kp kv her gün arıyolar, sinirimi bozuyolar, en sonunda eşime patlıycam, garibanım hep ona patlıyorum zaten.
Benimki yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf ve yumurta akı kıvamındaydı. Ayrıca çok azdı.folik ciğim, o gelen akıntı sümük gibi oluyor. yani akıntı gibi değilde yoğun yapışkan ve rahatsız edici. yoksa benim de inanılmaz akıntım var. açıkcası ilk doğumum gibi pembemsi olmazsa anlayamayacağım gibi görünüyor :)
Anam ankaraya gdck gunu birlik pazar gunu diyr ins o gn olmz annem yanmda plsn istyrm o bana bi guc uff inadina bnm kizda bekler bekler o gun geleym der heaynen güzel ifade ettin cnm sanki zaman nanik yapıyor
Hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha oluyor. Ben senden 14 gün öndeyim. Ben de ses yok.Bugünü saymazsak son 2 günüm kaldı kavuşmamızaCuma sabahı 6'da hastanede olacağız
42.haftanın sonuna kadar mı bekleyeceksin? Doktorun ne diyor?kızlar ben 42. haftaya kadar beklicem. 2 günde 1 giderim son haftada. keşke demek istemiyorum :)
Lohusa anneler kanamalar ne durumda benim çok az geliyo sorun mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?