- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Çok teşekkür ederim. Böyle şeyler duymaya ihtiyacım var.doğum sonrası sendrom daha çabuk geçiyor korkma
Oooo demek senin de yarın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Valla.ben kendim yapiyorum yaptiramm kimseye daral gelir neyse yarin saat 11 bucukta minnakla bulusacagiz 8 30 da yatis basliyor
Senin ne kadar sürdü lohusalık sendromu?O sendrom oluyo aşırı bi duygusallık fln ama geçiyo cnm takma kafana zamanla düzenin de oturuyo zaten
Ben yaşadığım şeyleri yazıyorum belki bi faydası olur diyebnm mesela çok moralim bozulmuştu 2 saatte memeyi almamıştı 10 dk kan ter içinde kaldık niye almıyo istemiyo mu beceremiyo muyum diye üzüldüm. Çok farklı bir psikolojiye giriyosun hormonlar tavan zaten sonra bebek hemşiresi dedi acıkmamış annesi az bırak bak nasıl alcak sonr diye gerçekten öyle oldu yarım saat 40 dk sonra anında tuttu
Hangi bezi kullanıyorsun?Yok cnm terletmiyorum ben terlemesi iyi değil diye biliyodum(
Altını açınca çiş yapıyo kaka yapıyo bulaşıyo bazen hemen değişiyoruz kirleniyo yani
Dün banyo yaptırdık tam kuruluyoruz havlu ve içinde müslin bez kakasını yaptı hanfendi batırdı her yeri .
Bezden sızmıyo ama çok şükür bezden acayip memnunum
Maşallah canım.Kizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
İlişkiyi elden bırakma baco, normal doğumda faydasını görürsün. Perine masajı da yapabilirsin üşenmezsen.
ay senin 19 günün kalmış, görünce içim gıcıklandı, 19 aralığı çağrıştırdı bana, alerji oldum 19 sayısına
Kurabiye mimeltemcivil aynen aralıksız kaç dakika güldüm bilmiyorum Allah sana kolay doğum nasip etsin baco, bizi güldürdün ya sen de doğumunda böyle gül inşallah
@DuruveAnnesi hala net değil cnm tahlil sonucuna göre ertelenme ihtimali vardı en son.
Canım ağır kaldırma. Dikkat et kendine. Onun yerine egzersiz falan yap. Yürüyüş yap ya da merdiven çık.her sabah aç karnına 1 tane Kudüs hurması yiyip 1 bardak su içiyorum üstüne. yetmez mi ki? bi de ağır kaldırmaya başladım
Oyyyy çok tatlı maşallah.Nasiliz kizlar
Himmm anladım. Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.Bebegn bobrek genslemesi var birde kanala girmemis artikta girmezmis cati ile kafasinda uyusmazlik varmis o yuzden yarin sezeryan olcam 11 de
Ben de gerçekten ağır kaldırdığını düşündüm.ya yok işin geyiği, istesem de kaldıramam cnm, yani sürekli iş yapıyorum yoruyorum kendimi ama zorlamıyorum tabi mrk etme. 2'ye mi çıkarsak hurmayı. Allahım şaşırdım napcaamı gecikmesin diyepilates topu siparişi verdim internetten.
süpersiniz cnm maşallah
Biz biraz daha bekleyelim Meltem. Doğuran doğurana...Yok yok canm benm, daha hiiiiiççç belirti yok, uzun süre beni beklemeyin siz :))
Benimki öyleydi. Şeffaf, yumurta akı kıvamında. Henüz başka birşey yok.Meltemcim dün senin akintin yumurta akı gibi miydi ve renksiz miydi bana da oldu bir anda pit diye geldi
Kilosu ne kadar canım? Geçenlerde aralık annelerinden biri 4500 gr.normal doğum yapmıştı.Yüreğimi hoplattınevet tekrar başlayalım sonuçta cok lezzetli ve mübarek yiyecek hiç itirazım olmaz hurma çekirdeğinin 1 tanesini cüzdanıma koydum bereket getirsin diye atma sende oyle yap Ben hareket olarak bol bol yürüyorum ve asansör kullanmıyorum daha napıyım bilemedim kilosu engel olucak diye korkuyorum normal doğuma
Geri sayım başladı...Panik heyecan şaşkınlık hepsi için son 16-17 saat :) sonra minnaklar kucaktakime benziyor meraktayım:)
İlişkiyi elden bırakma baco, normal doğumda faydasını görürsün. Perine masajı da yapabilirsin üşenmezsen.
ay senin 19 günün kalmış, görünce içim gıcıklandı, 19 aralığı çağrıştırdı bana, alerji oldum 19 sayısına
Kurabiye mimeltemcivil aynen aralıksız kaç dakika güldüm bilmiyorum Allah sana kolay doğum nasip etsin baco, bizi güldürdün ya sen de doğumunda böyle gül inşallah
@DuruveAnnesi hala net değil cnm tahlil sonucuna göre ertelenme ihtimali vardı en son.
Valla ben de hiç ama hiç istemiyorum ama napalım başakcım kaderden kaçınılmazAy o kadar bekledik ins sezeryan olmayız
Haklısın.Birde söyle düşün belki kardes istemeyeceksiniz badeye yaşamın boyunca hsmileliginin son günleri tadını çıkarmaya çalış esinle hamile fotografı cekindin mi meselayada iki kişi olarak sinemaya gidin aylinin kilosu sınırda olmasa ben hic hadi gelsin diye stres yapmam benim derdim kilo alması
Bana sarılıkla ilgili olarak değil, bebeklerin 2 saatte bir acıkacakları için emzirmem gerektiğini söylediler. Tabi emen bebek sarılık olmaz derler ya da olsa da kolay atlatırmış.
Şimdi sen ne kadar aralıklarla emziriyorsun? Bebeğin kaç günlük oldu? Sen tecrübeli anne olarak bizi bilgilendirirsin artık. Ben daha doğum yapmadım bile.
Böyle daha iyi olmuş canım. Sonra belki ayırmakta zorlanırdın. Ama geceleri sana zor oluyordur. Uyandı mı? Acıktı mı? Ağlıyor mu?Kolay gelsin sana. Darısı biz doğuramayanların başına.
Boşver nişani sözünişan olsa bir ürkerdin farkederdin bence
Insallah cnm bende sabirsizlikla bekliyorum valla cok heyecanliyimÇok teşekkür ederim. Böyle şeyler duymaya ihtiyacım var.
Oooo demek senin de yarın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Neeeee yarın mıııııı !!!Bizi öldürmeyen herşey güçlendirirben Yarın Teklif ederse dr tamam diyecegim suniye
Cnm bosyere uzme kendini bu saglik ocaklari birkezde duzgn yapsnlr islerini ya bnm hamileligimdedee tahlili yanlis yapmislrdi bebegim gelismiyrdu onlarn hesaba gore cok aglamstm yiprandim oyuzdn skmada canini tekrar yaptr bklm,ne cikck
Canım inşallah kötü birşey çıkmaz benim kızın zamanında on sene önce devlette aldırmaya gitmiştik ordan sağlık ocağına yolladılar alındı bir bayanda ikinciye gelmişti çok kötü sonuçlarda direk çapa çağırıyormuş iyi düşünelim iyi olsun meleklerimiz
Biz biraz daha bekleyelim Meltem. Doğuran doğurana...
Aylann bi de oyle bi bombasi vardi :)
evet tatlım geçen hafta hareket etmiyor diye gitmiştim ya doktora muayene sonrasında haftaya suni ile başlatabiliriz doğumu istersen dedi yoksa sezeryana kalıcak 4 üzeri riskinden dolayıNeeeee yarın mıııııı !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?