2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Senin ne kadar sürdü lohusalık sendromu?

Hangi bezi kullanıyorsun?

Kizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Maşallah canım.
Gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini.

haha gunleri tskas edek istersen cnm

Bebegn bobrek genslemesi var birde kanala girmemis artikta girmezmis cati ile kafasinda uyusmazlik varmis o yuzden yarin sezeryan olcam 11 de
Himmm anladım. Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben de gerçekten ağır kaldırdığını düşündüm.
Ben 3 gündür hurmayı 5 e çıkardım.

Meltemcim dün senin akintin yumurta akı gibi miydi ve renksiz miydi bana da oldu bir anda pit diye geldi
Benimki öyleydi. Şeffaf, yumurta akı kıvamında. Henüz başka birşey yok.

Kilosu ne kadar canım? Geçenlerde aralık annelerinden biri 4500 gr.normal doğum yapmıştı.

Panik heyecan şaşkınlık hepsi için son 16-17 saat :) sonra minnaklar kucakta kime benziyor meraktayım:)
Geri sayım başladı...

Ayla sın günlerin neşe kaynaği oldu :)

Sanki ben tahlıller iyi, doğum kesin gibi okudum ama yaniliyo olablrm canm.

Bi kardesi olsun istiyoruz ama belli olmaz dediğin gibi, belki de son cocuk olacak. Fotoğraf cekilmedik ama sinemaya gidiyoruz tabii.

Walla emelcim, hiç kiloya takılma, istediği kadar zayıf olsun bebek ama asagi inmediği sürece normal doğum olmuyo işte. Kocaman bebekler de normal doğuyolar. Hayırlısı diyelim.

Son düzenleme:

bebiş bugün 24 günlük oldu. ilk geldiğinde sarılıktı 2 saate bir emziriyordum hatta emzirmekte çok zorlanıyordum çünkü uyanmıyodu. sarılık uyku yapıyor sürekli işkence yaparak uyandırmak zorunda kalıyordum. sarılığı düşünce kendi kendine uyandı. kilo almasıda gayet iyiydi o yüzden artık bebek istediği uyandığı zaman emziriyorum gündüzleri 2.5 3 saatte bir kalkıyor geceleri 4 saatte kalkıyor gece yatarken sağlam emziriyorum. acıkmadan uyanmıyorlar zaten

Cnm bosyere uzme kendini bu saglik ocaklari birkezde duzgn yapsnlr islerini ya bnm hamileligimdedee tahlili yanlis yapmislrdi bebegim gelismiyrdu onlarn hesaba gore cok aglamstm yiprandim oyuzdn skmada canini tekrar yaptr bklm,ne cikck

@nilbebekveannesi

bugün sağlık ocağına gittik kanı aldılar topuktan sonuçlar sonra çıkarmış olan sonuç kaç diye sordum bize söylemiyorlar dedi. bende gittim özel hastanede bir daha ölçtürdüm gayyeet iyi çıktı değerlerimiz. doktor zaten dedi küvezde sarılık geçirdimi dedi fototerapi aldımı dedi evet dedim o zaman değerler zaten doğru olmaz dedi. iyi bir ohh çektiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…