- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 36
Of of eskiden nasıl oluyormuş millet çatır çatır doguruyormusCmt günleri benm hafta baslarim okuyo, 40+0 cmt, o gün gidicem bakalim.
Kanala inmesi de yetmiyo kı, bak esraecem in bebişi kanala inmişti ama kanalda ilerlemedi sezeryan oldu
Offf ya ne zormus normal doğurmak
Bende adaçayı içiyorum canım dogumu başlatma etkisi varmış bide tarçın dediler ama onu denemedimEhuhehe:)) artık bu belirsizlik canımıza tak etti bekle bekle dur insan bişeyler yapmak istiyor boş oturmaktansa
Amin inşallah facedeki grupta biri kurabiye tarifi soruyodu ordan karıştırmışım en kötü günümüz böyle olsunİlişkiyi elden bırakma baco, normal doğumda faydasını görürsün. Perine masajı da yapabilirsin üşenmezsen.
ay senin 19 günün kalmış, görünce içim gıcıklandı, 19 aralığı çağrıştırdı bana, alerji oldum 19 sayısına
Kurabiye mi@meltemcivil aynen aralıksız kaç dakika güldüm bilmiyorum Allah sana kolay doğum nasip etsin baco, bizi güldürdün ya sen de doğumunda böyle gül inşallah
@DuruveAnnesi hala net değil cnm tahlil sonucuna göre ertelenme ihtimali vardı en son.
Gözünüz aydın ve geçmiş olsunMerhaba , 04.12.2015 te aramıza geldi benim güzel kızım dasarılığımız var ama biraz yarın kontrole gitçez .inşallah düşmüştür doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun , yapacaklara da hayırlı doğumlar inşallah
Ayy adaçayınıda hiç sevmem aslında cnm onun adet söktürücü etkisi var diye biliyordum belki doğumada faydası vardır. Yürüyüş pilates topu üzerinde zıplama merdiven çıkma bunlar yazıyor heryerde internete doğumu başlatmanın yolları diye yazınca. Aslında şundanda korkuyorum çok zorlayıp öncesinde suyumun gelmesine neden olursam yine suni sancı yemek zorunda kalırım pof ne gıcık bişey beklemekBende adaçayı içiyorum canım dogumu başlatma etkisi varmış bide tarçın dediler ama onu denemedim
Ya çok gelmesi lazım diyorlar ama benim az ondan sorun varmı diye merak ediyorum2 hafta oldu benim azaldı baya ama Ped kullanıyorum yine de
İlk başlarda çok alıngandm daha iyiyimSenin ne kadar sürdü lohusalık sendromu?
Prima premium care gerçekten çok iyiymişHangi bezi kullanıyorsun?
Maşallah canım.
Gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Cnm estetik dikiş oluyo artk mrk etme bnm dikiş izim çok belli belirsiz dr un etkisi çok büyük tabi, senin dr da iyi bir dr.du. Sezeryan zorunda kalsan bile kafana hiç takma bence. Bir de krem önerdi başka bir dr hiç iz kalmıyomuşYa ben karnmda kesik istemiyorum, ondan bu kadar sezeryan karşıtıyım
Ne güzel cabuk toparlanmişsin sen, esinle ikinz kalnca bebegn altini nasil değiştrdnz?
Bi de süt hemen geldi mi?
Cnm bakma kimsenin lafına ya, bnm de az az geliyo 16 gün oldu.Ya çok gelmesi lazım diyorlar ama benim az ondan sorun varmı diye merak ediyorum
Valla bizde bugün yalnızdık evde sanki 10 yıldır anne gibiyim hiç yabancılık çekmiyorsunTeşekkür ederim canım evet sezeryan oldu. Ameliyattan cikar cikmaz emzirdim, dün yürüdüm her ihtiyacımı kendim karşıladım gece bile esimle ikimiz kaldık sadece hic korkulacak gibi değil.
Ya ben karnmda kesik istemiyorum, ondan bu
Denizcim yarin benim kontrolum var,altran muayene fslan etmiyor doktor demi sadece dikislere mi bakiyor.iz icin hangi kremi onerdi doktorun bide korse kullaniyormusun,ben unutmusum yarin alip basliycam kullanmaya inssllah gec kalmamisimdirİlk başlarda çok alıngandm daha iyiyim
:)) genel bir kasvet çöküyor üstüne de geçiyor cnmm 5-6 güne düzeldi
Prima premium care gerçekten çok iyiymiş
Cnm estetik dikiş oluyo artk mrk etme bnm dikiş izim çok belli belirsiz dr un etkisi çok büyük tabi, senin dr da iyi bir dr.du. Sezeryan zorunda kalsan bile kafana hiç takma bence. Bir de krem önerdi başka bir dr hiç iz kalmıyomuş
Süt de hemen geliyo sen sadece doğur gerisi hallolcak cnm
Genellikle sezeryan olsa da normal dogum yapanda var ama benim sezeryan olucak ilk dogumumda sezeryandı bebeklerimin birini bası yukarda zaten biri girmiş kanala bu arada sende en yakın zamanda kucagına alırsın inş bebişini ben ilk oglumu tam 40 haftada dogurdumAllah yardımcin olsun tatlim, ikizlere normal doğum yaptiriyolar mi?
Ben aldım korse ne zaman başlanmalıymış kiDenizcim yarin benim kontrolum var,altran muayene fslan etmiyor doktor demi sadece dikislere mi bakiyor.iz icin hangi kremi onerdi doktorun bide korse kullaniyormusun,ben unutmusum yarin alip basliycam kullanmaya inssllah gec kalmamisimdir
Bende bilmiyotum bugun bir komsum hemen baslancakti dedi ama ne kadar dogru bilmiuorumBen aldım korse ne zaman başlanmalıymış ki
Evet canım Bora'da sezaryendi. Benim ama bekarken kist ameliyatımdan dolayı zaten sezaryen kesim vardı. Bora da bu yüzden oldu. Şimdi 3. ameliyatım olacak.Hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha oluyor. Ben senden 14 gün öndeyim. Ben de ses yok.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Bora da mı sezeryandı?
42.haftanın sonuna kadar mı bekleyeceksin? Doktorun ne diyor?
Rabbim o gücü veriyor nasıl oluyorsa çok güzel bir duyguValla bizde bugün yalnızdık evde sanki 10 yıldır anne gibiyim hiç yabancılık çekmiyorsun
aa ama normal bir ihtimalde sezeryanda dikişler var karında dr izin verir mi kiBende bilmiyotum bugun bir komsum hemen baslancakti dedi ama ne kadar dogru bilmiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?