2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Amin inşallah facedeki grupta biri kurabiye tarifi soruyodu ordan karıştırmışım en kötü günümüz böyle olsun

Gözünüz aydın ve geçmiş olsun

Bende adaçayı içiyorum canım dogumu başlatma etkisi varmış bide tarçın dediler ama onu denemedim
Ayy adaçayınıda hiç sevmem aslında cnm onun adet söktürücü etkisi var diye biliyordum belki doğumada faydası vardır. Yürüyüş pilates topu üzerinde zıplama merdiven çıkma bunlar yazıyor heryerde internete doğumu başlatmanın yolları diye yazınca. Aslında şundanda korkuyorum çok zorlayıp öncesinde suyumun gelmesine neden olursam yine suni sancı yemek zorunda kalırım pof ne gıcık bişey beklemek

Kızlar hatırlarsanız iki hafta önce akıntım gelmişti bal renginde dr gitmiştim çamaşırımı göstermeye utanmıştım ama fotosunu göstermiştim dr nişan demişti kendini yormayacaksın yürümeyeceksin demişti o akıntı bende üç gün sürmüştü şimdi pazar gününden beri ayakta geziyorum ev bak kredi için banka banka gez bugün aynı akıntıdan yine geliyor yani dr demesine göre nişan geldikten sonra iki saat sonrada doğum olurmuş iki hafta sonrada belki sizlerinde nişanı öyle bol bol yürüyün belki doğumlarınız hızlanır ben yürüdüğüm zaman çoğalıyor akıntım

Senin ne kadar sürdü lohusalık sendromu?
İlk başlarda çok alıngandm daha iyiyim
:)) genel bir kasvet çöküyor üstüne de geçiyor cnmm 5-6 güne düzeldi

Hangi bezi kullanıyorsun?

Maşallah canım.
Gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Prima premium care gerçekten çok iyiymiş

Ya ben karnmda kesik istemiyorum, ondan bu kadar sezeryan karşıtıyım

Ne güzel cabuk toparlanmişsin sen, esinle ikinz kalnca bebegn altini nasil değiştrdnz?
Bi de süt hemen geldi mi?
Cnm estetik dikiş oluyo artk mrk etme bnm dikiş izim çok belli belirsiz dr un etkisi çok büyük tabi, senin dr da iyi bir dr.du. Sezeryan zorunda kalsan bile kafana hiç takma bence. Bir de krem önerdi başka bir dr hiç iz kalmıyomuş
Süt de hemen geliyo sen sadece doğur gerisi hallolcak cnm

Teşekkür ederim canım evet sezeryan oldu. Ameliyattan cikar cikmaz emzirdim, dün yürüdüm her ihtiyacımı kendim karşıladım gece bile esimle ikimiz kaldık sadece hic korkulacak gibi değil.
Valla bizde bugün yalnızdık evde sanki 10 yıldır anne gibiyim hiç yabancılık çekmiyorsun

Ya ben karnmda kesik istemiyorum, ondan bu
Denizcim yarin benim kontrolum var,altran muayene fslan etmiyor doktor demi sadece dikislere mi bakiyor.iz icin hangi kremi onerdi doktorun bide korse kullaniyormusun,ben unutmusum yarin alip basliycam kullanmaya inssllah gec kalmamisimdir

Allah yardımcin olsun tatlim, ikizlere normal doğum yaptiriyolar mi?
Genellikle sezeryan olsa da normal dogum yapanda var ama benim sezeryan olucak ilk dogumumda sezeryandı bebeklerimin birini bası yukarda zaten biri girmiş kanala bu arada sende en yakın zamanda kucagına alırsın inş bebişini ben ilk oglumu tam 40 haftada dogurdum

Denizcim yarin benim kontrolum var,altran muayene fslan etmiyor doktor demi sadece dikislere mi bakiyor.iz icin hangi kremi onerdi doktorun bide korse kullaniyormusun,ben unutmusum yarin alip basliycam kullanmaya inssllah gec kalmamisimdir
Ben aldım korse ne zaman başlanmalıymış ki

Hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha oluyor. Ben senden 14 gün öndeyim. Ben de ses yok.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Bora da mı sezeryandı?

42.haftanın sonuna kadar mı bekleyeceksin? Doktorun ne diyor?
Evet canım Bora'da sezaryendi. Benim ama bekarken kist ameliyatımdan dolayı zaten sezaryen kesim vardı. Bora da bu yüzden oldu. Şimdi 3. ameliyatım olacak.
Kuzucukların hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…