- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Benim de az geliyor cnm ..Lohusa anneler kanamalar ne durumda benim çok az geliyo sorun mu sizce
çok güzelEylül Naz ya da Eylül Nazlı geldi ilk aklıma. Ben böyle edalı nazlı işveli isimleri seviyorum galiba. Kızım da Eda Duru
Malesef aynı durumdayız canmAy benimde nedense sezeryandan ödüm kopuyor karnımda kesik olması daha korkutucu geliyor normaldeki kesikten. Doğmuyo bizimkide çok inatçı ne güzel herkes yavaş yavaş kucağına alıo bebişleri bizimkinde tık yok
Yürüyüş yapabilirsin. Merdiven inip çıkılabilir. Hurma yiyebilirsin. Pilates topunda hafif zıplama hareketi olabilir.Kızlar kızlar acaba normal doğumu başlatabilmek için yapılabilecek şeyler varmı hoplayıp zıplayasım gelioBendede hala bi gelişme yok
Bu dediklerimi yap canm.Ehuhehe:)) artık bu belirsizlik canımıza tak etti bekle bekle dur insan bişeyler yapmak istiyor boş oturmaktansa
Aylacm ben günde iki kere 1 er saat yürüyorum akinti falan gelmiyo valla Bi tek cmt gecesi işte baya yoğun bi akınti gelmişti o kadar.Kızlar hatırlarsanız iki hafta önce akıntım gelmişti bal renginde dr gitmiştim çamaşırımı göstermeye utanmıştım ama fotosunu göstermiştim dr nişan demişti kendini yormayacaksın yürümeyeceksin demişti o akıntı bende üç gün sürmüştü şimdi pazar gününden beri ayakta geziyorum ev bak kredi için banka banka gez bugün aynı akıntıdan yine geliyor yani dr demesine göre nişan geldikten sonra iki saat sonrada doğum olurmuş iki hafta sonrada belki sizlerinde nişanı öyle bol bol yürüyün belki doğumlarınız hızlanır ben yürüdüğüm zaman çoğalıyor akıntım
İlk başlarda çok alıngandm daha iyiyim
:)) genel bir kasvet çöküyor üstüne de geçiyor cnmm 5-6 güne düzeldi
Prima premium care gerçekten çok iyiymiş
Cnm estetik dikiş oluyo artk mrk etme bnm dikiş izim çok belli belirsiz dr un etkisi çok büyük tabi, senin dr da iyi bir dr.du. Sezeryan zorunda kalsan bile kafana hiç takma bence. Bir de krem önerdi başka bir dr hiç iz kalmıyomuş
Süt de hemen geliyo sen sadece doğur gerisi hallolcak cnm
Ay yok ya daha hazır değilim.
10 aralığa kendimi hazırladım. Hatta 1 hafta sonrasına. Hastane çantam hazır ama fermuarı hala açık.
Kapatırsam doğum başlar diye kapatmıyorum.
İyi dileklerin için teşekkürler.
Hayırlı olsun. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini canım.
amin cnmAmin inşallah facedeki grupta biri kurabiye tarifi soruyodu ordan karıştırmışım en kötü günümüz böyle olsun
ben de dün gördüm, karnımın alt tarafı şeffafmış da ben yeni fark etmişim, eğilip bakıyorum minik ayaklarını görüyorum, ittiriyor içerden dayayıp ayaklarını, parmaklarına dokunuyorum hepsine tek tekYürüyüş yapabilirsin. Merdiven inip çıkılabilir. Hurma yiyebilirsin. Pilates topunda hafif zıplama hareketi olabilir.
Dün gece rüyamda karnımın üzerinden bastırıyorlardı. Bebeğim aşağıya insin diye.
Senn daha 19 günün var, benm 3 günüm kaldi Ben napayım :)Bugunde doguramadk iyimi
Genellikle sezeryan olsa da normal dogum yapanda var ama benim sezeryan olucak ilk dogumumda sezeryandı bebeklerimin birini bası yukarda zaten biri girmiş kanala bu arada sende en yakın zamanda kucagına alırsın inş bebişini ben ilk oglumu tam 40 haftada dogurdum
meltem sen git doğur hadi bakimSenn daha 19 günün var, benm 3 günüm kaldi Ben napayım :)
Normal canm. merak etmearkadaşlar merhaba ben 37+3 hamileyim vajina girişimde acı ile karışık ağrı ar bu normal mi acaba? bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim tşkler...
Nasil yapıcam kimeltem sen git doğur hadi bakim
Bade hanim liva hanimdn inatci cikti cnmSenn daha 19 günün var, benm 3 günüm kaldi Ben napayım :)
Aslında herşeyi akışına bırakmak lazım. Ne zaman doğmaları gerekiyorsa o zaman doğsunlar. Sadece doğumu kolaylaştırmak adına birşeyler yapılabilir. Erkene almak için değilAyy adaçayınıda hiç sevmem aslında cnm onun adet söktürücü etkisi var diye biliyordum belki doğumada faydası vardır. Yürüyüş pilates topu üzerinde zıplama merdiven çıkma bunlar yazıyor heryerde internete doğumu başlatmanın yolları diye yazınca. Aslında şundanda korkuyorum çok zorlayıp öncesinde suyumun gelmesine neden olursam yine suni sancı yemek zorunda kalırım pof ne gıcık bişey beklemek
Canım teşekkür ederim. Umarım biz de kolayca atlatırız. Ben de prima premium care almıştım.İlk başlarda çok alıngandm daha iyiyim
:)) genel bir kasvet çöküyor üstüne de geçiyor cnmm 5-6 güne düzeldi
Prima premium care gerçekten çok iyiymiş
Cnm estetik dikiş oluyo artk mrk etme bnm dikiş izim çok belli belirsiz dr un etkisi çok büyük tabi, senin dr da iyi bir dr.du. Sezeryan zorunda kalsan bile kafana hiç takma bence. Bir de krem önerdi başka bir dr hiç iz kalmıyomuş
Süt de hemen geliyo sen sadece doğur gerisi hallolcak cnm
Senin daha zamanın var canım. Hayırlısı olsun tabii.Bugunde doguramadk iyimi
Saol canım yapıcam yarından itibaren bakalım gelişme olucakmı perşembede doktor randevum var bakalım o ne dicekBu dediklerimi yap canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?