2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ehuhehe artık rüyalarına giriyor insanın. Bende hurma yiyorum aynen akşamları 2tane yürüyüş ama yapmıyorum son zamanlarda evden çıkmaya üşeniyorum ama yapıcam kesinlikle en kötü apartmanda bi aşağı bi yukarı inip çıkarım kimse görmeden

Kapat kapat hepsini kapat.

Yatıyoruz, kalkıyoruz: hamilelik, doğum, bebek.

Denizcim yarin benim kontrolum var,altran muayene fslan etmiyor doktor demi sadece dikislere mi bakiyor.iz icin hangi kremi onerdi doktorun bide korse kullaniyormusun,ben unutmusum yarin alip basliycam kullanmaya inssllah gec kalmamisimdir
Yok cnm alttan muayene etmedi dikişlerin üstünden ultrasonla baktı karından,kremin adını kağıda yazmıştı bulup yazayım sana da. Sende sorarsın hem.
Korse annem bana medical ürünler satan yerden almış hava alan özel korse dr.a sordum kullanabilirsin dedi bende kullanmaya başlıcam az bi sarkıklık var spor ve korseyle toparlanır sanırım sende de var mı?

aa ama normal bir ihtimalde sezeryanda dikişler var karında dr izin verir mi ki
Cnm bnm dikişler içerden öyle dikiş izin fln yok belli belirsiz şu an. 1 hafta su geçirmeyen bi bant vardı üstünde o kdr kontrolde onu da çıkardılar bişeycikler kalmıyo kullanabiliyosun korse. Tülbent sarın diyen de var. Hava alan özel korselerden almış annem onu kullancam

Merhaba ben de aralık annesiyim. İkinci sezeryanim olacak.imkanınız varsa normali zorlayin beş sene geçti hala dikiş izi duruyor Smile işareti gibi . dışardan kapanır gibi olmasi önemli değil içerden kaç kat kesiliyor. arada sizleri takip ediyorum . normali bekleyenler cuma günü sancıları tutabilir gibi geliyor çünkü cuma yeni ay olacak. yeni ay da canlılar hayvanlar filan doğum yaparmış zamanı dolanlar. doktorunuza cumaya geçsin sezeryana zorlayan varsa .

Bu arada normali düşünenler alttan muayene mutlaka isteyin. Doktorlar alttan muayene ederek Rahmi uyarıyorlar bi kaç güne sancı kendiliğinden başlayabiliyor.

hoşgeldin, hatırlatmalar için teşekkürler

Kizlar canim cok sikkin devletteki doktorlar bebek iri evet ama once normali deniycez olmazsa sezeryana karar vericez diyo ozel direk sezeryan diyo. Yani normalin sancisini cekip sezeryana gecmek ostemiyorum
Normal dogumu cok istiyorum ama kesin konusmuyolar ne yapmaliyim Allah askina bana akil verin dusunup duruyorum ne yapmaliyim diye
Gecen hafta dr um 3.800 4 ARASI DEDI HER DR FARKLI OLCUYOR AMA 1 ay once kafasi 4 hafta onde gidiyordu kafasida iri vucuda gore

Hoşgeldin canım. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Benim perşembe, günüm doluyor. Doktorum o gün kontrole çağırdı. Sanırım dediğin gibi cuma doğum yaparım. Ay takvimine çok inanırım ben. Yeniayda demek doğum oluyormuş. Bunu da Yeni öğrenmiş oldum. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Bu arada normali düşünenler alttan muayene mutlaka isteyin. Doktorlar alttan muayene ederek Rahmi uyarıyorlar bi kaç güne sancı kendiliğinden başlayabiliyor.
Geçen cuma doktorum alttan muayene etti. Hiç açıklık yoktu. Bebeğim kanala inmiş. Nst de sancım çıkmadı. Bekliyoruz artık.

40 haftaya girdiğimiz bu gün yani doktorun muhtemel doğum tarihi diye verdiği bugün geldi minik oglum. Allah'im o doğum anı ne muhteşem bi duygu, isteyen heerrkese tattır. Ya minicik eller kollar :) bi de doktoru azarladı muayene ederken soydu diye :)

Bence normali dene canm, direk sezeryan hiç mantıklı değil

Bugun mu oldu doğumun canm, maşallah maşallah, gözün aydn :)

Aylacm ben günde iki kere 1 er saat yürüyorum akinti falan gelmiyo valla Bi tek cmt gecesi işte baya yoğun bi akınti gelmişti o kadar.
Meltem senin hep normal olucak gibime geliyor öyle hissediyorum ve 40 tan bir hafta sonra falan gibi birde sanki çok ağrılı olmayacak gibi inşallah şu yere oturup duvara yaslanıp bacak mı atıyoduk ne onuda denesene bi bakalımyakıınmı doğum birde doğruluğunu teyit ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…