2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
tamam tatlim belden baglamali alayim,kendjmi ilk defa boyle gorunce cok bozikmustu moralim.su meme acisi da gecince benden mutlusu olmayacak

Dogumdan snra doktor soyldi cnm

tamam tatlim belden baglamali alayim,kendjmi ilk defa boyle gorunce cok bozikmustu moralim.su meme acisi da gecince benden mutlusu olmayacak
Doğum yapan anneler ayakta bu saatte
Seninde gözün aydın canım,nasıl geciyor doğum sonrası benim agrımlar biraz çok oluyor sezeryan fenaymış

yalancı meme vermeyr başlayan var mı kızlar
Vicdanim sizliyor ama verdm valla fena tuttu mıçır mıçır emiyor bnm kurtaricim oldu dün butun gun mememe yapisikti artik izdirsp haline gelmisti

Sezeryan snrasi gazimu cikaramdgm icin hepsi ust uste geldi mecbur verdmm smdi memede uyuya kaliyor yerine koyunca agliyor yine veriyorum snra atiyor yoksa oyuncak yapti beni

doğum yapan arkadaşımız hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

mrb kaç günlük bebeğiniz?

Bende hastane de verdim kontrole gidince doktor sakın vermeyin dedi. Agladı başa çıkamadı doktor sonra kendisi verdi memeyi. Neymiş çok erkenmiş daha

Canim gunaydin yazdigin icin cik tesekkur ederim. Doktorun ne guzel izah etmis bir kac dr gittigim icin kafa karisikligi oldu bende sezeryan mi normal mi diye. Ozelde hic normale yinlendiren bir dr rast gelmemistim eger ankaradaysan bana dr nu inerir misin? Bugun koru hastaneainden bir dr randovu aldim ina gidicegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…