- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Kulqğıyla oyna yada ayak içine bi iki fiske şeklinde vur uyanıyorşar3_5 nöbetindeyiz kızlar bizimki uykudan gözünü açmıyor napıcaz
tamam tatlim belden baglamali alayim,kendjmi ilk defa boyle gorunce cok bozikmustu moralim.su meme acisi da gecince benden mutlusu olmayacakBelden bağlamalı benimki şort tarzı alma bence belden olanları ayarlayabiliyosun biraz Zaman geçince daha da sıkı takarım hem ter atmak hem de iyice sıkılaşsın diye. Eski zamanlarda bile beller ince olsun diye ne kdr skıyolarmış o korselerikremin adını etiketlemiştim cnm Contractubex
Meme uçlarım bu hafta daha iyi gibi seni anlıyorum geçen hafta benimde öyle oldu ağlanıyodum emzirirken(( çok kötü durumda olanı iki defalık emzirme sadece sağ ve kremle diğerini emzir. Ben öyle yapmıştım. Sanırım emzirmeye alıştıkça doğru biçimde emzirmeyi becerdikçe ağrımız kalmayacak
Moral bozmak yok spor ve korseyle çabuk toparlar bencesende zayıftın zaten birşey kalcağını sanmıyorum daha yeni diye az biraz sarkık
Amin canim hayirli guzel haberlerle gel,kimbilir nasil heyecanlisindir simdiBen doğum için yoldayım Rabbim sağlıklı doğum versin inş herkese
yakinda anlarsin tatlimYine bizim hamişligimizden faydalanılıp burada toplaşılmış yakalandınız @nilbebekveannesi @Dekalpy@folik tatlim bu arkadaşlar neden bahsediyor? Akan sütler yok 1 mt isabetli atıslar süt kaka filan ben var anlamamak
Dogumdan snra doktor soyldi cnm@cakil45 sen de doğum yapmışsın. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Kordonun dolandığı ne zaman belli oldu? Neyse hayırlısı ile atlatmışsın ya, önemli olan o. Sağlıkla büyüt bebeğini canım.
Çok merak iyi değildir.
Tamam canım. Çok teşekkürler. Doğumdan sonra siz tecrübeli annelere bol bol sorumuz olacak.
Sağlıklı güzel doğum olur inş canımBen doğum için yoldayım Rabbim sağlıklı doğum versin inş herkese
Doğum yapan anneler ayakta bu saattetamam tatlim belden baglamali alayim,kendjmi ilk defa boyle gorunce cok bozikmustu moralim.su meme acisi da gecince benden mutlusu olmayacak
Vicdanim sizliyor ama verdm valla fena tuttu mıçır mıçır emiyor bnm kurtaricim oldu dün butun gun mememe yapisikti artik izdirsp haline gelmistiyalancı meme vermeyr başlayan var mı kızlar
Allah yardimcin olsun canim ayılınca bizede yaz sağlikla kavuşun insallahBen doğum için yoldayım Rabbim sağlıklı doğum versin inş herkese
Allah yardimcin olsun canimBen doğum için yoldayım Rabbim sağlıklı doğum versin inş herkese
mrb kaç günlük bebeğiniz?Vicdanim sizliyor ama verdm valla fena tuttu mıçır mıçır emiyor bnm kurtaricim oldu dün butun gun mememe yapisikti artik izdirsp haline gelmisti
Sezeryan snrasi gazimu cikaramdgm icin hepsi ust uste geldi mecbur verdmm smdi memede uyuya kaliyor yerine koyunca agliyor yine veriyorum snra atiyor yoksa oyuncak yapti beni
Bugun 2 gunluk olacak pazartesi saat 11 de dogum yaptimmrb kaç günlük bebeğiniz?
Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecan verici bir duyguBen doğum için yoldayım Rabbim sağlıklı doğum versin inş herkese
Bende hastane de verdim kontrole gidince doktor sakın vermeyin dedi. Agladı başa çıkamadı doktor sonra kendisi verdi memeyi. Neymiş çok erkenmiş dahaVicdanim sizliyor ama verdm valla fena tuttu mıçır mıçır emiyor bnm kurtaricim oldu dün butun gun mememe yapisikti artik izdirsp haline gelmisti
Sezeryan snrasi gazimu cikaramdgm icin hepsi ust uste geldi mecbur verdmm smdi memede uyuya kaliyor yerine koyunca agliyor yine veriyorum snra atiyor yoksa oyuncak yapti beni
maaşallah :) yalnız emzik için çok erken değil mi.. bir de sağlık ocağındaki hemşire diş yapısını bozar demişti banaBugun 2 gunluk olacak pazartesi saat 11 de dogum yaptim
Canim gunaydin yazdigin icin cik tesekkur ederim. Doktorun ne guzel izah etmis bir kac dr gittigim icin kafa karisikligi oldu bende sezeryan mi normal mi diye. Ozelde hic normale yinlendiren bir dr rast gelmemistim eger ankaradaysan bana dr nu inerir misin? Bugun koru hastaneainden bir dr randovu aldim ina gidicegimCanım ben de seninle aynı durumdayım. Benim doktorum 4.300 kg lerden bahsediyor :) Bebeğim 10 gün ilerde en basından beri, ayrıca son zamanlarda Kafası 2 hafta ilerde( 10 günden sonra 2 hafta :)) ancak benim Dr özelde olduğu halde devlettekikerin sana söylediklerini söylüyor. "Doğum kişiye özeldir, çocuğun Kafası ne kadar büyük olursa olsun anneye uyumlanabilir, rahatlıkla doğabilir. Kilosu ise bir bebeği Sezeryana alma sebebi değil, doğum Başladıktan sonra ilerlemezse Sezeryana karar verilir." Ben özellikle normal doğum yanlısı bir doktor istediğim için duyduklarımdan memnunum. Sezeryana çok kolay yoldan ve gereksiz yönlendiren Dr lar var... Bu işin komplikasyonunuz hali belli, adı üstünde normal doğum. Haa gerçekten sıkıntı olan müdahale edilmesi gereken vakalar da oluyor, burada da bunu yaşayan arkadaşlar oldu... Ve en önemli karar annenin isteği... Kendisi sezeryan isteyenler var, şahsen bu tercihi anlamasam da saygı duyuyorum ve duyulması gerektiğini düşünüyorum. Yani bence en önemlisi kendin ne istediğine bak ve odaklan...ona göre secimini yap, kendini üzme. Önemli olan ikinizin de sağlığı... Anneler çocuğu için en iyisini bilir
Banada hemsireler vermeyin dedi doktora yakalansak yerdik azari zaten ama memelerim aciyor napim ya ; (((Bende hastane de verdim kontrole gidince doktor sakın vermeyin dedi. Agladı başa çıkamadı doktor sonra kendisi verdi memeyi. Neymiş çok erkenmiş daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?