2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yaa geçen kontrol Dr bana önce nst ye gir öyle muayeneye gel demişti bu defa öyle bişey demedi acaba unuttu mu yoksa son haftalarda her kontrolde girmeye gerek yokmu??? yarın kontrol. 37+3

Teşekkürler canım. Ben de sana hayırlı kolay bir doğum dilerim.

Ben doğsun doğsun diyenlerden değilim. Yeni yeni hamileliğin tadını çıkarıyorum. Keyfim yerinde. Ağrım sızım yok. Yarın beklenen doğum tarihim. Ama ben rahat 2 hafta daha bekleyebilirim.

Ama 2016 olsun diye değil. Zaten 2016 benim için imkansız gibi. 20 gün beklemez.

İlk zamanlar çok sıkıntı çekmiştim. Şimdi hamilelik bana güzel gelmeye başladı. Biraz keyif yapayım diyorum.

Ayyne güEl cok rahat bi doğum olmus snrm :) tam olarak kaç haftalik kaç günlüktün tatlm?
Ben tam 39+4 deyim ne agri var ne sanci
Ben de 39+6 yım. Aramızda 2 gün var Meltem. Yarın beklenen gün. Bakalım ne olacak. Doktor kontrolüm var. Ama doğurmaya niyetim yok.

Ben doğum için yoldayım Rabbim sağlıklı doğum versin inş herkese
Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Dogumdan snra doktor soyldi cnm
Doktorun kordonun dolandığını anlamış ama sanırım sana doğumdan sonra söylemiş, değil mi? Neyse geçmiş olsun tekrar. Atlattın ya. Önemli olan o canım. Darısı bizlerin başına.

Kizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara

Kizlar ben sezeryana giriyorum dualarinizi eksik etmeyin

efe keremin annesi ve Gul_ay01
Dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Gözün aydın cnm darısı başımıza

Yaa geçen kontrol Dr bana önce nst ye gir öyle muayeneye gel demişti bu defa öyle bişey demedi acaba unuttu mu yoksa son haftalarda her kontrolde girmeyegerek yokmu??? yarın kontrol. 37+3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…