2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benimde aynı gün doğum hatta aynı saat. Bugün aynı iğneyi banada yazdı yarın yaptırıcam 12 saat arayla 2 tane dedi. Bir sorun yok dedi neden oldugunu bende anlamadım. Kafama takıldı. Öğrenirsen paylaşırmısın

neyseki sürekli değil yoksa aile içi şiddetle sonuçlanır gelin elini kana buladı haberleri çıkar sürekli

Zaman var da o zamn beri darlamaya basltti be cnm

ohh çok şükür canım yaa sen yinede takipde ol bakalım ne olacak sonuç güzel çıkacakta insanı sinir ediyorlar işte

benim kızda anne karnından resmen aç çıktı ya odaya geldiğimizde yalana yalana geldi kucağıma ben hala doyuramadım bu kızı yaa

Ayrıca bizim bebiş te sarılık oldu değeri 12 çok yüksek değil emziriyoruz arada mama takviyesi.. Yarın topuk kanı verilecekmişiz saglık oxağında . Bu topuk kanı ne işe yarıyor.. Bir de sizin sarılık değerleri ne kadardı

canım ben arada veriyorum emziği ama dr tavsiye ettiği emziği veriyorum nu damaklı bir numara ver dedi
topuk kanında hem kalıtrımsal hastalıklara bakılıyor ilk 24 saate ve doğumdan sonra 4 yada 5. g
n alınan kanla ve birdesarılık değeri ölçülüyor biz satrılık olduğumuzda hergün baktırdık bizm sarılık değerimiz 14.7 kadar çıktı sonra düşüşe geçti trabi benim bebeğim prematüre olduğu için daha çok etkilendi ama şimdi çok iyiyiz dr bize 2 saate bir emzir demişti ben neredeyse 45 dk yada saatte bir defa falan emzirdim ve çok hızlı düştü gerçekten

Sanırsın bnm doktorum, bu ne benzerlik!
keşke terlese canım alttan terliyor bu bebekler sürekli batan kıyafetler çıkıyor tatlım çişli kakalı
Çok hoş pohlarını yidiğim!

Belden bağlamalı benimki şort tarzı alma bence belden olanları ayarlayabiliyosun biraz Zaman geçince daha da sıkı takarım hem ter atmak hem de iyice sıkılaşsın diye. Eski zamanlarda bile beller ince olsun diye ne kdr skıyolarmış o korseleri kremin adını etiketlemiştim cnm Contractubex
Meme uçlarım bu hafta daha iyi gibi seni anlıyorum geçen hafta benimde öyle oldu ağlanıyodum emzirirken (( çok kötü durumda olanı iki defalık emzirme sadece sağ ve kremle diğerini emzir. Ben öyle yapmıştım. Sanırım emzirmeye alıştıkça doğru biçimde emzirmeyi becerdikçe ağrımız kalmayacak
Moral bozmak yok spor ve korseyle çabuk toparlar bence sende zayıftın zaten birşey kalcağını sanmıyorum daha yeni diye az biraz sarkık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…