Evet erken ama emzirmeyi tam becermedigim icin yara olmaya adany memelerim var bide cok yapisti memelrrime kendi acıma yanamadim hastanede verdik napalim ; (maaşallah :) yalnız emzik için çok erken değil mi.. bir de sağlık ocağındaki hemşire diş yapısını bozar demişti bana
11 30 u bekliyorum pabiklik var ,))) hastanedeyim
anladım canım benim mecbur kalmışsın napıcanEvet erken ama emzirmeyi tam becermedigim icin yara olmaya adany memelerim var bide cok yapisti memelrrime kendi acıma yanamadim hastanede verdik napalim ; (
Allah yardımcın olsun canımKizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
genelde kasıklarda giren sahte doğum sancısıdır yazıyo nette amaKızlar sabah 6 dan beri kasıklarimda agrim var inş artar doğum.sancisidir umarım
Ara ara beline vuruyor sancı ilerleyen saatlerde anlaşılır şiddetlenirse giderim hastaneye, gününü geçti artık gelsin yetergenelde kasıklarda giren sahte doğum sancısıdır yazıyo nette ama
Kullaniyorum tabii her emzirme sonrasi bide kuru tutmak onemli hemen pijamama yapistirmiyorum kurumasini beklyrm tam alamiyor mememi alisamadik gerci cocugu kucagima alamiyrm tam pozisyon yakalayamadik karnim gaz dolu canm aciyor diye yan yatarak emziriyorumanladım canım benim mecbur kalmışsın napıcanmeme ucu kremi kullanıyor musun
Rabbim yardimcin olsun cnm incir hosafi getirsinler sana gaz cikarman icin ne olursa olsun kalk yuru cnm parcalniyordu ama yuruyerek attim gazı kolay gelsinnn simdiden bol emzikli gunlerKizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Rabbim kurtarsinnn bol bol sutun olsun insallahKizlar ben sezeryana giriyorum dualarinizi eksik etmeyin
Ay kuzum hadi hayırlı doğum olsun ins sağlıkla al kucağına bebisiniKizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Allah yardimcin olsun canım ins sağlıklı bir doğum olurKizlar ben sezeryana giriyorum dualarinizi eksik etmeyin
hangi kremi kullanıyorsunKullaniyorum tabii her emzirme sonrasi bide kuru tutmak onemli hemen pijamama yapistirmiyorum kurumasini beklyrm tam alamiyor mememi alisamadik gerci cocugu kucagima alamiyrm tam pozisyon yakalayamadik karnim gaz dolu canm aciyor diye yan yatarak emziriyorum
inşallah doğum sancısıdır canımAra ara beline vuruyor sancı ilerleyen saatlerde anlaşılır şiddetlenirse giderim hastaneye, gününü geçti artık gelsin yeter
İns canm.inşinşallah doğum sancısıdır canım
Cnm bnm hadi hayirlisi olsn Rabbim hayirlisyla evladini kucagina almayi nasip eder ins dualarmiz seninle11 30 u bekliyorum pabiklik var ,))) hastanedeyim
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Ay canım çok sevindim ins tez zamanda dogurursunKızlar geldim dr dan nstde sancım çıktı ilk defa, muayene etti dr 1 cm açılmam varmış dogumun başlangıç aşamasinda dedi 1-2 gun icinde baslar sancın suni vermeye gerek yok dedibebisin kilosuda 3500 mus korkma yuksek degil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?