2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım az önce zendosta yazmıştım. Ebebekte satılan babyme nin ıslak mendillerinde bir kapak varmış. Onu dene istersen.

Canım bu yastık nerde satılıyor? İnternette bildiğin bir site var mı?
Bende internette gordum ama buyuk bebek magazalarinin sitelerine bak istersen daha guvenilir olur

B

bende pek bilmiyorum canim ama cok kucuk olduklarundan oyle cok bi boslukta yok zaten
araştırdım omurilik kemiği ve kasların gelişimi açısından ve boğulma tehlikesinden dolayı 1.5-2 yaşına kadar kulanmamalıymış canım

amin canım ya annelik çok güzel anneme sarılıyprum hergün sen neler çektin diye bizi büyütürken
Bir arkadaşım da aynı şeyi söylemişti. "Anne olunca annemin kıymetini anladım" demişti.

Of meltemcim beklemekten bunaldim yetmezmiş gibi kv arıyor daha dogurmadin mi ay daha kaç gün var deyip sinirimi bozdu
"Ben doğurmaktan vazgeçtim" de.

Senin gnun de yarin bitiyor bakalim neolacak :)
Evet. Bakalım merakla bekliyoruz. Senin günün ne zaman doldu? Sana sormuş muydum yoksa?

lohusa sendromu erken mi başladı senin de bizim gibi kız nasıl gidiyo bakim son haftalar? görünmüyordun sen epeydir.
Ben bayağı stresteyim bizim oğlanın kafası bir ay öndeydi bugün gittim 39 haftayı doldurmuş 10 cm olmuş normal doğuramayacağım diye korkuyorum :-/ telefondan girdigim için pek yazamıyorum takipteyim ama

Ohhh maşallah hadi hayırlsı Aylin yola çıkmışşşşşş :)))

Evet çıkmış bebeğim yola geliyor

Sorun etmiyorumda alışamadım neyseki boydan boya değil göbek deliğimin altındaki kısım
Son gunler patir patir dokulmeye basladiniz

Aynen oyle oldu

araştırdım omurilik kemiği ve kasların gelişimi açısından ve boğulma tehlikesinden dolayı 1.5-2 yaşına kadar kulanmamalıymış canım
Ewet canim aynen bu sebepten dolayi doktorlar bile doyluyo kontrollerde ben de 14 ayliga kadar yastik kullanmamistim zaten yastikla rahat yatamiyolar o donemlerde duz zemin istiyolar

resmen ağrılarım başladı kasıklarımda belimde kasılmamda var Bakalım nicki nick demesi ile yolun sonuna geldik ayyy doğum yaparken gaz sıvı katı halde wc durumu olmuyordur değilmi rezalet olur yaa lavman komple temizliyordur değil mi bağırsakları

Ben anlamadım heralde. Mendil kapagimi pipi kapagimi
Pipi kapağı

Ben tesadüfen gördüm. İşe yarar mı bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez. Islak mendillerin içinde hediye olarak veriliyor. Büyük paketlerde olanlarda. Ürün olarak da içeriği en temiz olanlardan. Ben ilk zamanla su ve pamuk kullanacağım. Sonra babyme düşünüyorum. Aldım zaten. 24 lük paketlerde oluyor sanırım.

Senin için yazıyı kopyaladım:
"Baby&Me Islak Pamuk Mendil Yenidoğan Erkek Bebeklere Özel 12li Paketlerin içerisinde bebeğinizin altını değiştirirken size büyük kolaylık sağlayacak, ani ıslatmalara karşı önlem alabileceğiniz 2 adet pipiped mevcuttur."

Adı "pipiped" miş.

Maşallah canım.
Darısı bizim başımıza. Doğum günün kutlu olsun. Ne güzel duaların kabul olmuş. Belki gelecek doğum gününde de 4 kişi olursunuz.

Cmt canm, eminm bebek inmemiş diyecek ki inse de doğum kesin olmuyo zaten
Meltem iyi düşün, iyi olsun. Kötüyü çağırma canım. Sen de bu cuma doğum yapabilirsin bence.

Sen dogum yaparken en son dusundugun sey o olucak idrar icin sondami ne onu takip bosaltiyolar ama gaz ve kati wc durumu yapcak bisey yok ishal degilsen sorun olmaz bitek gaz icin yapcak bisey yokkk amannn dogum kolaymi takma sen bunlari o an insan okadar zor durumda oluyoki sen sancina bebegine odaklan canim:))

Slm kizlar bugün 21 gunluk olduk.Az once doktordan geldik 55 cm boyumuz 4100 kilomuz.Geceleri gaz sancimiz tutuyor kabiz olmadgi halde basiyor cigligi Doktor yediklerine ve usutmemeye dikkat et dedi metiler damla verdi insallah ise yarar.Kendimde rezene iciyorum yemeklerdede kimyon kullanmami soyledi.Hepinizi öptük kendinize cici bakin

yaaaaaa ben de doğurcam artık bana neee

Ayy saçma sapan şeyler geliyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…