- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
Canm hastane arabayla yarım saat fln suruyor sancilarin 5-10 dk bir gelmesi lazimmis suan o kadar sık değil aksama artar herhalde o zaman giderim,suan soguk kanliyiminanmıyorum, resmen doğum başladıhastaneye yakın mısın cnm? aradın mı dr.unu?
aman ne güzel, panik olmamana sevindim, yanında kim var? bize anbean durum biildirimi yap lütfenCanm hastane arabayla yarım saat fln suruyor sancilarin 5-10 dk bir gelmesi lazimmis suan o kadar sık değil aksama artar herhalde o zaman giderim,suan soguk kanliyim
Beni de say canim
Allah yardimcin olsun canım bir avazda kurtul insKizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Allah yardimcin olsun canim ins fazla surmeden acilman hizli bi sekilde ilerler de kucagina alirsin bu sancilarda dogum aninda ne dua edersen geri cevrilmiyo ins normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum uzanarak sancini gecirme daha gec olur dogum ayakta yada cömel otur kalkCanm son durumum, yarım saatte bir sancim geliyor bir iki dk suruyor , suan kasiklarimdan belime vuruyor ama gozlerimden yas getirten bir sanci var
bende henuz doguramayanlardanim
ayy cnm bi de evlat sahibi olmak isteyen, yıllardır bekleyen arkkadaşlarım var, onların adını söyleyin nolur sancısı başlayan diğer arkadaşlar da unutmasın. Arkadaşlarımın isimleri Nevriye, Mutlu, Gamze.Canm hastane arabayla yarım saat fln suruyor sancilarin 5-10 dk bir gelmesi lazimmis suan o kadar sık değil aksama artar herhalde o zaman giderim,suan soguk kanliyim
oo liste kabarıyorbende henuz doguramayanlardanim
ben bile cok heyecanlandim
canımmm şükürler olsun, iyi olmanıza sevindim. dinlen güzelce. darısı başımıza.Ben ciktim suan iyiyim kizlar kızımda iyi cok şükür.Daha iyi olduğumda yazarim size
Ben varım, ben varım ben de burdayım
Gozun aydin. Rabbim anali babali buyutsunBen ciktim suan iyiyim kizlar kızımda iyi cok şükür.Daha iyi olduğumda yazarim size
Ilk 2-3 gun fenaydi gercekten,sonra aklina bile gelmiyor sezaryan oldugun.Doğum yapan anneler ayakta bu saatte
Seninde gözün aydın canım,nasıl geciyor doğum sonrası benim agrımlar biraz çok oluyor sezeryan fenaymış
bende pek bilmiyorum canim ama cok kucuk olduklarundan oyle cok bi boslukta yok zatenbakın bunu bilmiyordum. neden 6 aydan önce kullanılmıyormuş ki acaba? yastıksız yan yatınca boynuyla omzu arasındaki boşluk dolmadan nasıl rahat ederlerki. ay ayrıntılara çok takılıyorum galiba
Bende suruyorum lansinoh ama hic fayda etmediMeme acısı benim bir hafta sürdü ayagimi yere vuran vuran emziriyodum lansinoh sürDüm bir kaç gün şimdi iki haftaligiz ağrı sizi kalmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?