- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 36
Ay canım ya çok geçmiş olsun ah minnaklar annelerine neler yapıyor ins tez zamanda iyilesirsinben yerımden kalkamıyorum canım 1 hafta oldu ama gaz sıkıntısı cektım amelıyattan sonra o şişlik dikişlerımı mahfettı bıde öksuruk krızlerı yaşadım hepten perısan oldum
Gözün aydın canım sağlıcaķla büyüt oğluşunu...sütün gelmesede hep emzir yarım saate bir göğsünün siyah kısmını daya ağzına tenini hissetsin hatta arada emzikte ver emme refleksi gelişsin azar azar mamayı da kaşıkla ya da şırıngayla ver olmadı en son çağre biberonla ver bugün yarın sütün gelir unutma ilk başta su gibi gelecek benim süt 3. Gün geldi ama göğüsümü hep verdimKızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.
Canım benim 3 gündür hep sertleşiyor karnım bir yere toplanıyor gibi bebis ve sanci oluuor öyle yapınca ama uzun sürmüyorKizlar karnim cok sertlesti acayip rahatsz ediyr sizdede oldumu hic bu 2, olusu ufff birde gobek deligim tatli tatli kasiniyr dusa giriyrm cikiyrm ayni
Haklısın aslında normal olunca bekliyor mecburen ins sağlıklı doğumlar olur hepimiz içinHayırlısı olsun canım. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.
Oooo hadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta bırakma.
Aralığın başında olduğumuz için normal doğum yapanlar az gibi geliyor. Çünkü sezaryen olanlar 38.haftada oldukları için kasımda da doğumlar oldu. Bence baya normal doğum da olacak.
Moralini bozma canım. Hem hangisi hayırlı ise o olsun. Normal sezaryen farketmez.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Tarih belli mi?
Herkese merhabalar kızlar
Doğum yapan tüm arkadasları tebrik ederim Allah bebekleri ile bir ömür mutlu bir hayat nasip etsin
Ve en yakın zamanda darısı benim ve sevgilimeltemcivil başına olsun diyorum :)
Biziö kızların geleceği yok onu anladım
Bikaç hafta önce olan çatı ağrılarım sancılarım bile geçti
Oyun mu oynuyor, sabırlı olmayı mı öğretiyor bilemedim :)
Bende karar verdim olurda sancım gelirse hemen doğurmicam karşı koycam inat öyle olmaz böyle olur dicem inşallaj :))
Doktor 1 hafta önce doğurmazsan 11 aralık cuma sabah 10 a randevu vermişti kontrol için bakalım hayırlısı ile cuma günü gitcem bugyn doğurmazsam (ki hiç doğurcak gibi hissetmiyorum )
İçimden bir ses kızım da abisi gibi 41. Hafta bittikten sonra suni sancı ile gelecek diyo
Bakalım hakkımızda hayırlısı 9 ay bekledik 1 hafta daha beklicez mecbur yeter ki sağlıkla doğsun lar :)
Gözün aydin canm,Kızlar minigim dünyaya geldi şükür iyiyiz normal yolla doğurdum darısı sizlere olsun ins
İnş gülcüm, sağolasinAmi
amin Canım eğer sezeryan olmak zorunda kalırsanız korkmayın sütte gelio inş gönlünüzdeki olsun yeterki saglıkla gelsin
İşte o kasilmalar agri ile olunca doğum başlarmiş, bende o da yok malesef .Canım benim 3 gündür hep sertleşiyor karnım bir yere toplanıyor gibi bebis ve sanci oluuor öyle yapınca ama uzun sürmüyor
Biz gece ciktk yuruduk esimle braz iyi geldi yada gecicegi geldi belim agriyr dundn beri bi bel agrisi bi bu kasilmalar sertlesme rahatsz etti bulasklrmi bile yikiyamadm dua ettm ins dogurm diye bu gece sabah 5 nobetme kalktigimda yikadm bulasklriCanım benim 3 gündür hep sertleşiyor karnım bir yere toplanıyor gibi bebis ve sanci oluuor öyle yapınca ama uzun sürmüyor
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar minigim dünyaya geldi şükür iyiyiz normal yolla doğurdum darısı sizlere olsun ins
Canım bende bayadir var bel ağrısı ve kasilmalar ama gelen giden yok nst bi kaç sancı çıkmıştı geçen cuma ama düzensiz.yürüyüş hergün yapiyorum ben yaklaşık 3 saat ama bebek kanalda değil dahaBiz gece ciktk yuruduk esimle braz iyi geldi yada gecicegi geldi belim agriyr dundn beri bi bel agrisi bi bu kasilmalar sertlesme rahatsz etti bulasklrmi bile yikiyamadm dua ettm ins dogurm diye bu gece sabah 5 nobetme kalktigimda yikadm bulasklri
Canım kasılma var ama başka bişey yok anca yürüyorum deli gibi kanala insin diye bakalım yarın sabah kontrol var ışe yaramistir insİşte o kasilmalar agri ile olunca doğum başlarmiş, bende o da yok malesef .
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ayyyy ne güzelll:) bizede nasip olsun inşallah ama merak ettim tamamamen normal doğum yapmıssın herkes sezeryan olunca merak ediyorum zorda olsa nasıl başladı vs vs her anını yazabılırmısın korkmaayız merak etme sadece merak daha da korkutuyorKızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.
ayyy maşallah canımmm gözün aydın sonunda normal doğuranlar çoğalıyor tabi insan sezeryana mecbur kalınca o ayrı ama hikayeni nasıl başladı nasıl ilerledi merak ediyorum anlatırmısın müsait olunca her aşamasını hissettikleriniKızlar minigim dünyaya geldi şükür iyiyiz normal yolla doğurdum darısı sizlere olsun ins
Pazartesi sezeryan oldum o hamilelikteki agrilarin hicbiri kalmiyor bn bacaklarimi kapatip yatamiyordum artik penguen hibi yuruyordum merak etme tatlim kalmiyor bnm dikis agrilrm var normal yaparsan kus gibisin insallahkızlar ayy çok şey yazdım ama birşey sorucam şimdi doğru dürüst yatamıyoruz her yerimiz ağrıyor sızlıyor ben bazen kemiğime batınca ağlıyacak kadar oluyorum . doğum yapınca gerçekten hafifliyormu insan ağrıları geçiyormu bilek ağrım sırt ağrım çok oluyor benim
ayyy anladım canım doktorumuz aynı ya merak etmiştim . neyse atlatmışssın ama ayrıntı yazmak istersen özelden yazarsan sevinirim neler yaptı doktorumuz nasıl başladı normal olarak falan merkatayım ynedeBendim canım. Doğum hikayemi anlatıp hiçbir gebeyi korkutmak istemem. Doktoruna güven. Her koşulda doğru seçim. Sonuç sezeryan da olsa benim içimde keşke kalmadı. Her şeyi denedik. Kolay doğumlar dilerim canım.
Başak, ben akrep. Sizde neler var?Senin, eşinin burçu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?