2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Pazartesi sezeryan oldum o hamilelikteki agrilarin hicbiri kalmiyor bn bacaklarimi kapatip yatamiyordum artik penguen hibi yuruyordum merak etme tatlim kalmiyor bnm dikis agrilrm var normal yaparsan kus gibisin insallah
canım cevapladığın içi,n teşekkürler. ama nasıl ağrıdır bileğimdeki ağrı dayanılmaz gebelikten sonra gecıcek dıyor doktorum ama sırtım kulunc kemıklerım falan akşam iyice artıyor agrılarım. yatarkende zorlanıyorum bebegımde iri sağolsun o yüzden de her yeri batıyor:) eşim artık dün gece doğursanda bitse ağrıların diyor dayanamadı oda dün gece yaşadıklarıma:)

Geçmiş olsun. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini canım.

Bn 40+4de dogum yaptim dibine kdr bekledm artik bn aglamiyrdm cevremdekiler bana agliuordu aci cekiyrm diye ve pazartesi kbl ettim sezeryani inan cok iyi anliyrm hamilelik agrisi nedir bilirim ama geciyor hic merak etme ))

Nasil dusunuyrsn dogumunu

Devlette genelde öyle diye duyuyorum, o yüzden eşime dedim hatta dün acile devlete gidelim orda severler kurcalamayı diye :)

Bn 40+4de dogum yaptim dibine kdr bekledm artik bn aglamiyrdm cevremdekiler bana agliuordu aci cekiyrm diye ve pazartesi kbl ettim sezeryani inan cok iyi anliyrm hamilelik agrisi nedir bilirim ama geciyor hic merak etme ))

Nasil dusunuyrsn dogumunu
ayyy çok rahatladım sanki geçmiyecek gibi bu ağrılarım birde eşime sarılmayı yanı rahat rahat sarılmayı özeldim kıvranıp yanında sarışıp yatmayı . ayyy bebeğe vururum diyor çekiniyor yaaaa uyurken vururum diyor .
normal olsun dedim doktorumda normal doğumcu zaten mecbur olursak sezeryan a alınır diyor.
ama dün gece 3 5 dk boyunca kasıklarımdaki sancı ile kıvrandım bıçak batması gibi birşey oluyordu bebek çıkacak gibiydi vajınamdan:) elimle tutuyordum orayı sen düşün:)

Olabiliyor cnm bn esimle el ele uyuoyrdm son günler sarilmak hak getire smdi bebisi aldik aramiza yine sarilamiyoruz ))

Bnm cok yalanci sancim oldu kasilmalarim sanki cocuk cikacakmis gibi acilar hepsi normal sen kendini uzme hic yorma kendini bebeginin icinde oldugu gunleri ozleyeceksin diyip seni rahatlatayim boylede cok zor yahu bebis pirtlayacak diye butun sulale basindayiz sen dusun

Bende iyice tikiyorum agzina cok guzel emiyor,neyi yanlis yapiyorumki mahvoldum resmen

Evet canım Songül Turgut'la anlaştık. Oğlumda yapamamıştık imkanlardan dolayı, eskiden epey pahalıydı.

Anladm cnm arada olurdu bnm fkt dun ilk defa bukadar cok surdu agrisi ve hala devam ediyr agrisini kessn diye bisey yapiynzmu. Ben yurumuyrm cnm kanamam oluyr diye. Pek yurumuyrm markete git gel yapiyrm iste azda olsa hareket olur diye biryere gitmk istesm esim getirip goturuyr aracla anneme gidiyrdm ne gzl 3 hafta onceye kdr simdi minubuse binemiyrm zorlasti artk

ayy bizde el ele tutup uyuruz her zamnnn cok güzel birşey :) önce sarılıp sonra uyku derinliğe gecmeden el ele tutuşup öyle uyur kalırız:)
normal ise cıkacakmış gbi sancılar doğum yakın mı acaba dıyorum :)
bebeişin gelişi eve neşeyi katlandırmıştır ama ayy ne güzel maşallah :)

Canım kasılma var ama başka bişey yok anca yürüyorum deli gibi kanala insin diye bakalım yarın sabah kontrol var ışe yaramistir ins
İnş canm ya, ben de hergun 2 sa yürüyorum ve 12. Katta oturuyoruz, bi kerede 12 kat cıkıyorum yavas yavas, benm de cmt kontrol, ikimiz de güzel haberlerle dönelim umarim

Son düzenleme:
Devlette genelde öyle diye duyuyorum, o yüzden eşime dedim hatta dün acile devlete gidelim orda severler kurcalamayı diye :)

Gidin gidin, hatta ben alttan muayenen doğumu baslaytıgını duydum bikaç kisiden, olmadi, iki güne bir aancim basladi die kanuniye gideyim, ne de olsa 5 dk mesafede :)

Doğum parası yatan var mı doğum öncesi olan tutar yatmış benim kızlar.. Sizde bi bakın

Kizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Ah kuzum sende en sonunda bebeğini aldın kucağına hayırlısıyla oh be.. Darısı diğer kızların başına

canım cok teşekkür ederim dün bir kaç çay kaşığı geldi sevindim inşallah ben de görürürüm o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…